Det är bara du i mina drömmar!

You make me crazy, varje gång jag kramar dig blir jag varm i hela kroppen, varje gång jag ser dig blir jag helt jävla knäsvag, jag kan inte direkt påstå att jag e kär, eftersom jag har försökt att komma över dig i över ett helt jävla år oh jag kan ju erkänna att jag har misslyckats totalt, du får mig att göra dom knasigaste sakerna av alla, du är underbar oh jag gillar inte bara ditt utseende utan det är din personlighet jag faller för. Det är bara du i mina drömmer, ingen annan existerar oh seriöst jag skulle kunna dö för dig! Jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig, för det finns bara du, ingen annan. Du är allt en person kan önska sig, allt som jag önskar mig. Jag behöver dig i mitt liv för att mitt liv ska vara fulländat oh du? Jag älskar dig!


Varför trampa på någon som redan ligger ner?

Nu tänker jag inte ta mer skit ifrån er, jag orkar inte mer jävla skit nu , okej? Kan ni it fatta det någon jävla gång? Ni förstör mitt liv, Ni förstör hela mig, Ni trampar på någon som redan ligger ner, Ni tar slut på mina krafter helt oh hållet. Men samtidigt vet jag att ni inte e värda ett skit, ni är inte ens värda den här jävla texten, men någonstans måste jag la få skriva av mig? oh som ni ser så blev det här.... Ni är så jävla patetiska, bara för att ni inte har något liv, så måste ni snacka om mitt liv hela tiden? Oh det är ju oxå väldigt moget lr vad säger ni? Åh, jag blir seriöst galen, ni förstör mig totalt, ni får mig att må ännu dåligare, snälla ge er någon gång. Ska jag behöva berätta för er hur jävla dåligt jah mår för att ni ska sluta? Alltså vad har jag någonsin gjort er. Ni hotar mig, säger dumma saker, oh jag vet inte vad jag ska göra för att få er att sluta men en dag så lovar jag er, att jag ska bli starkare än er, jag ska inte låta er vinna, jag ska vinna, jag ska bli number one... en dag är det ni som kommer ligger på marken, jag svär!


Jag har en bästavän,

Jag har en bästavän, en allra bästavän.

Du är en stjärna, min stjärna. Jag bara vet att det är gud som har skickat en sån vacker varelse till mig. Du är ljuser i mitt liv, utan dig vore jag seriöst ingenting. Alla minnen, alla skratt, alla stunder, alla tårar, vi har gått igenom precis allting tillsammans, kommer du ihåg den där gången på ålleberg typ någon gång på kvällen obåda du oh jag stog oh grät pga att vi var rädda för att vi skulle förlora varandra, den dagen hoppas jag aldrig kommer igen för det e DU som alltid finns där, det är DU som alltid får mig att skratta när allt känns tungt, det är DU som ger mig något att tro på, det är DU som får mig att kämpa, det är DU som alltid tröstar mig. Om det inte vore för dig så skulle jag inte orkat gå igenom allt som jag har gått igenom, om det inte vore för dig så skulle jag inte kunna skratta. Utan dig är som ett liv utan vatten, utan dig är som ett liv i helvetet. Jag kan inte vara utan dig i 2 sekunder utan att sakna dig, jag vill bara vara med dig hela tiden, och vet du varför? Jo för att det är du som får mig att vara lycklig, varje gång jag är med dig så mår jag så jävla bra, jag är lycklig, så jävla lycklig över att jag har just DIG som kompis. Du är bäst, helt jävla oslagbar. Försvinner du, så finns inte jag längre, för jag kan ärligt talat inte leva utan dig.

Ellinor Grahm Aka BV.
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva! <3


Onsdag!

Ganska soft dag faktiskt :D

Skolan var helt okej, Historia, mediekunskap, idrott oh svenska var det som gällde idag!
Sen tog vi skolfotografi idag oxå, oh jag kan inte mer än säga att min klass är seriöst bääääst!
oh jag var jätte söt på idrotten idag även fast jag suger på brännboll men jag var faktiskt lite duktig (a)

Efter skolan blev det att dra till tandis med min bitch oh sen träffade vi CP oh drog hem till henne oh käka, sen blev det uh oh träffa massa underbart folk, t ex julia, sandra, bellan, anna, linus, tim, kim, issa, osv.
Juliafru e dummer i hövvet men bra reflexer har hon, men det slutade med att vi stog oh skratta så in i helvete, oh juliafru hamnade på marken :o man kan inget annat än att älska den kvinnan <3

oh sarah, du vet att jag älskar dig, <3



Förra skolfotot. Min klass är mke sööööt :* oh man kan inget annat än att älska dom.

Måndag!

ojojoj, vad det e jobbigt att gå upp på måndagar :o

Dagen har varit helt okej,
Historian var lika tråkig som vanligt.
Idrotten var bara jobbig
Psykologin var la okej, antar jah? :o

Efter skolan blev det att dra hem till Sarah, vi käkade osv.
Sen drog vi ner till tågstationen, där vi träffade Julia oh Sarah.L oh snackade en stund med dom.
Vi drog upp till Sarahs syster oh satt där i någon timme, träffade Rebecka oh sen Sandra.
Vi hängde på tågstationen hela kvällen oh lite senare kom oxå Anna, Bellan oh Linda.
"AKTA HÅRET" , Ja herregud, endel behöver söka hjälp? Men aja, jag älskar dom iallafall.

En sak till, Sverigedemokraterna ska ut ur riksdagen om det är så det sista jag gör.
Vi svenskar borde fan lära oss rösta någon jävla gång?, vart e Sverige påväg någonstans?

Aja, hejs.



Så jävla snygg min kramgoagrahm är :o <3


Vadå, ge mig all skit?

Det är du som har gjort fel, oh du ger mig skit? Jag är inte någon bra kompis om jag vittnar? OMG, säger jag bara. Jag vill inte ha det såhär, jag önskar bara vi kunde spola tillbaka tiden så att du inte hade gjort som du gjort. men tyvärr så kan man ju inte det. åh, du ger mig bara dåligt samvete, jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra, det ända jag vet att jag måste göra är att vittna, även om jag vill eller inte. Jag mår så jävla dåligt pga det här , oh du gör det inte direkt bättre, jag vet att jag vittnar emot dig men vad ska jag göra då? Jag tänker inte ljuga, oh enligt svensk lag så måste jag vittna, det suger big time, jag vet men det finns inget jag kan göra åt saken, men jag önskar bara att du kan inse någon jävla gång att det är du som har gjort fel oh att jag gör rätt om jag vittnar, men tydligen så är dt jävligt svårt för dig att inse det. Tyck att jag e en dåligt kompis då, gör det. Men jag gör rätt, jag bara vet det, fast jag vill verkligen verkligen inte vittna. Men tänk efter lite för i helvete, vem var det som fanns där för dig när polisen kom? Vem var det som satt oh höll om dig oh lovade att aldrig lämna din sida? Vem var det som sprang fram oh ryckte bort dig därifrån? DET VAR JAG! oh du kallar mig dålig kompis bara för att jag ska vittna! Jag kommer bryta ihop när det e rättgång, jag vet det men antagligen får jag ta det, jag kommer inte sluta gråta, jag e så jävla rädd vad som kommer hända, tror du att jag vill att du ska hamna på ungdomsfängelse? Tror du att jag vill vittna? Isåfall har du jävligt fel, men är det såhär du vill ha det, så visst, jag vet inte riktigt vad jag ska säga lr göra.

Everything I do, I do it for you!

Känner bara för att slänga in ett litet inlägg för skojs skull typ?:)

Sitter på uh med Albin, Rebecca, Pontus, Sarah, Anna, Bella Zahra, Catta oh Julia :* , musik oh tjat oh skratt oh skrikande , that's life. <3



Everything I do, I do it for you!
Du är en stjärna, en ängel utan vingar.
Du kom ner till jorden som en ängel oh räddade mig.
Du för mig lycklig oh galen på samma gång.
Åhh, baby, jag älskar dig! <3
Efter allt vi har gått igenom har vi hittat tillbaka till varandra igen.
ohh, jag vill dela resten av mitt liv tillsammans med dig.

Sandra, 15/9-10 <3


You make me crazy!

Sitter hos CP oh har roligt, lr ah.. hur man nu ska säga. Hon typ pluggar lr så cpar hon, man vet aldrig med henne. Men även fast Sarah e CP så älskar jag henne iaf , ah... tro vad ni vill, men så är det :D

Gårdagen var helt jävla underbar :o så jävla roligt.
Skövde med BV oh CP blev det först efter skolan oh sen drog jag oh CP till uh där man träffade mkt trevligt folk.
Det blev singstar, skratt oh tjat för fulla muggar, trevligt!
Vid halv1 igår natt fick vi för oss att vi skulle sova hos Anki, så det blev att dra ner ditt vid halv1 på natten.
Hos Anki var också Ellinor, Malin oh Sandra, mkt trevligt folk tyckte jag allt :)
Jag oh Sandra kunde inte direkt somna så vi låg oh skratta åt seriöst allting, t ex. En lampa, en katt oh en klocka, vi är dumma i huvudet, men roligt var det iaf!
Ikv blire att dra till uh oh träffa folket, fett nice!
Sen sover CP hos mig, puss på det :*
Hadet!
Erkänn, vi är söta?

Sjukees.se , typ? :o

Dags för en liten uppdatering eller vad säger ni?

Det har hänt ganska mkt i mitt liv på den senaste tiden som har tryckt ner mig på marken totalt.
Så ahh.. inte orkat sitta vid datan så mkt durekt.

Men iaf... jag e sjuk, blev ingen skola för mig varken igår lr idag, (enligt mamma).
Fast själv ville man ju till skolan ....  Men tror ni att jag fick det? ... nej precis!
Sen så ska jag tydligen till doktorn idag , save me?
Pratar med andrahalva i telefon just nu, hon säger inte så mkt :( dumma malin. 

Men ahh, vad ska man mer skriva? mitt liv e inte så jävla intressant direkt... 
men jag sover iaf hos CP inatt .. det blir roligt. Bor nästan där oh Sarahs mamma älskar mig :* 

Have a nice life!  


RSS 2.0