Sommar och sol

Snart ska jag krypa ner i sängen tillsammans med Erica, imorgon är det Stockholm som gäller.. taggad? ohyes. Längtat som fan till det. På fredag så är det kinamat som gäller med familjen plus några "vuxna" vänner, sedan sover jag antagligen hos Thess?! På lördag är jag la med Thess och lite Sarah, eftersom Sarah ska sova hos mig och vi drar till Liseberg på söndag igen, tillsammans med några goa pöjkar. och sen sover Malin hos mig mellan söndag-måndag! Hur underbart kommer inte mitt sommarlov bli eller? Fast sommarjobbar ju fortfarande, men en vecka kvar, sen jävlar så är det sena nätter och party varje dag! Nu ska jag kila, ha det. Vi hörs xoxo



Elfsborg vs syrianska

Dålig uppdatering, sorry för det. Nu kommer det lite bilder ifrån Elfsborgmatchen jag var på i måndags, dom vann med 2-1, mycket bra jobbat må jag säga!













Vaniljparfym

Hejsan, jag sket i skräckfilmen ska ändå dra och kolla på tv om 20 minuter. Så skräckfilm får det bli någon annan dag. För en liten stund sen var jag borta i affären och hämtade ut ett hm paket, mina gråa söta shorts hade kommit idag. och snart kommer världens bästa lillebror hem med en vaniljparfym till mig eftersom den jäveln varit på ullared hela dagen! vi hörs xoxo



En värld fylld av tomhet

Nu har Malin har åkt till strömstad igen och kommer inte tillbaka förrän om två veckor och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, jag saknar henne redan och det känns så tomt utan henne här! Storasyster, jag älskar dig!

Nu funderar jag på om jag ska glo på Saw, fast vågar jag verkligen det? helt själv oså? fast om tyo en timme ska jag glo på morden i midsommer. Så får la sätta fart om det ska bli en liten skräckfilm dåva.



Snart är helgen slut.

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte :( vill att malin ska stanna kvar och inte åka tillbaka till bohuslän idag! Men helgen har iallafall varit helt underbar, I torsdags så var jag med sarah, drog till göteborg, träffade malin och sarah och malin sov hos mig, vi var ute halva natten med Erik, Pontus, Micke och Emil! I fredags var det liseberg som gällde och jag och malin var ute med Emil, Micke, Erik, Pontus och Jesper typ halva natten, var hemma hos Micke och kollade på skräckfilm fast jag somnade, och igår tog vi det lite chill och träffade sarah lite, men det mesta av tiden var vi med Erik, Pontus, Micke och Emil.. På natten var vi sedan hemma hos Marcus. Trevligt värre. Idag drar vi in till stan och är med Ellinor och Sarah. men nu ska jag sluta tjata, vi hörs xoxo







Liseberg med tha girls

Här har ni lite bilder ifrån gårdagen, liseberg is tha shit you know! Lyckad dag/kväll var det iallafall, puss på världens bästa dag ;*
















Det kunde varit bättre

Godkväll, orkade aldrig blogga igår, men gårdagen var ganska bra, sommarjobbade i några timmar och tiden gick hur sakta som helst, men trivs gör jag iallafall! Sedan var jag med Emil, Pontus, Erik och Marcus och senare på kvällen var vi också med Daniel och Johan! trevligt må jag säga. Idag har jag också sommarjobbat men tiden gick mycket fortare idag, och det var väldigt roligt! också har jag varit med sarahbabe hela kvällen och är fortfarande det, eftersom jag sover här inatt, iimorgon ska jag sommarjobba också och sen är det helg och min helg kommer bli supermegaunderbar. Vi hörs la imorgonkväll om jag inte hinner slänga in ett inlägg imorgon bitti! Imorgon är även malinbästis och sarahbabe med mig hem och sover med mig sen tillbringas helgen tillsammans med dom! ha det gött xoxo (kände att detta blev ganska långt så förstår om ni inte orkar läsa)


Det får bli en bild i repris, orkar inte leta upp någon bild på sarahs data!

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Tjalol, första dagen på sommarjobbet idag då, då undrar ni säkert hur det gick? och ja, det gick faktiskt bra, lite långtråkigt då och då men ganska kul hade jag iallafall. Väntar på att erica och ellinor ska komma hem till mig och sedan drar vi in till stan en liten stund och sen drar jag nog hem och kanske träffar emil oh några? det märker vi hur det blir med det. Vi hörs xoxo



Do you?

Hallooj, nu förstår ni så drar jag in till stan igen.. var inne med pappa förut och spelade på lite hästar också köpte han en söt liten sak som lyser och som ska hänga i fönstret till mig, bild på den kommer när jag kommer hem! Men nu ska jag hem till sarah och senare drar jag nog och träffar Eve och Emil! Kvällen kommer sluta bra. kyss!



Gifta i 18 år

Det här gick jag upp och gjorde kl.7 imorse till mamma och pappa, eftersom dom har varit gifta i 18år idag, ett stort grattis till dom!





Mormors 90 års kalas










Herregud, vilken jävla fredagskväll

Igår så fick jag och bv för oss att vi skulle åka till göteborg, vilket slutade i katastroff! 11-tåget gick inte, och nästa tåg hem gick inte förrän halv1, så vi tog pendeln till allingsås och efter det tog vi en buss till vårgårda och i vårgårda hämtade mamma och pappa oss, shit! Vilken kväll, kan ju lova er att jag var jävligt trött efter den natten iallafall! Men nu ska jag klä på mig för sedan bär det av till torbjörntorp och fira mormor! vi hörs xoxo



90 år

Grattis världens bästa mormor!
Jag älskar dig!

Inte okej

Hejsan! Hört att jag inte är så jätte bra på att blogga och hålla det jag lovar ;o men då lovar jag att jag ska bli bättre på allt det! Vaknade upp intill Eve imorse,men kände att jag inte riktigt kunde öppna ögonen och att det klibade(stavning( jätte mycket så jag och pappa fick åka till vårdcentralen,sen har jag också solat lite solarium. Senare idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kanske träffa någon en liten stund antar jag? Hmm.. nu måste jag nog försöka skriva lite på talet till mormor, imorgon ska vi ju till henne och då fyller ju hon år! Vi hörs xoxo



Jag kan allt som inte du kan

Godkväll! Just nu sitter jag hemma hos sarah och sover här inatt, hennes skolavslutning imorgon ju och sedan blir det fika och mys på någon pizzeria eller något liknande? Morgondagen kommer nog blir jävligt lyckad! Det var ju brorsans skolavslutning idag, lovade att det skulle komma bilder ikväll men dom kommer imorgon kväll istället! förlåt för det.. Men en mycket mysig kväll var det iallafall, och en väldigt bra skolavslutning! Nu ska jag springa och hjälpa sarah med att göra tårtor! vi hörs xoxo


Never let me go

Tjalol! Jag har inte hunnit med så jätte mycket, mest slöat framför en film hela dagen, men har varit i stan på ungdomsmottagningen, köpt roser, kollat på presenter och varit hos oprikern. nicenice! Kollade precis klart på en skit sorglig film, tårarna bara rann på mig! Jag rekommenderar inte; Never let me go! Nejmen, nu ska jag klä på mig, om typ en halvtimme kommer sarah och om 2timmar går världens bästa lillebror ur nian, så då drar jag och kollar på hans skolavslutning. Bilder kommer senare ikväll! kyss!


Det känns faktiskt lite konstigt

Godkväll! Det var ju sista dagen som jag var på pas idag, det känns skit konstigt menmen.. that's life! Min chef var så söt, han gav mig en påse och där i var det, en stor chipspåse, en stor cola flaska, en stor mjölkchoklad, en burk med godis, 2 kexchoklader, en pollypåse och en bilpåse, han tycker säkert att jag ska lägga på mig några kilon xo efter praktiken var jag med ericabejbi hela kvällen, myspys på det;* Men nu har jag sommarlov dåva, men måste ändå gå upp tidigt imorgon! aja, ska glo film eller nått nu. kyss!


Jag kommer faktiskt sakna det lite..


Mys med sarahbabe ikväll

Godkväll, sitter hemma hos sarah tillsammans med bv.. sarahbabe kommer la hem om någon timme och som jag nämnt tidigare så sover jag hos sarah och anledningen till det är att hennes mamma är på åland och gullet vågar inte sova själv xo Så det blir mys hela kvällen med fanta och godis och förhoppningsvis någon bra film. nu ska tydligen ellinor ha datan också ;( kyss!


Lunch

Hejsan! Tog bussen hem på min lunch, för att äta lite. Men det slutade med att jag hamnade här istället! Måste åka in till praktiken om 45 minuter igen och fortsätta plocka upp varor i frysboxen. Sen får vi hoppas på att jag slutar klockan3 så att jag hinner ner till torells för att anmäla mig till en teorikurs! nu ska jag käka lite, kyss!


Godnatt!

Nu drar jag mig sakta och säkert emot sängen, men funderar att lägga mig framför tven och kolla lite först, hmm..? låter som en bra idé eller vad tycker ni? Imorgon är det praktik som vanligt och sen spenderas dagen tillsammans med bv, och jag sover hos sarahbabe, men hon är på avslutningsmiddag med hennes klass eftersom hon blivit stor flicka och går ur nian på torsdag! nejmen, nu ska jag sluta tjata (har fått det efter pappa). vi hörs xoxo kyss!



Du är värd allt som livet kan ge

Tjalol, sitter hemma hos sarahbabe och chillar medans hon badar. Brorsan spelade ju match och den slutade 3-3, mycket bra gjort om jag får säga det själv! Jag behöver verkligen hjälp med ett tal så btw; Någon som är bra på att skriva tal? Vad skulle ni skriva till eran mormor när hon fyller 90 år? Vi hörs xoxo kyss!





Jag gör allt för min lillebror

Hejsan, alldeles strax ska jag springa och klä på mig och göra mig i ordning lite. och om typ en halvtimme bär det av till Våmb och kolla på lillebrorsans match, hoppas det går bra för dom idag! och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det märker vi! helt underbart att solen skiner idag iallafall! vi hörs xoxo kyss!



Knulldelux

Detta fick/tog jag på ungdomsmottagningen någon dag i veckan, en liten väska med kondomer och glidmedel i. Alltid bra att ha med sig när man ska någonstans :)




Mysiges kväll










Tack för dagen/kvällen! <3

vi ska på fest

Godkväll eller nått? Är fortfarande hemma hos sarahbabe, nu är dennis och madde här också och vi sitter och väntar på att anton och erica ska komma. kvällen kommer bii fett nice med helt underbart folk! Vet inte riktigt vad vi ska göra just nu, har lite sisådär långtråkigt. men ska la vara lite social emot dom andra nu. puss på rumpan!


Plantis ikväll

Har la varit hemma hos sarah i någon timme, vi var nyss på godislagret och köpte lite godis så efter sarahbabe har badat klart blir det la att glo på film och käka godis. Senare ikväll/natt så drar vi till plantis, det är 18+ men vafan, träffa folk är alltid trevligt och kanske blir att dricka lite med! hoppas på att det blir en lyckad kväll! vi hörs xoxo kyss!



Du är det finaste jag har! <3

Du kan inte stoppa mig nu

Hejsan! Drar la in till stan när som helst tillsammans med Sarah, och jag vet inte riktigt vad vi ska göra i stan, men vi kommer säkert på något roligt. Vädret är ju inte direkt så jätte roligt idag heller. menmen... finns inget jag kan göra åt det direkt. vi hörs xoxo kyss!



Det är inte mig du älskar

Känns som om det varit en väldigt lång dag, vilket det kanske har? Men jag har ju varit på sandras stundent i stort sätt hela dagen, det var faktiskt väldigt roligt och jag är glad för hennes skull! Nu måste vi ju bara önska henne all lycka och så jävla fin var hon också för den delen. Efter studentfirandet drog jag hem till Sarah och senare upp till uh och träffa Erica, och sen kom Ellinor, och där spenderades den här vackra kvällen/natten! Hoppas alla förstog min ironi i "vackra", vädret suger! Sarah sleepar over här inatt. Tacochips, guacamole, fanta, godis och bästis, det kan inte bli bättre. Har på börjat ett tal till mormor eftersom hon fyller 90 år nästa vecka. Men det var la allt ifrån mig, ska snart hoppa i sängen. kyss!



Sandras student

Lycka till i framtiden, bruden!


















Gummiboll

godkväll/godnatt. Idag har jag varit i göteborg i stort sätt hela dagen tillsammans med ericabejbi, vi typ käkade kinamat och hon shoppade. Blev inget köpt för min del. Just nu sitter jag och skriver ett tal till mormors 90 års kalas, som håller hus om ungefär en vecka. Det är ganska svårt, men bra blir det iallafall! Imorgon är det studenten och jag ska fira Sandra hela dagen, senare på kvällen blir det att vara med Sarah,Ellinor och Eve, myspys på det. Nu ska jag slänga mig i sängen, sätta på fläkten och lyssna på musik så att jag orkar upp imorgon. kyss!



Bara 2 dagar kvar

Snart,snart,snart,sommarlov,sommarlov,sommarlov! Det är ju knappt så att man kan vänta? Jag går bara måndag och tisdag nästa vecka, sedan går jag på sommarlov! hur gött är inte det? Sen ska jag ju sommarjobba i 3-4 veckor också, Mössebergs förskola. Vad tror ni om det? Aja, pengar är alltid bra att ha! Idag så drar jag till Göteborg med ericabejbi, men först så blir det att dra till ungdomsmottagningen! Nu slänger jag på filmen "supersnutarna!" Kyss!



När vindarna vänder

chilldag.se! Gick en halvtimme i skolan sen slutade jag, så jävla värt. menmen.. finns inget att göra åt det. tre dagar kvar i skolan sedan går jag på sommarlov, hur skönt är inte det eller? mega mycket skönt om jag får säga det själv. Men nu ska jag och sarahbabe springa ner till tåg så att vi hinner med bussen till Skövde. kyss!



Vänta tills morgonen är här

Nu drar jag ut till bussen och åker till skolan för att ha 1 timmes mattelektion, värt! Vi hörs ikväll xoxo

vilken dag som helst

Förlåt för att bilden är lite suddig!
Idag blir det Skövde med den här bruden till vänster :)
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!

Inte så jätte bra

Hejsansvejsan. Min dag har varit helt underbar tillsammans med sarahbabe och kan ni tänka er att jag och sarahbabe snart känt varandra i tre år? förstår inte riktigt hur vi orkat stått ut med varandra, men fler år kommer det bli det kan ni lita på eftersom jag älskar min lilla knubbsäl! <3 Det blev inget Skövde idag för ingen av oss orkade dra ditt så vi drar ditt efter skolan imorgon istället. Var på uh hela kvällen och träffade lite gulligt folk! Just nu håller jag på och rensar datan lite, med bilder osv. tänk vad många minnen det dyker upp när man gör det? Men då får la jag ta och fortsätta med det. Vi hörs xoxo kyss!





Alla gör misstag, right?

Godkväll! Min dag har varit mycket bra, fast har så jävla mycket att tänka på just nu så ibland är det svårt att få fram ett litet leende. Jag, eve och malin drog hem till sarah iallafall vid 3 tiden, lite efter det kom erica och vi drog till godislagret och köpte lite glass och saker och satt där i solen och chillade och sedan drog vi vidare till en fontän och plaskade lite i vattnet, och bara chillade resten av dagen tills mamma kom och hämtade oss. Nu sitter jag här i min ensamhet och ska snart dra och kolla lite på tv innan jag går och lägger mig. Imorgon är det praktik som vanligt och sedan drar jag till Skövde med sarahbabe! Vi hörs xoxo kyss!



Gårdagens köp;

Blev lite saker igår också faktiskt - två toppar, ansiktsmasker, finnmedel/ansiktskräm, solkräm! 









Nu ska jag och malin och eve dra in till stan och vara med sarah och erica och mysa sönder. kyss!

Glass, bada, sola, mys med Malin!

Godkväll! Var i skövde som sagt idag med pappa och fick med mig lite saker hem, bilder på det kommer imorgon! och påvägen hem så hämtade vi upp Malin, mivhi! Vi var i stan med sarah under kvällen, satt och stekte lite på centralskolan, sedan fick vi för oss att vi skulle bada! Så ja, vi drog upp till panka och badade och chilla! Mysigt som tusan men nu ska jag och Malin dra ut i det trevliga lilla samhället! Vi hörs xoxo kyss!

Bilder ifrån idag, en bild säger mer än tusen ord! Only the best! <3 













Ett mysterium

Misstag efter misstag
Att jag aldrig lär mig?
Hela mitt liv handlar ju bara om massa jävla misstag jag har gjort.
Jag har redan gått igenom den här skiten en gång.
Jag klarar det inte en gång till.
Jag kommer inte fixa det här.
När man väl behöver ha sina nära och kära
Så känns det som om dom vänder ryggen emot mig.
Det kanske inte är meningen att jag ska få vara lycklig!



Säg inte nej, säg kanske, kanske, kanske

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen, sarah har åkt hem och jag väntar på att maten ska bli klar och att papi kommer hem så att han och jag kan dra oss emot Skövde, jag måste handla lite saker! Vädret är ju helt underbart eller vad säger ni? Fast idag tycker jag faktiskt att det blåser lite kallt. Men det blir säkert varmare i eftermiddag någon gång! Funderar på att kolla klart på avsnittet ifrån andraavenyn, hann ju inte kolla klart på det igår eftersom vi drog till skolan med Erik och Pontus och lirade lite basket och klättrade upp på taket och satt där och chilla! Nejmen, slänger la på ett avsnitt. Vi hörs xoxo kyss!



Ullared

Var som sagt i Ullared i torsdags, detta fick jag med mig hem;
- Hårfärg, ansiktsmaskar, parfym, väska, spetstrosor, sockar, sparkdräkt, klänning, linnen, strumpbyxor, deoderant, 3 olika tavlor, en fotoram!

Nu tror jag inte att jag glömt något, ni får även bilder på lite saker+kläder så att ni ser hur det ser ut!
























Ansiktsmask osv.





Inte lite sexig heller? Jag rekommenderar verkligen att ni ska testa lite olika ansiktsmasker, huden blir jätte fin och len, tummen upp på det!:)

Karlsborg

Jag låter bilderna tala för sig själva men jag har iallafall haft en toppen helg, fast den är ju inte slut än ;) 




























Karlsborg here we come, ohyes!

Hejsan! Är hemma hos sarah just nu, om 2 timmar bär det av till Karlsborg, det kommer bli skit roligt fast känner att min väska typ är värsta bigmama men aja, det ordnar sig säkert. Snart ska vi ta något att äta, jag är typ vrålhungrig som ett jävla djur. Bloggen kommer bli ganska tom nu eftersom jag inte kommer hem förrän imorgon kväll. Men imorgon då jävlar kommer det bilder ifrån både det ena och det andra och sarah sover förhoppningsvis hos mig imorgon också ska vi dra till skövde imorgon och köpa ansiktsmask och solkräm, mivhi! Nu ska jag tvinga sarah att göra mat. Vi hörs xoxo kyss!



Karlsborg here we come, ohyes!

Hejsan! Är hemma hos sarah just nu, om 2 timmar bär det av till Karlsborg, det kommer bli skit roligt fast känner att min väska typ är värsta bigmama men aja, det ordnar sig säkert. Snart ska vi ta något att äta, jag är typ vrålhungrig som ett jävla djur. Bloggen kommer bli ganska tom nu eftersom jag inte kommer hem förrän imorgon kväll. Men imorgon då jävlar kommer det bilder ifrån både det ena och det andra och sarah sover förhoppningsvis hos mig imorgon också ska vi dra till skövde imorgon och köpa ansiktsmask och solkräm, mivhi! Nu ska jag tvinga sarah att göra mat. Vi hörs xoxo kyss!


Save the world

Godkväll! Var i ullared idag, vilket ni kanske visste? Fick med mig mycket fina saker hem, bilder kommer på lördag när jag kommit hem för just nu är jag hos sarah. Ska sova här inatt för imorgon drar vi till karlsborg med roligt folk för lite fiske, grillning, bad och övernattning, awesome kommer det bli. Det kommer säkert en hel del bilder ifrån det också. Har färgat håret svart, tack sarah! Nu ska vi slänga på oss varsin ansiktsmask och leka vuxna (y) haha. Sedan blir det att kolla på film tills vi somnar antar jag? Vi hörs xoxo kyss!


RSS 2.0