Ser du stjärnan i det blå?

Godmorgon! Ligger i sängen hemma hos Sarahbabe, vi hade en rätt så mysig kväll igår med mysiga männniskor, hade jag sluppit den fruktansvärda huvudvärken så hade dagen varit perfekt. Jag vaknade typ för lite mindre än 2 timmar sen och kände att jag var så jävla godis sugen så jag klädde på mig och sprang till godislagret och köpte godis (a) MUMS! Nu ska jag glo å¨andra avenyn och senare blir det att dra till floby med sarah, jessica och erica och träffa lite roligt folk! kyss!



Du och jag i all oändlighet, jag älskar dig!

Åh herregud

Godmorgon! Gick upp för en liten stund sen och snart ska papi köra in mig till praktiken. Jag är helt slut och skulle bara vilja somna om. men icke sa nicke, jag får kämpa på. Efter praktiken idag så går jag en liten stund med mamma på stan :) mysigt! Senare blir det la att dra till sarah? eftersom jag sover där inatt också! Igårkväll beställde jag två böcker på nätet, vingklippt ängel och den långa vägen ut ur helvetet. Det är två självbiografer och jag bara älskar såna böcker:) Hoppas på att mitt hm paket kommer snart också. men nu kilar jag till skolan. Kyss!


Du gör mig lycklig

Godkväll! Förlåt för dålig uppdatering, inte suttit vid en data på evigheter känns det som eller ahh.. iallafall typ hela veckan? men skitsamma.. nu är jag igång igen, fast kanske inte är så social i helgen heller :/ aja, vi får se hur det blir med det! Livet rullar på som vanligt, fast i rätt spår, praktiken går sisådär men trivs gör jag och det är la det viktigaste?, jag har världens bästa vänner och min familj är allt för bra den! Men det var la allt jag tänkte skriva. så får vi se när jag har tid med att blogga igen :) ha det bra. Kyss!


Nu börjas det igen

Hejsan! Idag har jag som sagt varit i bohuslän, vilket var mycket trevligt! Jag övningskörde hela vägen och vi drog till morfars grav och sedan käkade vi pizza (: gott som faen, sedan släppte jag av mig själv i Floby^^ där jag träffade Sarah, Erica, Bea, Madde och Dennis och var med dom en stund men sedan tog jag, Sarah, och Erica ett tåg till falköping och var där resten av kvällen, fast Sarah drog hem, tack för en lyckad sista dag på påsklovet. Imorgon är det praktik som vanligt då. Efter praktiken får vi se vad som händer. Kyss!



Ingen har sagt att det måste vara lätt

Hejsan! Kom hem för någon timme sen efter att ha varit i Floby med många sötnosar och bara chillat! Dessutom har jag bränt upp ansiktet, svider som fan.. så ja, jag ser typ ut som rudolf med röda mulen, inte okej! :( Min vecka är fullbokad med massa skoj. helt underbart, känner redan hur lycklig jag är nu när våren och allt har kommit, det är så jävla underbart att träffa några kompisar, grilla, sitta ute i solen och chilla och äta glass och bara snacka, antar att sommarlovet kommer se ut så iallafall plus så har jag lovat Erica att hänga mycket i Floby med allt underbart folk som finns där. Känner på mig att det här är mitt år! Imorgon drar jag till bohuslän, kollar till morfars grav och gå lite bland klipporna! Men vi hörs la imorgon kväll. Kyss!



Let me love you

Hejsan! Jag var helt slut igårkväll så det blev dålig uppdatering igårkväll, men min påskafton var faktiskt ganska lyckad.. fick också åka in några timmar till stan och vara med Erica och Sarah, vi var hemma hos Sarah, där vi bara solade, åt glass och drack energydrink. Mysigt som tusan! Vid 2 tiden ska jag iväg och sola solarium och gymma, sedan bär det av in till stan och träffa Sarah, Erica och förhoppningsvis Ellinor en liten stund och imorgon drar jag till bohuslän! kyss!



Nämnde för någon dag sedan att jag färgat håret svart, ellerhur?
och här har ni resultatet på det :)

Glad påsk eller nått?

Hejsan! Vaknade ungefär klockan 10 idag för att jag skulle köra hem sarah, hon sov här inatt. Påvägen hem stannade jag och pappa så att han köpte en glass till mig, MUMS! Farmor och farfar och mormor är här nu också och vi har precis grillat. Kanske blir påskeld ikvälll, men om någon som typ vill träffa mig ser dt här så kan dom ju gärna höra av sig för hade tänkt försöka tvinga mamma och pappa att få träffa någon kompis, helst innan jag ruttnar bort! Kyss!



Love is on fire

Hejsan! Sitter hemma hos sarah just nu, vi har bara chillat på balkongen, typ solat, käkat glass och godis. Jag har också blivit svarthårig under den stunden jag varit här. Bild kommer när jag kommer hem! Just nu väntar jag på att sarahbabe ska komma hem igen, hon har sprungit iväg till pizzerian och köpt en pizza som vi också ska trycka i oss. När jag kommer hem så är mormor hemma oxå blir det att grilla lite! Livet leker! Hadetbra. kyss!


Du gick när jag sa att jag behövde dig som mest

Godmorgon! eller godeftermiddag, vilket föredrar ni? Jag vaknade iallafall nyss, typ! Men snart ska jag käka ngt och sedan dra mig in till sarahbabe i stora staden. Fått ny bil också och det är helt underbart att övningsköra med den! Igårkväll gick vi in på H&M där mamma beställde en pyjamas, klänning, bikini och ett par skor. Bilder kommer när jag får hem då! Livet leker! Nemen nu ska jag dra och kolla om maten är klar för jag är vrålhungrig. kyss!



Grillning med världens bästa

















Tack för dagen, ni är helt klart bäst! <3

Morning

Godmorgon! Sitter här och väntar på att maten ska bli klar och om ungefär en halvtimme bär det av in till stan och träffa sarah, sedan drar vi till göteborg och träffar hennes syster kim och tar en liten fika på någon fin uteservering :) underbart. Ha det bra. Kyss!

Dagen bestod av;





En bild säger mer än tusen ord, tack för dagen, tack för alla dagar, jag älskar er mina gullegrisar!



Det här kanske är verkligheten men mardrömmar för oss som bor här

Vad är det som händer med världen egentligen? Jag vet att jag inte kan göra något åt det men jag kan fortfarande skriva och tycka vad jag vill eller hur? Bara för att man är lite tjockare än vissa andra, bara för att man är van vid olika saker så ska man få skit för det? Ska man behöva stå där och ta emot massa skit bara för att man är lite tjockare än just dig? eller just han? Vad spelar det för roll? Man är la fortfarande en människa! och vad är grejen med alla våldtäkter/slagsmål och all sån skit? Har folk så dåligt självförtroende och tycker att dom är så jävla fula så att dom inte får något och måste våldta någon för att få lite sex? eller vafan är grejen? Vart sverige påväg? och hur fan kan en våldtäktsman leva med sig själv efter det? Jag kan inte ens tänka tanken på hur det skulle vara och kunna förstöra någon annans liv, liksom den människan som blivit utsatt för det hur tror ni hon mår efter en sån upplevelse? Hon kanske inte ens klarar av att vara i närheten av en kille igen, hon kanske står i duschen i flera dagar efter det och om det går riktigt illa så kanske man till och med tagit en människas liv? och varför vara rasist för? Vad är det för fel på utlänningar? Häromdagen när jag stog på tågstationen så ser jag några svenska killar gå fram till en utlännsk kille och skrika massa skit som blatte, negerjävel och puttade till honom och nästan slog honom. Visst, jag kanske borde ha gjort något eftersom jag såg det, jag hade så jävla mycket att säga till dom men jag vågade inte, var la rädd att jag skulle få all skit och är det rätt då? Att när man tycker att något inte står rätt till men vågar inte säga till, det är ju bara ett stort bevis på att sverige är påväg åt helt fel håll. Alltså ni som håller på med allt sånt här, lägg ner det. Ni bor inte ensamma på den här jorden, ni har tusentals människor runt om er som också drabbas av det ni gör emot en person!



Lan förfan!

Hejsan! Just nu sitter jag på lanet och det är väl roligt? Sovit 4 timmar inatt iallafall, haha. och jag som skulle dygna men alla känner la mig? och inte fan fick jag väckning klockan 7 heller.. alla bara sitter och nördar menas jag lånar billys data och glor fb osv.. men mkt trevligt är det må jag säga. Nu ska jag typ oxå nörda och bara lite social kanske? Haha. Kyss! 


Jag är din brandman

Hejsan! Jag sitter hemma hos erica snart och vi ska snart bege oss in till stan. Tänkte bara uppdatera er om att jag inte kommer vara så social här, eftersom jag är i odenhallen hela kvällen/natten med underbart folk! Kommer slarva lite med listan också. men tar igen det imorgon. Nu ska jag försöka hjälpa erica lite så att vi kommer iväg. Kyss!



Dag4 - Fem rädslor

1. Spindlar
2. Ormar 
3. Bli bortglömd
4. Bli ensam
5. Förlora mina nära och kära

Sitter vid Ericas mammas data så jag har inga bilder typ, men aja, är hemma hos erica just nu iallafall och är helt slut efter en mycket trevlig dag med trevligt folk. Blev lite grillning hemma hos sarah och bara chilla, tillsammans med henne, erica, jessica och jessica. det var roligt. bilder kommer när jag kommer hem, vilket kanske inte blir förrän på tisdag eller onsdag, beror lite på. Kyss!


Sötnos, ge mig en puss?

Hejsan! Sitter här och försöker skriva ett cv, lite sent kanske? menmen.. ingen har dött av att försöka. Om typ 50 minuter så drar jag bort till aktis och solar och gymmar lite. Sedan så ska jag åka in till stan för att träffa världens bästa erica och typ hänga med henne i stan och sen följer jag med henne hem och sover hos henne och imorgon ska vi på lan och dygna mellan måndag-tisdag, det kommer bli underbart roligt. Men nu ska jag kila och äta lite. puss på er!


Jag saknar dig, bv!

Släpp aldrig min hand, jag behöver dig

Du är det bästa jag har
Det finaste jag vet
Den underbaste som finns

Vart ska jag börja gumman? Du är så jävla bra så jag finner inga ord på det, jag är så glad över att jag har dig för vafan skulle jag göra utan dig? Jag hade iallafall inte suttit där jag sitter just nu. Jag har aldrig kallat dig för bästavän men helt ärligt så ja, du är mer än en bästavän för mig, jag svär på allt jag äger och har att det finns ingen och ingenting som är bättre än dig, du är helt oslagbar. Du finns där mörket kommer och solen går ner, du finns alltid till hands och jag är jävligt tacksam för att du är en del av mig. Jag vet att det kanske finns folk som inte gillar att jag umgås med dig, för att jag blir tydligen en annan människa då, men vafan? Acceptera eller dra typ, jag älskar att umgås med dig för du får mig på andra tankar och du gör mig så jävla glad, och om jag nu blir en annan människa när jag är med dig så trivs jag iallafall med att vara den personen, du får mig att våga stå för den jag är, du får mig att bli modig och det finns ingen människa i hela världen som kan få mig att skratta så som jag skrattar när jag är med dig. Jag vill bara att du ska veta att jag alltid kommer finnas här, no matter what. Du är ljuset i mitt liv, du betyder så jävla mycket och du har gjort en stor skillnad i mitt liv. Jag ber dig, släpp aldrig min hand. Ta min hand och gå med mig genom livet, så klarar vi precis allt. Jag älskar dig, puff!



I'm in love

Blir ett snabbt litet inlägg innan jag och erica drar in till stan, där vi hade tänkt ta en liten fika :) sedan vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir grillkväll hos sarah annars blir det la uh hela kvällen, sen vet jag inte om jag sover hos sarah eller inte, aja, vi får se hur dagen slutar :) kyss!



Dag3 - Tre saker som irriterar mig!

1. Folk som tjatar och klagar!
2. Mobbning!
3. När folk dissar, säger saker som dom inte kan hålla!


Dag2 - Nio saker jag gör varje dag

Blir ett litet snabbt inlägg här, för snart måste jag springa ut till bussen.

1. Sover
2. Äter
3. Går
4. Praktiserar/skola
5. Lyssnar på musik
6. Träffar kompisarna
7. Skrattar
8. Är på uh, (dom dagarna det är öppet)
9. Åker bil


Försöker slänga in ett inlägg inatt när jag kommer hem, pusshej!

Hört talas om ordet respekt?

Godmorgon! Säger jag klockan 12, fail. Nejmen, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har typ inget livoch ikväll blire la att vara på uh och träffa gulligt folk ;** kyss!


Dag1 - Tio fakta om mig själv!

1. Jag bor i Kinnarp och har bott här hela mitt liv! 
2. Jag älskar tacos!
3. I december ska jag både pierca mig och tatuera mig då jag också fyller 18!
4. Mina favoritartister är Darin och Bruno Mars! 
5. Jag har en lillebror som är 15år! 
6. Jag är ganska bortskämd! 
7. Jag går hos en kurator! 
8. Jag mår ganska dåligt, psykiskt. 
9. Jag har världens bästa vänner och föräldrar! 
10. Jag gillar mysiga kvällar tillsammans med dom bästa!














Ni är värd allt som har livet har att ge!

Jag är glad för att jag inte är lika "perfekt" som dig

Godkväll! Drog till uh en liten stund ikväll där jag bara chillade och träffade lite folk, blev också att kolla på film och popcorn och mysa lite med allt gulligt folk! :) imorgon kommer andrahalva hit och leker med mig förhoppningsvis hela helgen. puss på det.


Tänkte köra på en sån här lista igen, har ju inte skött dom så himla bra så vi tar 10dagar till en början.

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2
- Nio saker jag gör varje dag
Dag 3
- Tre saker som irreterar mig
Dag 4
- Fem rädslor
Dag 5
- Sex sånger jag tycker om
Dag 6
- Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7
- Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8
- Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9
- Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10
- En person jag litar på

Det finns ingen som dig


So far away

Hejsan! Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, men jag vaknade iallafall vid 1 tiden idag och nu har jag precis duschat. Vid 4 tiden bär det in till stora staden och förhoppningsvis träffa världens bästa ellinor grahm och min onda smörja. Fast jag har inte ens pratat med dom om det, fast dom måste träffa mig för dom älskar mig ('a nejmen, nu ska jag smsa älskipälskii malin och sedan klä på mig. Kyss!



kärlek på dig min vän



Jag längtar som fan tills helgen, då jag äntligen får vara med dig!

Jag saknar dig, jag saknar oss, jag saknar det vi var och det vi hade. Kommer du ihåg vintern/våren 2008? Då vi träffades för första gången, jag gick i boken och du gick i eken, men sedan byte du klass till min klass och jag är så jävla glad över att du gjorde det? Vi satt ute i korridoren och jag hade la damp eller något, satt och snackade om alla konserter jag skulle gå på. Haha! Men vet du vad? Jag har faktiskt inte kommit iväg på en ända konsert! och efter den lektionen så började du hänga med mig och dom andra och tillslut var det bara du och jag, det vet jag faktiskt inte riktigt hur det gick till, varenda rast hängde vi alltid vid hissen, sa hej till alla som gick förbi, var katiga emot dom som var katiga emot oss, ja, vi skapade oss helt enkelt massa ovänner men vi brydde oss inte så mycket om det sålänge vi hade varandra. Vårat vänskapsband blev starkare och starkare, tillslut blev vi som piff och puff, som helan och halvan, vi hade bara varandra och jag trivdes så jävla bra med det, du var den första riktiga vännen jag någonsin haft. Vi var med varandra varenda dag efter skolan också, det fanns verkligen inget som kunde skilja oss åt. Men sen kom det den dagen då du berättade att du skulle flytta till dala, den dagen förstörde mitt liv totalt, jag hade äntligen hittat en äkta vän, någon som jag verkligen kunde lita på och som alltid fanns där, det fick bara inte hända och det värsta av allt var att jag inte kunde göra något åt det heller, jag kunde ju inte få dina föräldrar att ändra sig, det var som om någon hade stuckit en kniv rakt i magen på mig. Du flyttade den 30/4-2008 och det var den värsta dagen i mitt liv, det blev många sömnlösa nätter, det blev många tårar, såren på armarna förökade sig och det ända som kunde få mig att sluta upp med alltihopa var du, om jag ändå hade haft dig hos mig, så hade jag inte haft alla dom här ärren som jag har idag. Alltså det här låter jätte fjolligt, liksom vafan? Du flyttade bara några mil bort ifrån mig, men det var några mil för mycket också. Jag behövde ju ha dig här hos mig och jag kunde inte gå hem till längre som jag gjorde förut bara för att liksom få vara med dig. Under den här tiden som du bott i dala och jag fortfarande bott i kinnarp så har vi la haft det lite upp och ner, alla bråken började när du flyttade men vi har inte gett upp våran vänskap än och jag tänker då fan inte ge upp, för jag vet att vi fixar det här tillsammans, jag vet att vi kan bygga upp det vi en gång hade! Jag älskar dig, andrahalva! Det står skrivet; "Malin och Nickolina - Föralltid" , det bara är så! <3

Det är aldrig kört

Hejsan! Vaknade runt halv11 tiden idag och då snodde jag sarahs data och kollade några avsnitt av andraavenyn och nu har sarahbabe kommit hit igen och vi sitter vid varsin data och bara chillar lite, drar la in till stan om sisådär 2 timmar antar jag. Var ju som sagt hos läkaren igår, vilket jag tror jag redan har nämnt att jag skulle, men jag fick iallafall pencillin (förlåt för stavningen om det nu är fel), plus att han skrev ett jävla läkarintyg på att jag inte får gå till skolan och praktiken på hela veckan, och jag som verkligen ville sköta det här, men jag får la bara ta nya tag. Vädret suger bigtime och jag vill bara att det ska bli vår någon jävla gång eller åtminstone att solen ska skina. Btw; Jag är jätte glad nu, för som det ser ut just nu så kommer malin till mig i helgen och jag får umgås med henne en hel helg, vilket jag inte gjort på länge. det kommer bli underbart!



Världen bästa mormor, jag älskar dig


En tuff brud i lyxförpackning





All you need is love

Hejsan! Vaknade för ungefär 1 timme sen och det blev att vara hemma ifrån praktiken idag igen eftersom jag har halsflus och helvete vad sur jag blir på folk som tror att det smittar, hade ni tänkt och köra ner hela jävla tungan i halsen på mig då kan jag lova er att det smittar. Åh, herregud. Men det blir nog att dra in till stan en liten stund sen om jag orkar och sen hänger sarah med mig hem och sover hos mig eftersom hennes morsa drar till åland så hon ska vara hos oss till på torsdag. Värt inlägg! Kyss!



Vilsen själ

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem, vilket jag verkligen hoppas blir snart. För då tar jag och mamma bilen till mormor och hälsar på henne en stund. Precis ätit upp min ben och jerry glass så det blir att stanna vid en affär och köpa det oxå, underbart! Nu ska jag gå ut och ta in tvätten som hänger ute. Solen skiner och himlen är blå, det är helt fantastiskt. Seeya. Kyss!



Turn back the time

Even if the sky falls down I'm gonna be strong!

Always forgive but never forget

Var den du är så ska du få se du är värd allt som livet kan ge! Varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör får mig att förstå att en vän som är så är det finaste någon kan få! Jag älskar dig!

People change and things go wrong



Jag saknar alla fina sms, jag saknar dina pussar, jag saknar din famn
Jag saknar till och med dom gångerna då du sa att du älskade mig, att jag var det bästa som hänt dig!
Men du var för bra för att vara sann...

If I should die

Godmorgon! Stannade hemma idag pga världens förkylning, helvete vad ont jag har i halsen! Jag är kär i vädret som är just nu, seriöst, det börjar bli vår som fan. Igårkväll var jag med jessica en stund i det lilla samhället, vi tog mopeden till affären och köpte glass och sedan satte vi oss på skolan och käkade glass och bara snackade, alltså det är fan helt underbart! Nejmen.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, kände att det här var ett värt inlägg! Kyss!



Come on boy

Precis kommit hem efter att ha varit på aktis och solat och gymmat i någon timme, vilket känns underbart! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kan la kolla om någon kan träffas! :)


Här kommer några få bilder ifrån lördagskvällen;










Tack för att ni gör mina dagar, jag älskar er!

Det går bara inte

Hejsan! Kom nyss hem ifrån sarahbabe och har käkat lite köttgryta! Kvällen igår var jätte bra, förutom min jävla huvudvärk. Ja, jag lovade ju att det skulle komma massa bilder, men ta bort orden massa också skriver vi typ några istället? Dom kommer in senare, inte så jävla många direkt menmen.. hinner inte skriva så mkt nu, för jag och pappa ska iväg till aktis och sola solarium och gymma, underbart! Solen skiner och vädret är underbart, nu fattas det bara sommarlov då! :) Vi hörs senare xoxo kyss!



Jag orkar inte älska dig längre!

Hejsan! :D Nu är jag ännu gladare än jag var förut, sitter hemma hos sarah och är med henne och jejja, vilket är helt underbart! Vill bara att alla ska lära sig en sak; Lär dig livets stora gåta glömma, älska och förlåta! Nejmen, nu ska vi dra och käka lite pizza och sen bär det av till uh. Kvällen kommer bli helgrym och idag lovar jag att vi tar massor av bilder så det kommer in imorgon! Kyss!




Jag älskar dig, no matter what. förlåt för att jag kan vara en idiot ibland, alla gör misstag.
forever and a day! <3

Dagens outfit!







Topp - Ullared!
Jeansleggnings - Ullared!
Armband - H&M!
Ring - H&M!

Nu åker jag in till stan och snackar med sarah och (antagligen) sover jag hos henne! puss!



Tänk på solen när dagen känns grå!

Musiken är på högsta volym, solen skiner, fåglarna kvittrar, himlen är blå, jag har en stor godispåse framför mig och massor med läsk och dessutom så är jag glad, ganska lycklig faktiskt, LIVET LEKER! Duschade precis och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förslag? Sitter och lyssnar på musik och flötar mig som fan, borde också klä på mig och sminka mig lite innan det bär av in till stan. Sen tänkte jag kolla med bv om hon kan vara med mig imorgon, fast imorgon ska jag oxå sola och bli ännu mer brun plus att jag ska gymma med pappa, awesome! Men nu drar jag och klär på mig, kyss!



Jag saknar sommaren!

Jag vill vara din, bara din!

Godmorgon! Säger jag typ halv12, haha! Kom ju fan inte hem förrän klockan2 inatt! Aja, min kväll blev la inte direkt så jävla lyckad! Pga att man har kompisar som man helt enkelt inte kan lita på. Menmen, inte jag som förlorar något så palla lipa över det eller? Men ikväll blir det la att vara på uh eller något liknande och förhoppningsvis träffa folk som gör en glad och jag vill verkligen träffa Erica, behöver verkligen henne! Men ah.. jag vaknade nyss och snart kommer mamma och pappa hem med en kebabrulle till mig. När jag är deprimerad får jag vad jag vill av mina föräldrar x) Men nu ska jag gå på toa innan det händer en olycka och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Kyss!



Jag älskar er två, så otroligt jävla mycket och jag är så glad över att jag har er! <3

Only the best!

Ni förstår att idag fyller min bästavän hela 18år, nu är iof snart hennes 18års dag snart slut men jag hoppas hon haft en super bra dag :)


Älskling, bästavän, andrahalva, mitt allt - Jag är så oerhört tacksam över att jag har dig, jag skulle seriöst inte klarat mig utan dig och du är så jävla mycket mer än bara en vanlig kompis för mig, du är min bästavän, du är som en storasyster för mig, du är den jag delar allt med, den jag alltid kan snacka med och den som alltid finns vid min sida ovasett väder och ovasett dag! Du ska veta att jag älskar dig så jävla mycket och är så jävla glad över att du är en del av mig, en del av mitt hjärta! JAG ÄLSKAR DIG BÄÄÄÄÄSTIS! Forever and a day, ovasett vad... vi klarar allt tillsammans, vi är oslagbara, inget kan skilja oss åt!




DU ÄR SÅ JÄVLA BRA, MIN STJÄRNA! <3

Always and forever!

Godkväll! Blev ingen övernattning hos bv, får ta det någon annan dag! Annars var jag typ bara på uh hela kvällen och träffade roligt folk, lyssna på musik, spelade kort och åt en liten pizza! Sen blev det hamburgare när jag kom hem och nu sitter jag här som ett jävla fån men ska alldeles strax gå och lägga mig för jag är helt döende, varit en lång dag på praktiken! Imorgon så är det skola, börjar redan vid 8 och har prövning i svenska och har mattelektion, I guess? Så ja, måste ju orka upp till prövningen imorgon annars är det försent att få godkänt i svenskan! Efter skolan blire att dra till Kinnarp med mina onda smörja och sola lite solarium och sen drar la vi in till stan eller nått och drar till uh. Btw; Idag så kom ännu ett linne och typ tusen armband hem i brevlådan, happyface på det.  Kyss!



Livet är en sång!

Godeftermiddag! Sitter på uh just nu efter en lång dag på praktiken, väntar på att sarahjävel ska komma men tror ni att det kommer hända i år? isåfall tror ni jävligt fel, sen kommer la min onda smörja också :) Inatt sover jag hos bv, vilket kommer bli underbart! Hon fyller även 18 år imorgon, ett stort gratis till henne. fast det kan jag ju iof säga imorgon! Men det kommer säkert bli bra, nu ska jag fortsätta spela kort och vara lite social här! Kyss!


Jag är en kameleont!

Godkväll! Det var skönt att lägga sig i ett solarium efter en lång och lite tråkig dag, jag börjar bli skit brun, solning på onsdag och söndag också! Jag kommer la typ få hudcanser eller nått, men vill man vara fin får man lida pin, inte sant? Kanske inte så smart och direkt jämföra med hudcanser men aja. Efter det tog jag en buss in till stan tillsammans med sarahbabe och min onda smörja, sarahbabe drog hem och jag och erica drog till tåg och slappa och pratade om allt möjligt! Så glad över att jag har henne! Men nu ska jag kila på toa innan jag skiter på mig, skriva klart med några på facebook och sen tror jag att jag hoppar ner i sängen, känner mig lite döende faktiskt! Kyss!



Fly baby fly!

oh happyface!

Snart blir det att beställa den här söta pyjamasen;



Det är hopplöst!

Godeftermiddag! Kom nyss hem ifrån en lite jobbig dag, praktiserade bara i 4 timmar och sen drog jag till skolan och käkade, eller "käkade", träffade typ bara lite folk. Sedan bar det av till kuratorn, vilket gick bra! menmen... nu måste jag springa ut till mamma och pappa för att äta lite glass med dom.  Någon gång vid 5tiden kommer sarahbabe hit och vi drar och solar lite solarium och blir bruna:) Kyss!

 


Love me!

Hejhopp! Här sitter det en nyduschad och fräsch Nicco som precis fått i sig lite pannkakor, hihi! Min lillebror e söt, han visste inte hur gammal han var förut, HAHA! gulligt typ? Aja, ville bara slänga in ett inlägg och säga godnatt för nu drar jag och myser ner mig framför tven och kollar på morden i midsommer tillsammans med en stor skål godis ;g livet leker!

Kyss!



Bad girl!

Tjolahopptjolahej! Uppdateringen har inte varit den bästa men ni får vara nöjda med det jag hinner blogga iallafall. Helgen har varit helt underbar och jag längtar redan till nästa helg, hihi! Idag var jag i Ullared tillsammans med sarahbabe, vilket var väldigt roligt. Nejmen, jag orkar seriöst inte skriva mer.. gick fan upp klockan5 imorse, inteokej inteokej! Så nu blir det la att bara städa färdigt lite och sen slänga sig framför tven eller datan och förhoppningsvis hinna läsa ett stycke ur boken jag påbörjat! också gör pappa pannkakor till mig ikväll, MUMS!

Dagens köp; Jeansleggings, 2 par spetstrosor, Ett svart linne, Ett grönt linne, En topp/linne, En tröja, En väska, En tavla med texten "fånga dagen", Fotoram med texten "LOVE", En Bh!

Dagen var helt underbar måste jag allt säga, imorgon är det praktik som vanligt och kurator, efter det så hänger sarahbabe med mig hem och vi ska sola solarium. Kyss!




Du älskar att såra mig..

Tjolahopp! Just nu sitter jag hemma hos sarahbabe, och om 5 minuter ska jag ta ur hårfärgen ur håret, förhoppningsvis är det lite brunare! och om någon halvtimme bär det av till uh och förhoppningsvis träffa lite gulligt folk och bara ha roligt. 15 plusgrader i helgen? In my ass heller! Måste bara påpeka att jag saknar bv som fan och behöver henne mer än någonsin just nu, så när du ser detta kanske du kan höra av dig. nejmen, nu måste vi ta ur färgen. Kyss!



Du är fin som du är..

Godmorgon! Vaknade för ungefär 1 timme sen, blev att vara hemma idag också och typ vila upp sig! Precis käkat lite pizza men jag har ont i magen som fan, menmen.. that's life? Tar iallafall halv3 bussen in till stan för jag ska till polisstationen klockan3, jag är ganska nervös faktiskt! Sen drar jag hem till sarah, hon ska färga mitt hår också blir det la antagligen uh, sen sover jag hos henne, vilket jag gör hela helgen! Så kommer la inte uppdatera så jätte bra i helgen men kommer säkert något/några inlägg innan jag drar in till stan idag. Kyss!



RSS 2.0