Morfar, vem är du?

Nu har jag funderat ett väldigt bra tag, vem är min morfar egentligen? Häromdagen började jag gråta pga att jag saknar min morfar, han dog när jag var 6 år , jag kanske träffade honom 3 ggr på lix dom 6 åren ... oh jag kmr inte ihåg ett skit ifrån honom, jag vill veta vem han är, hur han var osv. Kan man älska ngn som man inte känner? Jag tror faktiskt det när det handlar om morfar... Jag önskar att jag fick träffa dig en sista gång lr byta plats med dig. Han dog för 11 år sen, han skulle varit 92 år nu, jag saknar honom så dt gör ont, när han dog när jag var 6 år fattade jag inte, men lix jag var bara ett dumt litet barn som inte fatta inte ett skit vad livet egentligen gick ut på. Men nu är jag äldre faktiskt hela 17 år, (i december) menmen... nu vet jag vad döden innebär, det handlar inte bara om att ngn dör, det gör ont oxå, det handlar om sorg oxå...  Men jag var så jävla dum jag fattade aldrig att min morfar var död förräns jag blivit äldre. Men nu fattar jag oh min fråga är, är det normalt att gråta över en sak som hände för 11 år sen? 

Jag saknar&älskar dig <3

  

Du är inte värd det här!

Jag har inte förlorat ngt, men du har förlorat jävligt mkt. Jag hatar folk som snackar skit, du har känt mig i 4 år så du om ngn borde veta dt. Men ändå får man reda på vilken jävla falska idiot du är? Du är ingen äkta vän, du är inte värd ett skit, du är inte värd att jag sitter här oh skriver om dig just nu, men jag hoppas verkligen du ser det här så du förstår vafan det är du gjort, hur mkt du förstör oh hur du beter dig. Asså du tror att du är så jävla perfekt, men du ? INGEN ÄR PERFEKT! oh iaf inte du... en sån som dig skulle jag nog kalla för nolifer, lr vad säger ni? 


Snart sommarlov :D

Det e ett väldigt svårt val, jag vet inte hur eller vad jag ska göra!

Snart är det SOMMARLOV :D oh fyfan vad jag har längtat,fast lite kmr man ju såklart sakna klassen oxå (a) jag har typ världens skönaste klass, (när dom är där).
Men Jobba, kompisar, sola, bada, äta glass, gothia, vimmerby, bättre kan dt inte bli! <3

Går typ 1 timme i skolan imorgon oh sen är det DAGS FÖR SOMMARLOV! Snacka om att jag e fett jävla taggad eller? är ju helt uppspelt här för jag längtar så mkt. Imorgon blire oxå att sova hos Juliafru, helt klart bäst kommer det bli! Så om ni vill träffas får ni komma till centralskolan på kvällen/natten för det är där vi håller till.

Brorsan hade skolavslutning ikväll oh jag hatar honom för det, han fick skolavslutning innan mig :(,så ska det ju inte vara, eller? Men mkt rolig skolavslutning hade han iallafall. Jag träffade gamla kompisar oh gamla lärare oh seriöst, jag SAKNAR kinnarpsskolan. Tro dt lr ej men så är det faktiskt, aja jag e en stor flikka nu *host*

Men nej nu ska jag nog sluta blogga innan jag kommer med flera lögner ;)

puss på er fuckers :D


Jag e typ massa söt på den bilden ;D


Hur var dt nu med lögnerna?

Sommar, vindar oh kärlek!

1/6-10 , du är en ängel <3

Sitter i skolan oh har fett tråkigt, men vi har rast iaf oh det e ju ganska bra, lr vad säger ni? :)
Underbart väder ute som fan, jag älskar sommaren oh sommaren 2010 måste bli den bästa ever :D
Typ bara någon vecka kvar i skolan, det är oxå fett underbart.
Imorgon (torsdag) slutar vi 11 , oh förhoppningsvis blire att sova över med Ellinor oh Malin :) <3
oh på fredag är vi lediga, så vi kan säga att dt typ e en vecka kvar i skolan, snacka om att tiden går fort.
Jag e ganska lycklig just nu, oh Ellinor är bäst :* tack för hjälpen!
"Varför drog du ner min tutte?" Hahahahahahahaha... Typ bara jag oh julia som fattar :)
Men nu ska jag göra något annat :D skolan suger :(
Hejssvejs!
Jag e riktigt söt ibland :*

Kul liv.se

Idag hade jag bara idrott oh svenska i skolan, för jag var hos tandis dom andra lektionerna lr ja , vi kan la säga så ;) 
Fast jag käkade på sibylla med kramgoagrahm oh malinbabe också , det var mkt trevligt <3 

Just nu sitter jag på uh med syster, fru oh annapanna :) <3 , Vi har typ världens bästa liv lr nått? :D
Jag älskar mina tjejer mest <3 
Eve berättade en as rolig grej nyss så jag skrattade lite (a) lr ja , skrattade typ som vanligt oh det vet vi ju allihopa hur det låter när jag e i fara! Men alla älskar mitt skratt, erkänn det? ('a

aja , kanske ska vara lite social emot mina sötnosar nu :**
Hejssvejs :D

 


RSS 2.0