god helg, svälj en älg

Godnatt! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag kollar på film, antar att det blir "supersnutarna" och sedan ska jag sova för det låter som en toppen idé just nu. Inatt sover sarah hos mig men hon ska upp till skolan imorgon och sedan vid 11 tiden bär det av till Skövde med Erica,Ellinor och Sarah för lite ärenden och shopping! Hörs imorgon! kyss!



Ont, det gör ont men det går



Tänkte att jag ska glo lite på en av wallander filmerna och hosta ihjäl mig, dom är ganska spännande faktiskt, och det bästa av allt är ju att OLA RAPACE(han till vänster) är så fruktansvärt snygg, mivhi! uppdaterar senare!

Veckan kommer bli underbar!

Tisdag - Praktik och Eve!
Onsdag - Skövde med underbart folk!
Torsdag - Ullared!
Fredag - Drar till karlsborg med lite folk för fiske, bad osv!
Lördag - Kommer hem ifrån karlsborg!
Söndag - inte bestämt ännu!

Mina känslor var på topp

Godeftermiddag! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag drar ner till stan tillsammans med sarahbabe. Praktiken gick väldigt bra idag måste jag allt säga, missade ju bussen imorse också, duktigt av mig! Nu har jag räknat ut att jag går bara 5 dagar på praktiken och 2 dagar i skolan, sedan är det SOMMARLOV! men nu ska vi springa till bussen! Kyss!


Morsdag

Hejsan! Vaknade runt 11 tiden idag, och idag är det morsdag så det blir la att ge mamma lite present, och snart ska jag ut i köket och göra en tårta till henne, jag är mke kärleksfull av mig! Senare ikväll blir det att glo på Eriks fotbollsmatch! Den här veckan går jag bara 2 dagar på praktiken, sedan är jag ledig resten av veckan, hur gött är inte det eller? aja, uppdaterar senare! kyss!



Yeah, H&M is tha shit

Here you go, 2 par shorts och ett linne!







It's gonna be a good night

Godmorgon! Va<knade för ungefär en timme sen och nu sitter jag här tillsammans med Eve, men hon pratar med max i telefon. Jag har ont i hela jävla kroppen pga att jag sovit i tält hela natten, AJJJJ! Gårkvällen var skit rolig och mysig, var på uh, sedan gick vi hem till några och var med dom i typ någon timme, sedan tog vi oss ett strög och träffade lite folk. Dagen var hur lyckad som helst och idag så åker vi in till stan vid 2 tiden och leker jävel och förhoppningsvis träffar roligt folk. Nu ska pappa åka och hämta mitt H&M paket som har kommit idag, så lite senare kommer det in bilder på vad som ligger i det. mivhi! kyss!



YOU AND ME, NO MATTER WHAT









Nu smyger jag mig in på Nickolinas blogg och skriver några rader, som kommer rakt ifrån hjärtat.

Hur ska jag klara mig en hel helg utan dig? Hur ska jag klara mig utan min allra bästa vän? Den som jag delar varenda skratt, varenda minnen osv.. Du är min bästavän och det kan ingen ändra på! Jag har betet mig som en fullständig idiot emot dig, men jag ångrar mig lika mycket varje gång och det hoppas jag du är riktigt medveten om. Älskade vän, du når mig på telefon hela helgen, hela tiden. Händer det något, så ring mig! I'm here for you, always and forever. Du är det bästa och finaste jag har, och jag vet inte vart jag skulle varit utan dig. Två år med dig och jag får aldrig nog. Min pärla, min prinsessa - mitt allt.. Åh vad jag älskar dig! Aldrig att jag vill förlora dig, aldrig! /SarahJohannaEmeliaHenrikson!


I did it for love

Tjalol! Varit en bra dag på praktiken och nu väntar en hel grym helg, sitter här och väntar på att systerryster ska komma så att vi kan få upp det där jävla tältet och sedan dra oss in till stan för att käka lite kinamat, träffa folk och ha roligt så in i helvete. Min helg kommer helt klart bli bäst. Helvete, vad jag är sugen på att köpa en adidas tröja, men liksom 700kr? är det ens värt det? men snygga är dom. Tror jag kollar på ett avsnitt av andraavenyn innan jag går och gör i ordning mig. Kyss!



Vi hade nått som ingen kan förstå

Hejsan! Slutade lite tidigare idag, och är hemma hos sarahbabe just nu, hon är typ sjuk, stackar'n! Snart ska jag dra och träffa min onda smörja, mivhi! vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen längre, har inte så mycket att berätta direkt. men får la försöka komma på vad man kan göra/skriva! aja, ska glo film nu, kyss!


ingenting kan stoppa mig nu

Hej! Snart ska jag dra mig ner till bibloteket för att möta bv, sedan drar vi till skolan för att ha lite matte. Senare blir det att åka till Skövde med sarahbabe och kanske bv, för jag ska uträtta ett litet ärende som måste göras. nejmen, nu måste jag skynda mig :) kyss!


Jag vill vara din...

Hur mycket jag än vill så går det inte glömma det som en gång var, men jag tänker ge det en chans eftersom jag vill tillbringa mitt liv tillsammans med dig! Tro vafan du vill, men jag älskar dig, min alldeles egna ängel, vad skulle göra utan dig älskling? Tack för allt.


Fuck it.

Tjalol! Varit sjuk i 2 dagar dåva, men imorgon drar jag mig till skolan för lite matte! Just nu sitter jag här med Sarah och hon ska sova här inatt. "Hej, jag har sex, ska vi ha klamydia?" Humorn är på topp har jag hört, mivhi! Men nu ska jag glo på ett avsnitt av andraavenyn, sedan sova bigtime! kyss!


När ingen ser...

Hejsan! Äntligen har jag orkat ta mig upp ur soffan, den här dagen har varit ett helvete.. feber, kallsvettas, ont i halsen, jag vill typ bara dö! Mamma och Erik är på pizzerian och hämtar en kebebrulle till mig, MUMS! Ska la glo på lite andraavenyn, har ju inte direkt något annat för mig! kyss!



Du säger att du älskar min dåliga balans

Hejsan! Lördagskvällen var helt okej, mysig som tusan. Har bara sovit fyra timmar inatt pga av en jävla person som ringde typ 5 gånger mellan 3 och 4 på morgonen? seriöst, väckte ju hela familjen -.-' aja, som ni kanske märker är jag inte på så bra humör men om ungefär en timme blir det att vara med bv och hoppas på att hon får mig på bättre humör också hoppas på att träffa sarahbabe. nu ska jag föra in lite låtar på USB-minnet och sedan göra i ordning mit lite grann. Btw; varit på fotbollsmatch nu på förmiddagen, brosan mötte FFK och dom vann med 6-3, underbart! kyss!



Jag älskar varje steg jag tar

Hejsan! Varit en hel grym kväll med goa människor. Sista dagen har jag hört? Tänk om verkligen jorden går under imorgon. Aja, kom hem för ungefär en timme sen och har tagit mig ett litet skumbad, nu ligger jag här och om en stund måste jag tydligen gå och möta eva, sarah är så jävla lat och hon tänker låta mig gå själv i mörkret oxå är det hennes mamma. Snällt sarah, mycket snällt! Nu tänker jag sätta på en film, ovasett vad sarah säger för jag tänker vara sur på henne nu! kyss!


en ängel på två ben

Jag älskar dig, världens bästa lillebror!
Visst, vi kan skrika, bråka och slåss men trots allt det så är jag så jävla glad över att jag har dig!

Var inte rädd

Hejsan! Var i skolan idag och hade matteprov men kände att jag inte mådde sådär jätte bra så jag åkte hem och sjukanmälde mig. Nu sitter jag här och om någon timme ska jag nog åka in till stan tror jag? eftersom jag ska iväg och käka kebabrulle med erica, men jag måste få tag på henne först! Inatt sover jag hos sarahbabe och hoppas på att få en mysig helg. Nu ska jag glo andraavenyn, så att jag blir klar med det någon gång! kyss!


Btw; säljer min ipad/surfplatta för 900kr så är någon intresserad så är det bara att kontakta mig.
och ni som undrar vad det är för skillnad på en ipad och en surfplatta så är skillnaden ingenting, bara några små saker isåfall!

Don't leave me

Hur ska jag någonsin kunna bli hel igen när min andrahalva drar?

Jag ber dig, gör inte såhär emot mig, emot oss, inte nu när vi äntligen har börjat umgås igen! Jag vill inte förlora dig en gång till, du var min första riktigt vän, du var den första jag verkligen kunde lita på. Jag kommer inte fixa det en gång till! Ovasett vad så kommer DU alltid vara min bästavän, min andrahalva. Hur blev det med alla våra drömmer? Vi skulle ju flytta ihop, och allt sånt. Glöm inte att jag älskar dig, en vän som dig är svårt att glömma. Du är bäst, min stjärna!


Wherever I fall

Du är det finaste jag vet, ge mig bara ett leende och jag är fast!

Lidköping!

Var i lidköping med papi idag, tog ledigt, vilket verkligen behövdes! Han var också väldigt snäll och köpte det här till mig - strumpbyxor och 2 klänningar! Jag är förälskad i den vita klänningen längst ner och den ska jag ha på mig när sandra tar studenten nu i år.





kyss!

Every fucking day

Tjalol! Sitter hemma hos sarah tillsammans med henne, Erica och Malin. Sarah och Malin håller på och gör lite mat, jag är skit hungrig. Om ungefär 2 timmar så drar vi ett litet gäng till uh och leker jävel, nicenice! Nu fick dom för sig att jag ska diska efter vi ätit, omg ;o vill inte ens veta hur det ska gå. Aja, uppdaterar ikväll när jag kommer hem. Inatt sover faktiskt malin hos mig, mysigt som tusen kommer det bli! kyss!


Nobody knows how fucking beatuiful you are

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen och har bara suttit och nördat med min nya ipad som morsan köpte till mig igår, happyface! Kvällen igår var mysig, som sagt så drog vi till uh där roosvall och några till uppträde, det var faktiskt ganska bra, sedan blev det underhållning resten av kvällen med dans, haha! Just nu sitter och jag och väntar på att sarah ska vakna och senare så kommer Erica hit och sedan Malin, som det ser ut just nu iallafall och om vädret tillåter det så blir det grilltime, och antagligen uh senare ikväll. Nejmen, nu ska jag ut oh smoka! kyss!


Varje gång du ler så händer det nånting

Tjalol! Slutade vid 1 tiden idag och drog hem, helt jävla slut. Men jag har iallafall duschat nu också väntar jag på att pappa ska komma hem för jag ska med honom och mamma på någon utställning innan det bär av till sarahbabe, där jag sover också. Ikväll så är det typ konser på uh, antar att vi hänger där ikväll? har nog inte så mkt annat för oss. Imorgon blir det att grilla, chilla och bara mysa. också så ska jag tvinga med mig både erica och sarah ner till expert för antagligen köper jag en "ipad" imorgon, en liknande iallafall. typ dom kallade det för surfbräda eller något liknande. Aja, det kommer bli nice. Nu ska jag klä på mig och packa. kyss!


Stockholm here we come

Den 30juni så drar jag och ericabejb till Stockholm över en dag och shoppar sönder. Taggggggggggggga!




Angels never die

Godkväll! Dagen har varit bra men jobbig endel stunder och nervös har jag då fan varit också men överlevt har jag allt gjort :) Helvete vad ont det gör att pierca tungan då eller? aja, men nu är den allt gjort och inte fan tar jag ur den pga lite smärta. Men nej, jag tror faktiskt det blir sängdags lite tidigare än vanligt idag, för jag är helt slut efter den här dagen. Men ska kolla klart på ett avsnitt på andra avenyn först så godnatt med er. kyss!

Bilden blev typ lite faiiil, men aja, det ska iallafall likna min tungpiercing, kan se om jag kan försöka ta någon bättre bild till imorgon! 


I hurt myself today

Godkväll! Sitter här med Sarah och glor på Andra avenyn, hon sover här inatt för imorgon är vi lediga och då drar vi till skövde för lite olika saker och därefter käkar vi lite donken och imorgon piercar jag också tungan, taggad? ohyeeeeeees! supermegaglad är jag! men nu ska jag fortsätta glo på andra avenyn och sedan sova, i guess? kyss!


Skövdecity

Som sagt så var jag i Skövde igår med the family, här har ni bilder på mina inköp;
Btw; Bilden som är i mitten blev tyvärr lite fail, fötterna syns ju xoxo







När jag kom hem idag så hade mitt lindex paket kommit och där i var det 2 par leggings! 

Du kommer aldrig förstå

Godkväll/Godnatt! Just för tillfället föredrar jag godnatt, så trött så det finns inga ord för det. Min lördag har varit helt klart bäst, drog till Skövde med the family, shoppade loss som bara den och käkade pizza, bilder på det jag köpte kommer imorgon när jag kommit hem, sedan var jag med ericabejb och vi drog till folkets park där vi var ett gäng ifrån uh som grillade, spelade lite fotboll också "råkade" jag starta ett vattenkrig, vilket jag ångrade efteråt :( sedan var det bara chill också drog vi upp till odenhallen och kollade volleyboll osv.. mysig lördag måste jag allt säga. nejmen, jag funderar på att krypa ner under ett varmt och skönt täcke och sedan sova(: ungefär 3 dagar kvar tills jag piercar tungan dåva, och om typ en halvtimme är det 2 dagar kvar, snacka om att jag är taggad eller? nej men sov gott, för det ska jag. Godnatt! kyss!



Andra Avenyn for life!

Godkväll/Godnatt/Godmorgon, whatever, ni väljer själva! Har precis nördat några avsnitt av andra avnyn och funderar starkt på att gå och lägga mig. Men min fredag har iallafall varit hur mysig som helst, vi var uppe på fåraberget och spelade lite brändboll och grillade hamburgare, vilket var väldigt trevligt med väldigt trevliga människor. Sedan drog vi oss emot UH där vi kollade på skräckfilm resten av kvällen. Kan ju erkänna att jag var lite rädd när jag åkte hem på den där jävla mopeden tillsammans med jessica. HAHA. Men vi överlevde iallafall. Nej, nu fick jag precis sms också om någon ville veta. HAHA! Men godnatt? kyss!



En gång om dagen har jag ont i magen

Hejsan! Hemma efter en underbar dag med mina tjejer! :) Känner mig faktiskt ganska glad sålänge jag inte tänker på alla jävla problem! Imorgon är det praktik, efter det blir det att träffa gulligt folk. och nu är det förresten bestämt, JAG PIERCAR TUNGAN PÅ TISDAG! Snacka om att jag är happy nu eller? men nu ska jag glo på andra avenyn och dricka cola, sedan lägger jag mig i sängen och läser lite och hoppas på att somna. Kyss!

Jag kan inte sluta tänka på dig

Godkväll! Det har varit en toppen dag, från 08-15 praktiserade jag och slet som ett djur, sedan drog man hem till sarahbabe en stund och kollade till den sjuklingen, sedan träffade jag ericabejb och var med henne tills jag tog bussen hem och när jag kom hem hade vi väldigt trevligt besök, Mia och Daniel var här på en liten fika och dom åkte la hem för någon halvtimme sen. Men nu ska jag glo på andra avenyn, smsa med världens surigaste person och sen blir det läggdags. kyss!



Våran nya snygga bil då :)

Måste ta mig vidare

Godkväll! Suttit ute i 2 timmar och kollar på brorsans match och typ frysit ihjäl? Så jävla kallt ute. Men aja, tyvärr gick det inte så bra! Nu sitter jag här och lyssnar på musik och har skit tråkigt. Imorgon är det praktik som vanligt och efter det får vi se vad som händer. men nu ska jag gå och läsa min älskade bok, 14 år till salu, så jävla bra är den, när man väl har börjat med den så kan man inte sluta. men vi hörs. kyss!



H&M in my <3

Här har ni innehållet ifrån H&M paketet som pappa hämtade ut åt mig idag :)
Klänning, Bikini, Gladiatorskor och Pyjamas!










Just idag är jag stark

Hejsan! Kom hem umgefär vid 2 tiden någon gång och blev jätte glad för att jag har fått mitt H&M paket, hihi! Bilder på kläderna som jag köpt kommer upp lite senare. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men antagligen drar jag till Åsarp och glor på lite fotboll eftersom min lillebror spelar. Har inget annat för mig så... Helgen har varit helt underbar, så måste bara tacka alla för en skit bra helg. Nu ska jag nörda facebook :D kyss!



RSS 2.0