Du är prinsen i mina drömmar!

Efter en lång, rolig och lite sisådär jobbig söndag så sitter jag hemma hos sarahbabe och väntar på att pappa ska hämta mig, lördagen såg typ ut som vanligt, blev uh, fick träffa sötnos och annat trevligt folk! Idag har jag varit i göteborg med min onda smörja och sarahbabe, helt underbart! Det blev iallafall ett par rosa solglasögon, skit söta. Sarahbabe köpte också ett par likadana. Vi kanske vill matcha varandra i sommar? Sen blev det också donken, förvånad? Nej, trodde la det. Imorgon så är det praktik på det nya stället, nervös? som fan... men efter det blir det en spännande dag i göteborg tillsammans med min onda smörja och sarahbabe, IGEN! men vafan, får ju pengar imorgon typ happyface på det. Nej, men nu tjatar jag nog lite för mycket. som vanligt? Så ja, bloggar när jag är hemma igen eller något!

Seeya!
Mobbad bild, men vafan? GE MIG SOMMAR!

Kiss me thru the phone!

Rubiken behöver vi la inte direkt prata om, det är nog inte så många som kommer fatta vad jag menar iallafall! Men aja, jag vaknade typ precis.. och pappa är iväg och köper pizza, MUMS! Sen så måste jag duscha och sminka mig och greja och sen åker jag med mamma och pappa in till stan och handlar och sen bär det av till världens bästa mormor! Efter det så drar jag hem till Sarahbabe och träffar henne och dalawii.. helt underbart! Har inte träffat lillskiten dalawii på år känns det som ;o omg, hon är saknad! Men vi får se vad vi hittar på idag då, jag sover iallafall hos Sarahbabe inatt! KYSS PÅ DET!

SeeYaa!


Mina bästa vänner är rätt så charmiga, erkänn? :) <3


9;a - Någon i din släkt!


Världens bästa mamma! <3


Aldrig har det känns så här jävla bra!

Så jävla glad, jag tror faktiskt det kallas för lycka?
Har aldrig någonsin känt såhär, kanske aldrig varit äkta?
Men snälla, ta min hand som du gjorde inatt,
så kanske du och jag kan vandra genom livet hand i hand!

Jag har inte så mycket att säga direkt, det var tydligen min sista dag på ica supermarket idag, på måndag provar jag på pas istället så ja, hur blir man social emot nya människor på en helg? Haha, 2 veckors prov på pas, om det går åt helvete så vettefan vart jag ska vara ;o dagen har varit bra och jag tänker då fan inte bli mamma! Barn är fan skit jobbiga. Det var nog allt för mig just nu iallafall!

SeeYa!


Jag kanske bara inbillade mig?

Rubriken säger nog mer än tusen ord, men nej.. så kan det inte vara? fast jag önskar så jävla mycket att jag bara inbillade mig det..

Drog in med halv11 bussen till skolan för att ha matte i 1 timme, vilket gick hyfsat bra faktiskt? Efter att ha hängt i någon/några timmar i cc så blev det att dra till ungdomsmottagningen och träffa kuratorn... sen så var jag med BV till typ halv7 och käkade sibylla och hängde på uh och sen kom becca och höll mig sällskap till klockan9 då pappa hämtade mig. Väldigt rolig dag faktiskt, fast lufthockey gör ont :( typ brytit fingret, fast kul hade jag! Imorgon blir det praktik som vanligt, och vara med sötnosarna :**

Seeya!


8;a - En person som du saknar!


Jag saknar det vi hade, jag saknar alla underbara skratt,
jag saknar till och med våra tårar, alla våra minnen.
Syster? Ja, jag kommer alltid kalla dig syster vad som än händer.
Jag älskar dig, <3


Brb; Skola och bv (mp)

Antagligen tar jag och bv bussen som går om en halvtimme till skolan, har ju bara en lektion men jag måste göra klart matteläxa, vilket jag inte orkade igår för annars blir jag la slaktad eller nått ;o Sen efter skolan så blir det ungdoms mottagningen för jag ska till kuratorn idag igen. hmm.. sen så blir det att käka på sibylla med bv och vara med henne, underbartunderbart! <3 Men nu ska jag göra något annat!

Seeya


7;a - En bild som du aldrig lagt upp!


Förståligt varför jag aldrig lagt upp den -.-'

Because I love you...

Praktiken gick faktiskt väldigt bra igår och jävligt fort. Men sen efter praktiken så träffade jag Sarahbabe och vi kom fram till att jag skulle sova hos henne, trots att min kväll/natt inte varit så jävla, typ legat och frysit hela natten och börjar bli jävligt sjuk, så jag tog en buss hem till mig imorse för att vila upp mig så att jag orkar gå till skolan imorgon. Just nu sitter jag och äter lasagne, intressant vah? Nemen, blir la att plugga lite matte snart.

Seeya!

 


6;a - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge!



Jag saknar dig, jag saknar oss, jag saknar det vi hade!
Snälla, spola tillbaka tiden?
Jag älskar dig ovasett vad!


Pokerface!

omg, varför går tiden så fort? :( asjobbigt. Idag har jag varit en stund hos mormor och det var kul att få träffa henne igen, hade inte träffat henne på evigheter. Sen så tog jag och pappa en tripp till ulericehamn och jag övningskörde men sen så fick pappa för sig att jag klagade så vi skulle åka någonstans där jag aldrig åkt så ja, tro fan att vi åkte vilse ;o vi hamnade mitt ute i skogen, det var kolsvart, vi hade ingen mottagning så ah.. värsta skräckfilmen och jag var jätte rädd :( men som tur var hade pappa köpt naturgodis och cola till mig så jag överlevde ju iallafall! Men pappa bara skrämde upp mig ännu mer, så jag satt typ och skakade samtidigt som jag körde. aja, läskig dag måste jag allt säga.



Det här är det ända man behöver för att överleva en bilresa (y)


Don't kiss me goodbye!

Nu ska jag och erica kolla film :) asmysigt. Kvällen har varit lyckad men jag är jätte trött så orkar inte skriva så mycket. Kommer mer imorgon.

Kyss!

5;a - En gammal bild på dig själv!


Visst finns mirakel!

Oj, redan lördag? Vart har det lovet tagit vägen egentligen? Jag är inte så peppad för att börja praktisera på måndag, men det är något som måste göras. Idag ska jag åka in till stan lite senare och vara med min onda smörja på UH och sen sover hon hos mig, awesome! Just nu, sitter jag och lyssnar på musik och äte choklad, väntar på att maten ska bli klar. Sen hoppar jag in i duschen också! 

  

I don't give a fuck!

Just nu sitter jag på uh tillsammans med min onda smörja, pappa kommer om ungefär 40 minuter och hämtar mig! Har varit en jävligt jobbig natt, bara sovit ungefär 1-2 timmar så ni kan ju räkna ut om jag e trött nu eller? Men antagligen blir det ett inlägg när jag kommit hem om ungefär en timme igen eller något för sova tänker jag inte göra iallafall. Jag är för stor för sånt (a) är ju trots allt 18 om 10 månader, fyller år på en fredag så tro fan att det blir dagnys då eller?! helt underbart. Imorgon blir det en lång sovmorgon och sen vara med mn onda smörja på uh. På tal om annat så saknar jag bästis massor :( inte träffat henne på 2 dagar. men nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, är lite sisådär arg men det kan vi ta någon annan dag så kanske jag får skälla lite på bloggen istället!

LoVe!


fan vad jag älskar den bilden, min katt är världens sötaste varelse!


They don't care about us!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och pappa gjorde lite tacos till mig, MUMS! Nu sitter jag här och lyssnar på Darin och ska snart hoppa in i duschen! Vid 2tiden blir det att dra in till stan, antar jag? Men först ska jag duscha, klä på mig och sminka mig :)

Ha en bra torsdag :)


Knyt båda nävarna och fokusera på nått bra!
Jag är starkare än er!



En räddare i nöden!

Mysig dag måste jag allt säga att det varit, Gick upp ungefär 20över9 imorse och gud vad alla älskar mitt morgonhumör :) Var ju hos kuratorn och det gick jätte bra, kanske äntligen har hittat min kurator nu? efter att typ har gått hos 4 stycken innan! Som ni kanske märkt så är mitt liv ganska jobbigt. Men sen drog jag och Sarahbabe till Floby men vi var tillbaka i falköping inom en halvtimme igen typ och sen när vi kom till Falköping träffade vi BV också drog vi hem till Sarahbabe, det blev typ UH hela kvällen sen och träffade göllit folk Spelade kurdisk poker, myste, sjöng för glatta livet och tjatade, kan det bli bättre? Inatt sover Sarahbabe hos mig, mysigt till tusen, vi har käkat tacos ikväll och så duktigt som pappsen är så hade han bakat bullar också, MUMS! Imorgon blir det tydligen Göteborg med Sarahbabe och BV och sen förhoppningsvis UH, vilket dom har lovat mig! :) Sen sover jag och Sarahbabe hos BV, man kan inget annat än att älska sitt liv när man får tillbringa sina dagar tillsammans med dom! <3  

Dagens kommentar; "Nordstan ligger la i Floby?" - HAHAHAHAHAHAHAHA!


Jag har saknat det obeskrivligt mkte! <3


4;a - En bild på en konstig tid i ditt liv!



Sexig bild typ? HAHA, konstig och konstig, förstår inte riktigt varför jag tände på lykstoplar :(((


En vecka känns som en evighet!

Just nu sitter jag hemma hos Sarah och didey är här också för vi ska ut med honom en stund! As coolt, var på uh hela kvällen med mysigt folk ;** Men nu ska vi ut snart, efter Sarah har klätt på sig, den människan är seg! Imorgon måste vi gå upp klockan9 ;o för jag ska vara  på ungdomsmottagningen för jag ska till kuratorn .. sen så ska vi träffa BV och dra oss till Floby i någon timme bara för Sarah skulle hämta något,. Sen blir det antagligen uh och sen sover Sarah hos mig, mysig dag till tusen! <3

En hel vecka utan att höra din röst
Utan att se dig, känns som en evighet.
Jag kommer inte klara det
och nu har jag inte träffat dig på 3dagar.
Du är killen som jag vill dela mitt liv tillsammans med.
Du är killen i mina drömmar, i mina tankar.
Vi skulle gjort som vi sa, du skulle packat ner mig i din resväska.
Men vi behöver inte gå in på vad vi skulle gjort på hotellrummet.
Är det för tidigt för att säga att jag älskar dig?
Eller ah.. jag älskar dig inte, men jag älskar den du är!



Det finns bara en som dig!

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och inte har något liv! Nu ska jag sminka mig, klä på mig för att sedan försöka hinna med bussen in till stan och träffa min onda smörja och vi ska vara på uh hela kvällen, sen går man hem till  Sarah oh sover hos henne! Awesome dag kommer det allt bli! <3

Måste bara tack BV och Sarah för gårdagen, så jävla bäst var det.
Jag älskar er!

 


3;a - En bild på någon i din familj!



Lillebror - jag älskar dig!<3


Jag önskar att jag kunde säga förlåt!

Ett förlåt? Ett enkelt jävla ord? Men med en jävligt stor betydelse. Det var inte här jag ville skriva detta, men jag vet att du kommer läsa det här och jag klarade verkligen inte av att säga allt det här i verkligheten. 
Innan jag träffade dig så var jag borta, jag kände inte igen mig själv, jag var så jävla olycklig, jag kände mig så jävla ensam och osynlig, men sen kom du in i mitt liv, och förändrade mig till det bättre och jag kan inget annat än att tacka dig för det. Du var seriöst bäst, du var för bra för att vara sann. Alltså, jag vet att jag har sabbat en hel del, att jag har sabbat mellan dig och mig, att jag kanske till och med kanske har förstört ditt liv, vad jag har gjort behöver vi inte gå in på här, men jag svek dig och du litade på mig, jag förstår om du hatar mig men jag har så jävla svårt för att säga förlåt, efter allt du gjort emot mig efteråt och jag förstår dig varför du reagerade som du gjorde och varför du lämnade mig, men du? Jag älskar dig och därför säger jag förlåt nu. Förlåt för allt, förlåt för att jag var en idiot, förlåt för att jag inte var den du trodde att jag var, förlåt för det jag gjort! Du betyder så jävla mycket och visst, får jag inget sms eller något liknade av dig nu så förstår jag dig, men finns det ett föralltid så vill jag uppleva det med dig. Jag önskar vi kunde visa världen att det finns ett föralltid! 

Glöm aldrig att jag älskar dig, idag, imorgon och föralltid!

  


2;a - En bild på dig själv!


Underbar!

Helgen har varit helt underbar, med underbart folk! Så tack för att ni gör livet värt att leva. Som sagt, igår var jag ju på bio i Skövde med familjen och kollade på en ås-nisse film, visst, den var ganska bra oh så, bara lite långtråkig då och då, men jag hade mina popcorn och då överlevde jag:) Sen efter det så drog vi till Elins esplanad och kollade lite¨på cubus, det blev faktiskt ett par leggings(stavning) till mig. och sen käkade vi på max! Idag ska jag dra in till stan och vara med BV, underbart! och sen så sover jag hos henne och vi ska mysa massvis:*

Mitt sportlov kommer se ut ungefär såhär:

Måndag; Vara med onda smörja! <3
Tisdag; Kanske bio med onda smörja! <3
Onsdag; Vara med BV! <3
Torsdag; Vara med Sarah!
Fredag; Vara med onda smörja! <3
Lördag; Vara med onda smörja! <3
Söndag; Kanske vara med Julia och Sandra! <3

Ha en bra söndag!


A life without you!

Dålig uppdatering! Förlåt för det! Dom där bilderna jag började med, kommer lite då och då, när jag typ har tid! Idag så ska jag till Skövde med familjen och kolla på bio. Åsa-nisse filmen ;o haha, ingen aning om vad det är för något men förhoppningsvis är den bra iallafall. Det kmr bli mys, var så jävla längesen jag var på bio! Efter det så blir det pizza och sen så beger vi oss emot Valtorp för att hämta min onda smörja, jag oh onda smörja ska dra in till stan oh vara på uh hela kvällen, vilket kmr bli underbart. Fast skruvdragaren drar till spanien idag och kommer inte hem förrän om en vecka, så jag är jätte ledsen nu :(( typ bara min onda smörja som fattar vem jag menar! Nejmen, nu har jag inte tid med det här, för nu drar jag mig till Skövde, smsa/ring (mp) 



LoVe!

   


Du är det finaste jag vet!

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska sminka mig och dra ut till bussen och förhoppningsvis hinna äta något oxå!
Skola idag, träffa bv, awesome!

DU GÖR MIG SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Move bitch!

Läggdags 100000000000 gånger om :) Imorgon får jag träffa bv oh det blir mys, omg, matteläxa tills imorgon ;o aja, får sitta med den i skolan. kyss oh smek!

1;a - Någon du umgås väldigt mycket med!



Jag ångrar inte en sekund som jag varit med dig bv, jagälskardig!

Why?

Då kör vi en liknande grej, igen! så får vi se hur det kmr gå :)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på din favorit artist.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Jag är ett litet charmtroll ('a


Love story

Vaknade precis, och det är inte normalt för att vara mig ;o jag brukar typ vakna vid 13.00 någongång, menmen, jag är hemma idag oxå, fruktansvärt ont i magen. ska till läkare lite senare när morsan slutat jobbet. Sen måste jag in till stan en liten stund för att träffa min onda smörja och snacka med en person. Men snart ska jag baka sockerkaka, MUMS! och sen ska jag äta tacos. Eftersom jag är sjuk så slänger jag nog in ett inlägg lite senare:)
/N

Pusssssssssssssss

Det kan ni ge er fan på :*

Love is forever!

Jag hatar magkatarr! Hemma ifrån praktiken idag pga av magkatarr, asjobbigt! Men förhopppningsvis går jag imorgon, har krypit ner i min morgonrock och gjort en kopp cappuccino, bättre kan inte livet vara just nu iallafall! Just det ja, min mobil har gått sönder, klantiga mig ;o men ni kan fortfarande nå mig på samma comviqnummer eftersom jag fick låna morsans menas min är på lagning! Så det ordnar sig.. menmen, försöker slänga in ett litet inlägg senare!

All I have is you!

Egentligen orkar jag inte skriva något, men det e bara för att det inte ska bli en dålig uppdatering igen.
Jag har funderat på en sak.. tänk hur det skulle vara att vara en snöflinga? Alltså, visst, det blir ju inte kul för den när solen kommer fram men den kan ju iallafall försvinna när den vill ...

Fuck, play and hate!

Vaknade precis och är helt jävla slut, kollade på film typ hela natten. Då kollade jag på Monster till svärmor och saved! Saved var bäst, fast lite sådär sorglig men jag lipar ju typ till allt? ;o Om en kvart ska jag träffa Jessica, snacka lite och sådär. Sen blir det la att äta något och vid 4 tiden åker jag med pappa in till stan, men jag har inte bestämt mig för om jag ska stanna i stan eller inte, liksom jag tänker fan inte vara själv ;o och typ ingen som kan idag ju. Vad gör alla för något egentligen? Men aja, livet känns värdelöst och fattar inte ens vrf jag sitter här och slösar ut massa tid på något ingen bryr sig om, så ah.. fett demprimerad!



Vi är bara en väldigt lång historia!

Tillsammans kanske vi kan hitta den rätta vägen
igenom det här svåra livet och den här världen.
Så ta bara min hand, det kanske blir fel
Men det kanske också bli rätt.
För ingenting är bättre än oss två tillsammans.
Du&jag i alla oändlighet, vi kan hitta kärleken som vi saknar
För jag vet att du har den kärleken jag behöver för att bli hel
Du är den där sista biten som behövs för att jag ska bli lycklig
Du är det finaste jag vet,
Jag kan simma men i dina ögon druknar jag
Jag kan älska men ingen så mycket som jag älskar dig
Jag kan krama andra men din kram är den jag inte kan leva ut.
Jag kan kyssa andra men ingen annan kyss betyder så mycket som din gör.
När alla andra svek, var det du som stog kvar och berätta för mig hur värdefull jag är.
Ta min hand älskling, så fixar vi det tillsammans!

Erica, 18år!

Först och främst måste jag bara säga grattis till min onda smörja och berätta för henne hur mycket jag älskar henne. Så ja, vart ska jag börja? Du är så jävla underbar så det finns inga ord för det. Du finns alltid där när man behöver dig som mest, du vänder aldrig ryggen och du förlåter mina fel och misstag. Jag älskar dig bebo. Hoppas din födelsedag blev som du hade tänkt dig, för du förtjänar det bästa. Grattis! <3
Dagen var rätt så jävla jobbig faktiskt. Långtråkig vissa stunder också! Men aja, praktiken gick la sisådär. Alltså ärligt talat orkar jag inte skriva ett skit just nu, är så jävla arg och vet inte vad jag ska göra! Vet inte hur uppdateringen blir i helgen. Men försöker slänga in ett inlägg lite då och då om jag nu ens sitter vid en data!

Fuck off!

Deprimerad, trött, arg,
ledsen, huvudvärk!
Den här dagen slutade väldigt bra,
eller vad säger ni?




Min hjälte, min bästavän, allt jag har! Jag älskar dig så otroligt jävla mycket. Du är seriöst det bästa som hänt mig och det viktigaste i mitt liv. Lämnar du mig så har jag ingenting att leva för, du är den jag lever för, den jag ser upp till och den jag alltid lyssnar på. Du är bäst, så fucking jävla bäst. Alltså utan dig så exicterar inte, finns ingen som kan få mig att må så bra, du kan få den tråkigaste dagen att bli hur jävla rolig som helst genom att bara vara där. Du finns alltid där och stöttar, man kan prata med dig om allt, så jävla glad över att du är just min kompis, min allra bästa vän. När alla andra svek var det du som stog kvar och berättade för mig hur värdefull jag är. Jag är så tacksam för allting som du gjort för mig, man brukar säga att inget håller föralltid men när jag ser oss två tillsammans så tror jag på att det finns något som håller föralltid. Ta min hand så ska vi vandra genom livet, du oh jag! Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig för allting som du är till mig!


Be mine again?

Godkväll. Idag har jag faktiskt inte gjort så himla mycket, gjorde så jävla ont att gå på bussen imorse när jag och BV inte ens tittade på varandra eller sa hej. Hon är det bästa som hänt mig, min hjälte! Jag praktiserade idag, vilket jag gör varje tisdag. Det gick la sisådär. Jag har fått magkatarr, IGEN! Vilket jag hatar, för jag kan knappt jobba med det, jag måste lugna ner mig lite, sluta stressa och ta dagarna som dom kommer, för snart orkar jag fan inte med mig själv. Ja, ni hör ju vilken bra period jag kommit in i. Hoppas alla förstod min ironi i det. Men iallafall, efter praktiken träffade jag Jessica en stund och sen kom Sarah. Men vid typ halv4 åkte jag till Willys för att träffa BV, hon är så söt när hon jobbar. För mig blev det typ UH hela kvällen. Fick oxå träffa min onda smörja, vilket var underbart! Nejmen, nu drar jag mig emot tven för att se om det finns något roligt att titta på. Om inte så blir det nog sängen!
Min hjälte, ovasett vad som än händer, ovasett vad jag än säger, ovasett om du hatar mig, glöm fan aldrig att jag älskar dig! <3

RSS 2.0