Även om himlen faller ner

Hejsan, jag hade en skit grym kväll igår med mycket trevligt folk! Sarah sov hos mig, men hon somna typ så fort vi kom hem.. så typiskt henne! Snart kommer Sarah hit igen, hon har varit hemma och grejat lite oxå kanske Elias och Pontus kommer.. jag vet faktiskt inte riktigt. menmen.. nu ska jag dra och kolla på sjunde himlen. Puss :love: 



Nu drar jag



Drar till crusingen tillsammans med Sarah,Elias&Pontus! :)

We keep running after people who least care about us. Why don't we just stop, turn around, and see the ones running behind us

Hejsan! Vet inte riktigt hur uppdateringen blir idag så tänkte slänga in ett inlägg iallafall, så att bloggen inte står helt tom idag. Snart ska jag gå ut och ta en cigg och sedan åker jag på bilbingon, vi får hålla tummarna för att jag vinner något den här gången då :D Här nedanför så får ni även två bilder på hur jag ser ut idag! Puss :love: 





Dagens outfit;
Tshirt - H&M Shorts - H&M

Andra säsongen av 7th heaven

Gladtjej.se, Mamma berättade kanske för någon timme sen att jag hade fått hem andra säsongen av sjunde himlen i brevlådan, hur gött är inte det eller? Så nu ska jag bara slänga mig i soffan och kolla på några avsnitt och sedan ska jag försöka sova för imorgon förmiddag blir det bilbingo som gäller och efter det så är det crusing i Falköping så jag drar ditt med några kompisar! Vi får se hur uppdateringen blir imorgon. Puss :love: 



Dagen outfit

Det var längesen jag körde en dagens outfit så tänkte slänga in en bild på min klädsel idag, den blev faktiskt väldigt enkel eftersom jag suttit i bilen ungefär 30mil idag :(



Linne - H&M Shorts - H&M

Hemma ifrån Bohuslän

Hejsan, min dag har varit väldigt bra faktikst, åkt runt i bohuslän hela dagen,träffade malin en stund, käkade ute med några släktingar, gick i affärer i grebbestad och med mig hem fick jag en tunika/klänning, blev nästan lite kär i den när jag såg den :) 

Här får ni en bild på tunikan/klänningen: 


Visst är den snygg? :D



Paradise

Tänkte för det mesta bara säga godnatt! Imorgon åker jag till Bohuslän så det blir att gå upp super tidigt, och mitt huvud bara ropar efter sängen just nu! Godnatt, sov så gott! Puss :love:


Jag älskar dig, lillebror!

If you need a friend. call my name

När man nere och allting känns trist
När sorgen är stor och glädjen man mist
Då ser man ej ljuset, allting är svart
Det finns ej skillnad på dag och på natt
Det är då man ser vilka vänner man har
endel försvinner, dom bästa stannar kvar
Dom finns där bakom dig och ger dig stöd
Hos dom kan du skrika ut din nöd
Dom delar din gråt och torkar dina tårar
Jag kan ej besrkiva den tacksamhet jag känner
Vilken lycka jag har att äga dessa vänner! 


Gårdagen på liseberg

En bild säger mer än tusen ord!










Festen är igång

Hejsan! Har verkligen inte orkat att uppdatera bloggen idag, första gången jag sitter vid datan överhuvudtaget idag också för den delen. menmen.. inte gjort så särskilt mycket idag, var hos läkaren och efter det kollade jag på film tills det bar av till Göteborg med Malin&Sarah, vilket var väldigt mys. Kom nyss hem till Sarah och tänkte faktiskt sova här inatt! Imorgon bär det av till Liseberg med Sarah,Erik,Elias,Pontus&Pontus, det kommer bli supermega kul. Snart ska vi äta varma mackor och glo på sjunde himlen! Puss :love:


Det finns inget som heter kärlek för alltihopa är bara en lek

Hejsan, Jag har precis ätit lite och rökt men jag är fortfarande röksugen?! hur går det ihop? Idag ska jag vara med Ellinor, och sedan sover Sarah hos mig inatt och imorgon drar vi nog till göteborg i guess? Jag har egentligen ingenting att skriva, men tänkte bara skriva några rader så att ni vet att jag lever! Puss :love:


7th heaven

Äntligen har jag fått hem första säsongen av sjunde himlen, så slänger mig i soffan och kollar på några avsnitt! 


110724

Godmorgon! Eller ah.. vaknade för ungefär 1timme sen, så medans jag väntar på att sarah kommer hit ska jag äta något och ta mig en cigg. Jag har världens huvudvärk och svetten bara rinner på mig, känner faktiskt att det här kommer bli en väldigt jobbig dag :( menmen.. ska äta nu. Puss :love:

Världens sötaste

Detta fick jag av min fina vän Malin idag, navelpiercing&ring. Åhh.. vad jag älskar den tjejen!
Min andrahalva,bästavän - Nothing can stop us! :love: 


Borta bra men hemma bäst.

Hejsan, dålig uppdatering i know. Men i torsdags drog jag ju till göteborg som vanligt den här veckan men jag stannade även där och sov tillsammans med mamma och pappa på en camping. kulkul. Erik och hans lag kom till 1/32 delsfinal men tyvärr så tog det ju slut där, hela torsdagen shoppade jag sönder. Igår så var jag på liseberg, spelade minigolf och bara hade allmänt kul med mamma och pappa. Puss :love: 

Här får ni bilder på torsdagens köp; Mobil - Siba, Mugg - Lagerhaus, Proffs oceanmist - Åhlens, Trosor - Cubus, Linne - Cubus, Tjock tröja - Cubus, Magtröja - H&M!















Gothia dag 3

Hejsan! Drog till göteborg imorse tillsammans med Malinbabe, kollade på eriks match och dom förlorade med 1-0 emot ett tyskt lag vilket betyde att dom var tvungna att spela en match till lite senare på kvällen där dom vann med 4-1 emot ett annat tyskt lag. Underbart att det blev vinst för en gång skull! Sedan kom Sarah och Tim och höll oss sällskap och jag åkte hem tillsammans med dom. Men jag ska springa ner i tvättstugan nu och hänga upp lite tvätt. här kommer lite bilder på det jag köpt idag. Puss :love: 

Näspiercing - Barbella, Linne - Cubus, Pudergrejs - Cubus, Halsband - UVX, Skor - Bellies skor, Komdomer - Kondomeriet!











Gothia dag 2

Godmorgon, orkade aldrig uppdatera igår så jag gör det nu. Fast vi drog hem till Emil vid 11 tiden också råkade jag somna där, det är så typiskt mig. Men jag och Malin spenderade iallafall våran natt hos honom! Gårdagen var rätt så underbar faktiskt, kollade ju på brorsans match och det gick inte sådär jätte bra menmen.. bilder ifrån gårdagen kommer här! Puss :love:












Vi ska på fest

Godmorgon, snart åker jag till Göteborg med Malin,Sarah,Tim&Simon! Ska kolla på brorsans fotbollsmatch och bara vara liksom. Uppdaterar ikväll. Puss :love:

Gothia dag 1

Hejsan, har tyvärr inte hunnit bloggat idag, har varit i göteborg hela dagen tillsammans med Sarah,Jessica,Emelie,Malin&Erica! Jag,Sarah,Jessica&Emelie var och kollade på Eriks match och tyvärr så förlorade dom med 5-1 mot ett amerikanskt lag. Hoppas det går bättre för dom imorgon :) Tyvärr så tog jag inga bilder på dagen, har inte haft en tanke på det men det får bli bättre imorgon! Nu ska jag krypa ner i soffan intill Malin&Sarah och mysa sönder till en film!

Här får ni lite på bilder på dagens köp; Tröja - H&M, Navelpiercing - UVX, Ring - H&M!







kom änglar

Hejsan! Precis ätit lite tacos tillsammans med Sarah&Jessica, också har jag hunnit diska med. Så medans jag diskade gick Sarah&Jessica och möte upp Emil, men dom verkar typ ha blivit kidnappade eller nått? Aja, snart är la lilla gänget samlat antar jag också blir det att mysa till det super mycket. Nu ska jag ta hand om tvätten lite innan dom kommer. Puss :love:


Tro det eller ej

Det som gör ondast är inte att du försökte göra så
utan det som gör ondast är att jag fortfarande älskar dig!



Ensam hemma

Hejsan! Vaknade för ungefär 2 timmar sedan och pappa kom hem med donken till mig då också! Nu har dom åkt till göteborg och nu sitter jag här i min ensamhet, ska vara ensam en hel vecka men som tur är så får man ju lite sällskap av några kompisar lite då och då också! Sarah kommer ungefär vid halv8 ikväll till mig oxå ska vi mysa med lite tacos och annat gott framför någon trevlig film. Så sover hon här inatt och det kanske Emelie också gör. Om det bara kan skina upp lite ute och sluta regna så går jag nog till affären och handlar lite! Puss :love:

Some thing

Var som sagt i Skara för några timmar sedan. Med mig hem fick jag faktiskt två filmer: "Killers" och "The stranger inside!" Ikväll har jag bara kollat på film med Jessica,Emelie&Dennis! Snart ska vi grilla lite kooorv. Puss :love: 



Skara idag igen

Har rätt så tråkigt faktiskt. Men snart är det förhoppningsvis mat och sedan drar jag iväg till Skara med pappa för att köpa campinglampa! Den här dagen går hur segt som helst, tror faktiskt att det här är den tråkigaste dagen på väldigtväldigt länge men man får la bara göra det bästa av situationen! Nu går jag ut och röker. Puss :love:

Har inget bättre för mig

Hur bor du: I en orange villa! 
Brukar du komma i tid: beror på vad jag ska komma i tid till? 
Hur lång är du: ingen aning. 
Kan du laga mat: beror på vad för mat.  
Vad jobbar du med/pluggar du: Ska börja industri i höst. 
Vad har du på dig just nu: Tröja, shorts. 

Har du någon fobi: Spindlar,ormar,mörker,ensamhet. 
Hade du en bra kväll igår: jadå! 
Vilket är ditt senaste inköp: Skor, parfym och filmer. 
Din favoritdryck på morgonen: oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: yes. 
Vad hade du sönder senast: ingen aning. kommer inte ihåg. 
Vem snackade du med senast: Mamma
Varm favoritdricka: oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
När gjorde du senast något riktigt dumt: måndags. 
Saknar du någon just nu: Ellinor,Malin&Sarah
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jag blir arg för minsta lilla, så det är inte lätt att vara vän med mig(y)
Någon jag stör mig på: falska människor, folk som tror att dom är någon och som bara snackar skit. 
Intressen: kompisarna? 
senaste person du kramade: Pappa
Senaste person du ringde: Malin
Senaste person som ringde dig: Sarah
Vad drack du senast: Vitamin dryck. 

Längtar du till din nästa födelsedag: Ah. Lite mindre än 5 månader kvar, då blir jag 18! 
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: inga
Attraheras du av män med skägg: inte direkt. 
Micro-pop eller poppa själv: spelar ingen roll. 
Brukar du baka: när jag har ork och lust med det. 
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: kunde kanske varit lite bättre? 
Vilken låt lyssnade du senast på: En jävel på kärlek - Glenmark Strömstedt Eriksson 
Har någon annan sovit i din säng inatt: noppe. 
Vad tycker du är äckligt: Pedofiler. 
Har du pengar på mobilen: har abonemang

Do not leave me

Hejsan! Kom precis ut ur duschen.. det var hur skönt som helst att få svalka av sig lite! Efter att jag och pappa hade gått en promenad så fick vi för oss att åka in till stan och köpa färska frallor, vilket vi gjorde också, MUMS! Så nu ska jag äta frukost och sedan får jag la kolla om det finns något intressant på tv! Puss :love: 



05:39

Godmorgon! Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe såhär tidigt? Jo, jag och pappa ska gå en promenad och motionera lite. Bara sovit 2timmar inatt och jag inte är inte ens trött, riktigt stolt över mig själv om jag ska vara ärlig. Puss :love:

A blue sky

Kom in för snart en timme sen efter att jag varit ute på en liten promenix med Jessica&Erik. Är inte det minsta trött så sitter la vid datan halva natten, i guess? min mobil är typ död ifall någon läser detta och har försökt få tag i mig, orkar verkligen inte springa upp och hämta laddaren. Menmen.. får la se vad jag hittar på nu. Tänkte lägga mig framför tven och läsa lite. Låter som en ganska bra idé faktiskt. Puss :love:


Eriks boxning tar död på mig

Erik köpte ett boxnings kit när vi var i skara, så nu håller han och pappa på som tusan här hemma. Erik har iallafall beslutat sig för att han ska börja med boxning i vinter. Så vi får la hoppas det när han la ut 800kr på det där idag. Just nu sitter jag bara här och väntar på att Jessica ska komma, så ska vi kolla på lite filmer, äta gott och mysa som tusan! Nu blir det en cigg! :love: 


Dagens köp;

Det här köpte jag i Skara idag: Skor, Parfym och filmer! Hade väldigt svårt för att välja filmer men det blev tillslut: "Min store tjocke far," "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren," "Blood work," "A home at the end of the world" och "The mysteries of Pittsburgh!" :love:





Kinaresturang i Skara






Nu har mamma semester

Godmorgon, Jag vaknade nyss och snart ska jag dra till skara med mamma,pappa&lillebror för att käka lite kinamat (man måste ju fira att mamma fått semster). Vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag får la se vad jag hittar på ikväll! Nu ska jag ut och ta en cigg. :love:


Klänning ifrån H&M

Mamma hämtade ut ett paket i affären åt mig, och där i var det en klänning :) 




Finns det något att säga?

Att drömma om dig och det som hände varje natt, vakna upp mitt i natten och vara helt kallsvettig och knappt kunna andas, vet du hur det känns? Vet du hur det känns att ha ett hjärta krossat? Bara vilja gråta men jag kan inte, tårarna har tagit slut för längesen. Hur känns det att ha förstört någons liv på bara en halvtimme?


Färgat håret!

Sarah har både färgat och klippt mitt hår, inte riktigt nöjd men det får duga ett tag. Färgar jag håret igen så blir jag säkert flintskallig! :(




Lite av varje?

Hejsan, vaknade för ungefär en halvtimme sen pga att Erik&Emelie drog av mig täcket -.-' Jag har inte direkt något speciellt att skriva men antar att jag är med Sarah hela dagen. Nu ska jag äta lite! :love:

Drar la in till stan och badar.

Hejsan, sov ungefär halva dagen vilket påminner mig om att jag ringa Malin också. Sarah är här och vi har färgat mitt hår, resultatet kommer lite senare! Jag vet inte riktigt vad jag skriva, men jag drar la in till stan med Sarah, Emelie och Erik och badar. chio :love:


Huvudvärk, trött, ont i benet, bra dag?

Hejsan, orkar verkligen inte skriva så där jätte mycket egentligen. Men inatt så tog jag och eve mopeden in till falköping och var med Tim, Simon, Leroy, Didey och Erkan hela natten. Kom la hem runt 2 tiden inatt! Jag sitter här med typ världens huvudvärk men ska snart gå ut och röka och sedan ska jag duscha. om ungefär 1timme drar jag in till stan och är med Sarah och Ellinor! Blir la lite sol, bad och glass plus att jag ska blondera håret. chio :*



Jag saknar dig, världens bästa! <3

Jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa

Fattar du inte att detta tar död på mig också? Fattar du inte hur jävla dåligt jag mår av detta? Visst, du har satt dig rakt i skiten på egen hand men att se sin egna lillebror vara så jävla nere och så jävla ledsen.. det gör ont och det hoppas jag du vet. Jag kan inte tänka på något annat, och tårarna bränner under ögonlocket. Jag vill kunna hjälpa dig, jag vill kunna säga; "allting kommer att ordna sig, det kommer bli bra tillslut" men nu vet jag inte längre, säger jag det så kanske jag ljuger och det är det sista jag vill göra för dig. Men jag hoppas att allting kommer ordna sig, men hur vet jag inte. Putta inte bort mig, ta emot min famn istället, det kanske är det ända du behöver för att inse vad du har gjort och bättra dig. Du kanske behöver min närhet, och du vet att jag ställer upp ovasett vad. Du är det bästa som har hänt mig, varför tror du att jag är hemma så mycket nu för tiden? Jo, för att se till dig så att ingenting händer dig. Jag skiter seriöst i allt, sålänge du mår bra. Vi fixar det här, okej? Det är iallafall värt ett försök. Lillebror - Jag älskar dig!


Mopeder är farliga

Igår när jag var med Eve och vi åkte lite moped så höll vi på att typ vurpa men det var tur att eve lyckades hålla uppe mopeden! Här är resultatet, jag haltar fram och svullet som fan är det, skrapat upp hela knät typ :( 


Listen to my heart

Godmorgon? haha... Jag är skit trött, typ vaknat varannan timme inatt. Hur jobbigt är inte det då eller? Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva om, men jag drar la ut och tar en liten cancerpinne nu. chio :*

Ska man lyssna på hjärtat eller hjärnan?

Godkväll. vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva om, min dag har inte direkt varit så där jätte intressant. var inne i stan en stund och varit med eve typ resten av kvällen, åkt moped, osv. är nog inte jätte intressant direkt! Några tips på vad jag kan skriva om? Imorgon är jag med Eve och kanske Sarah :) det kommer nog bli super. vi hörs xoxo 


110710

Godmorgon, vaknade upp för ungefär en halvtimme sen och upptäckte att jag inte hade någon sarah intill mig :( det var ju inte så jätte roligt. Snart ska jag och Emil äta, och sedan drar vi in till stan och förhoppningsvis träffar mycket trevligt folk. vi hörs xoxo


Bilbingo







Blev inte så jätte många bilder, men får hoppas det duger :)
Nu ska jag hoppa i en bikini, ta en cigg och sedan bär det av in till stan och bada tillsammans med Sarah,Erik&Emil! :love:

110709

Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg för snart bär det av till bilbingon. Så nu ska jag klä på mig och röka osv. Nu kom jag på att när jag kollar på datumet så ser jag att det bara är exakt fem månader kvar tills jag fyller 18. :D Vi görs xoxo


Do you wanna fuck?

Nu: Kolla klart på Harrypotter
Sedan: Följa Emelie hem tillsammans med Sarah,Emil&Erik
Senare: Film/Sova
Imorgon drar jag på bilbingo tillsammans med Mamma, Erik och Emil. Sedan sover antagligen Sarah hos mig igen. Mysigt som tusan! vi hörs xoxo

Lila?

Såhär blev resultatet på färgningen, inte riktigt nöjd än, så slänger i en burk med lila imorgon också, så får vi se hur det blir då :)  






Sista dagen på sommarjobbet

Hejsan, sitter hemma i lilla Kinnarp tillsammans med Sarah och har värsta oranga håret. Men snart blir det att färga det lila, så förhoppningsvis är jag inte så jätte orange efter det. Sista dagen på sommarjobbet idag, visst, det var världens tråkigaste jobb men jag kommer sakna barnen, fick en liten present av dom också. Gulligt som tusan! Nu ska jag färga håret lila. vi hörs xoxo

Erkänn, världens sötaste ljuslykta? :D

Lite nytt

Good"morgon" Nickolinas alla läsare! Nu är det Sarah som skriver, för Nickolina har velat att jag ska göra en design åt henne och eftersom jag hade såpass tråkigt idag, så gjorde jag det.. Dock väntar jag på att klockan ska bli halv fem så jag får träffa ungen! Ja, iallafall.. Nu blev den mycket ljusare osv och jag hoppas hon blir nöjd!

För att klicka er in på min blogg,trycker ni HÄR :) /Sjeh

Jobbiga små killar

Erik och Emil är nog dom jobbigaste människorna, dom sitter här och cpar, Emil är bara allmänt cp och Erik ser ut som en jävla indian! Herregud.. står inte ut i 5 minuter till. Nu ska jag tydligen ut och röka med Emil också -.-' Han bara tjötar. Dom är som två femåringar och nu fick Emil ont i tån också, hahahahaha.. vilken klant och Erik är den klumpigaste heffaklumpen som jag känner! Dom är som två tjejer också och bara viskar och skvallrar! Nu får jag la göra som dom säger så att dom slutar tjata på mig.


Den här bilden stämmer verkligen in på dom två!

Du får inte

Hejsan, inte bloggat på två dagar förutom det jag la upp för en liten stund sedan, förlåt för det men jag har verkligen inte haft någon ork, har så himla mycket att tänka på just nu. Men ska försöka köra på så gott det går. Just nu sitter jag "barnvakt" till Erik och Emil, herregud.. Men om en liten stund kommer Sarah om hon nu hinner med bussen och då blir det att typ färga håret lila! Bara en dag kvar på sommarjobbet, hur gött är inte det eller? Då blir det bara att chilla i solen, bada, äta glass och massor med sena sommarkvällen tillsammans med underbart folk och bara mysa sönder till 110%. Hur skönt som helst. Men nu ska jag sätta mig på studsmattan med Erik och Emil och ta mig en liten cancerpinne. vi hörs xoxo



Inget att tro på

Löften är till för att brytas, så jag slutar kämpa nu!


Goooooooooooooooodnatt

NU; Kolla klart på johan falk!
Snart; Gå ut och röka!
Senare; Godnatt!

Jobb emellan 07.45-16.15 imorgon, efter det blir det tipspromenad med Malin oh familj, och sedan ett kvällsdopp i panka! vi hörs xoxo 



Det blir vad man gör det till

Tjalol, jag har egentligen inte så mycket att säga, tänkte mest skriva om det här med gymnasiumet, att jag kom in på industi osv. Under den här helgen som har gått så har jag liksom bara haft i tankarna att jag testar den första veckan annars hoppar jag? Men varför ska jag hoppa av för? Jo, för att jag är så jävla rädd för allt som har med nya människor att göra plus att jag känner endel i klassen och vet vad dom går för. men vad gör det? Har dom problem med att jag går i samma klass som dom? Så fine, inte mina problem då får dom hoppa av eller byta klass. Jag tänker inte göra det, det blir vad man gör det till. Siktar man in sig på att det kommer bli hur jobbigt som helst, då kommer det bli det, siktar man in sig på att det kommer bli skit tråkigt, då kommer det bli det, men siktar man däremot in sig på att det kommer bli roligt så kommer det bli det. Så jag har bara ett tips till allihopa som tvekar någon gång ibland, gå ditt och gör det bästa av situationen, gissa inte vad som kommer hända innan det verkligen har hänt. Det kanske blir helt tvärtom än vad du tror att det kommer bli. Ge inte upp xoxo



Liseberg is tha shit

Godkväll, varit en helt undebar dag på liseberg tillsammans med Sarah, Erik, Pontus, Pontus, Elias och Marcus! Roligt som tusan var det! Tog inte några bilder, vi hade liksom fullt upp med alla karuseller! Men aja, nu ska jag gå ut och ta en cigg sedan kryper jag ner i sängen. Imorgon så jobbar jag emellan 07.45-16.15! Efter jobbet blir det att bada med Sarah om det är fint väder, vilket vi verkligen hoppas på! vi hörs xoxo



Godmorgon

Vaknade för ungefär en kvart sen och om ungefär en timme drar vi oss emot tågstationen och träffar Erik, Pontus, Marcus och Elias och sedan drar vi oss emot liseberg. Undarbar dag kommer jag få iallafall! men nu ska jag klä på mig, vi hörs xoxo

2/7-11

Tjolahopp! Vi har precis ätit och snart blir det jordgubbar oh grädde, MUMS! Sedan drar vi hem till sarah, där jag också sover inatt oh imorgon är det liseberg som gäller, kul som tusan kommer det bli! Btw; beställt en tunika och en klänning på hm också. så nästa vecka kommer nog det hem i brevlådan! aja, ska leta efter min laddare nu. Vi hörs xoxo



Tidsfördriv

Utseénde
1. Vilken ögonfärg har du: Grön/blåa
2. hur lång är du: typ 167?
3. vilken hårfärg har du: Svart typ
4. långt eller kort hår: Mellan.
5. piercingar i anisktet: yes :D 
6. vilken ögonfärg skulle du vilja ha: isblåa
7. hur lång skulle du vilja vara: Som jag äf. 
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: den jag har
9. vill du ha kort eller långt hår: långt 
10. skulle du vilja ha piercingar: Har jag redan :) 

Senaste du
11. åt: Godis
12. drack: Powerking
13. du fick sms av och vad de stod: Kim: hej är du vaken? 
14. du skrev sms till och vad du skrev: Ellinor: Ja ;o 
15. sa: whut? 
16. kramade: Sarah?
17. pussade: Ellinor
19. du spydde: kommer int ihåg
20. du skrattade riktigt mycket: igår?

Kärlek
21. är du singel: ah
22. ditt förra förhållande va med: Sandra
23. Ditt längsta förhållande: ett halvår.

Vaknade nyss..

Godmorgon, orkar inte blogga så jätte mycket, men tänkte bara att ni kanske ville veta att jag vaknat nu? och nu ska jag gå ut och ta en morgoncigg! Vi hörs xoxo

Frågor om min bästavän

1.Vad heter hon? Sarah Johanna Emelia Henrikson
2. Hur gammal är hon? 16år
3. När träffades ni sist?  Är med henne nu. 
4. Vad har hon för hårfärg? Mörkbrunt
5. Brukar hon färga håret? Ibland 
6. Vilka färger har hon haft? Blont, brunt, svart. 
7.Vad har hon för parfym? vaniljparfym
8. Är hon galen? tro fan de. 
9. Vad är erat första minne? Anfiteatern? typ första gången vi träffades, kommre nog aldrig glömma det. 
10. Har ni många minnen ihop? Ja, hur många som helst oh fler blir det. 
11. Vart bor hon? Falköping
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, men det måste vi såklart fixa! 
13. Är du avundsjuk på henne? Beror på vad jag ska vara avis på?
14. Vad heter hennes syskon? Anna, Peter, Angelica, Kim, Veronica och Liam! 
15. När träffades ni första gången? 2009
16. Hur träffades ni? Genom hennes ex
17. Vad går hon i för sporter? Hon har gått i fotboll, men inget längre. 
18. Vad kan hon göra på helgerna? Kompisar, data, uh typ?
19. Göra efter skolan? kompisar, uh!
21. Har ni pussats? ah (a) 
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? ohja, every fucking day :)
23. Har hon fräknar? nhä ;d 
24. Har ni kollat på film någon gång? dum fråga, men ja! 
25. Har ni bråkat någon gång? ja. det ska gudarna veta. 
26. Har ni sovit i samma säng? yes
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? ohja.
28. Har du sett henne gråta? ja, tyvärr :(
29. Vad gjorde du då? Tröstade, vad annars?  
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Jag tror inte det? eller kanske ;s  
31. Har hon sett dig gråta? ah. 
32.Vad ska ni göra i sommar? Liseberg, stockholm, sola, bada, grilla och mysa till tusen typ?  
33. Har hon svikit dig någon gång? har la hänt. 
34. Har ni pratat i telefon någon gång ? ah.
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Det kommer aldrig hända, för jag kommer dö före henne.  
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? i hope so. 
37. Älskar du henne? Nej, du vet. Klart jag gör. 
38. Vad är det bästa med henne? Allt, förutom när hon skaffar pojkvän, för då exicterar inte jag. 
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? jag ve tinte? inget antar jag? 
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? lite kanske (a) 
41. Hur ser hennes klädstil ut? brabra. 
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Hon har redan gjort den ;o men hon får gärna göra den igen om hon nu känner för det!

Puss på dig! ;**

Rökning dödar

Hejsan! Sommarjobbade som vanligt idag, vilket gick väldigt bra faktiskt. Bara 1 vecka kvar på sommarjobbet dåva. Idag fick jag också reda på vad jag kom in på för program i höst, det blir industri för min del då, inte sådär jätte taggad men antar att man får göra det bästa av situationen? Inatt sover sarahbabe hos mig, vi har precis tagit ut våra ansiktsmasker och tänkte ta något att äta och efter vi ätit så blir det skräckfilm och sarah får säga vad hon vill om det, mitt hus, mina regler typ? nejmen.. skräckfilm blir det iallafall fast ska nog gå ut och röka innan skräckflmen? Låter faktiskt som en toppen idé! Vi hörs xoxo



Gårdagens köp;

2 linnen+shorts, ansiktsmasker, navelpiercingar och fuktighetskräm!










Bilder ifrån Stockholm












RSS 2.0