Life goes on!

Jag börjar bli mkemke brun och det gillas till 110%, hihi! Det var skönt att sola i typ 45 minuter, kände att det verkligen behövdes, menmen.. just nu sitter jag och kollar på 18-year-old virgin, HAHA! vilken jävla störd film men det är ganska roligt iallafall. Hoppas på att pappa kommer hem om ungefär 2-3 timmar med pizza till mig! hela helgen ska jag tillbringa tsm med Sarahbabe, så jag måste måste måste bli frisk så om jag typ är magsjuk eller något så springer jag till kylskåpet och tar lite blåbärssoppa nu, för det ska tydligen hjälpa! Btw; Är det sant att det ska bli typ 15 plusgrader i helgen? Kyss!

Det är kärleken, inte förnuftet som är starkare än döden!

Jag värdesätter den vän som bokar tid för mig i sitt schema men jag prisar den vän som för min skull inte ens tittar i sitt schema!

Jag är så glad över att jag har dig, världens bästa! Du är ljuset i mitt liv, du är solen i mitt liv, du är mitt allt! Jag njuter varje sekund av att bara få vara med dig, kunna sitta och snacka om allt möjligt i flera timmar, kunna skratta och hitta på roliga saker, göra bort sig totalt.. det är vi det. Du och jag, emot världen? Vi gör bort oss, vi skämmer ut oss, alla snackar om oss, typ dom två idioterna? Haha! men jag trivs så jävla bra med det, eftersom jag får göra allt med dig. Du är bäst, helt jävla oslagbar! Du finns alltid där för mig, du ger mig råd, lösningar osv... och jag är så jävla glad för det, alla gånger kanske jag inte lyssnar på alla råd som du ger mig men när jag gör misstag och briser så står du fortfarande kvar vid min sida och du har alltid en axel fri som jag kan luta mig emot när allt känns jobbigt, gumman? Jag vill bara att du ska veta att ovasett vad du säger, vad du gör, hur våran vänskap slutar så kommer jag alltid älska dig, vi hör ihop, det bara är så! Forever and a day?

Jag dör typ lite?

Erkänn att dom typ är fett jävla snygga? Blir att beställa dom på H&M så gissa vem som är glad nu?

Jag är kung, men bara för en dag!

Tjolahopp! Idag är jag inte en så glad Nickolina, hemma ifrån praktiken, vilket jag faktiskt hatar eftersom jag måste sköta den, menmen.. that's life! Typ suttit på toa hela natten och spytt och grejat, inte okej! Så pappa bestämde att jag var tvungen att vara hemma, bara jag typ inte börjar bli magsjuk eller nått nu? ;o jag måste vara frisk i helgen! Men just nu sitter jag och äter massa påskgodis, MUMS! Vid 4 tiden drar jag bort till aktis och solar solarium i en timme, underbart! Sen är la jag hemma och glor film hela kvällen! Kyss!



I need you, I miss you!

Idag insåg jag att jag inte kan leva utan dig, säg vafan du vill men jag behöver dig i mitt liv. Jag hatar mig själv så fucking jävla mycket för att jag älskar dig så fucking jävla mycket. Jag ber dig, kom tillbaka!

Just nu sitter jag på uh tillsammans med sarah, hon har typ lite damp och oroar sig för floby x) menmen.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Btw; Vill ni veta en rolig sak? Jag var 3 poäng ifrån godkänt på matteprovet (y) damp typ? Aja, nu ska jag sluta dampa.. imorgon efter praktiken blir det att dra hem och lägga sig i ett solarium i en halvtimme sen drar jag la in till stan och är med sarah, i think? Kyss!

 


Dagens outfit,,,

Syns inte så jätte bra men ni får nöja er med det här :) 

 


Jeansleggings; Cubus!
Linne; Cubus!
Tröja/topp; H&M!
Ring; Lindex!


Nu funderar jag på att slänga mig i sängen och sova så att jag orkar upp imorgon! På tal om kläder så fick jag H&M paketet idag så nu blev det ännu en topp och en ring, awesome! Plus att mamma och pappa beställde ytterligare ett linne, 2 par leggings och armband.. världens bästa föräldrar? OHJA! men nu blir det sängen och vara lite social på sms. Kyss!  

Ingenting är längre som förut!

Godkväll! Nu slänger jag bara in ett random litet inlägg om dagen och senare när jag bytt data så blir det outfit för dagen och kanske lite mer bilder om jag orkar, vilket är väldigt tveksamt! Just nu sitter jag här vid datan och ska snart beställa ett linna ifrån H&M, kan langa bild någon dag i veckan på det! Sen så ska jag också hoppa in i duschen vilken minut som helst. Praktiken gick hyfsat bra idag, tiden bara sprang iväg men samtidigt var det så jävla långtråkigt. funderar på att byta praktik igen? hmm... men jag vet inte riktigt, känner mig ganska velig faktiskt! menmen.. efter praktiken drog jag hem till sarahbabe och vi käkade lite och spelade kort, sen tog vi en buss hem till mig och solade solarium. Jag ska bli brun till sommaren iallafall :) Efter det så gick vi hem till mig och kollade film och käka lite naturgodis osv men nu har tönten åkt hem! nejmen, nu ska jag se till att beställa det där jävla linnet. Kyss!
Do you remember? <3

Borta bra men hemma bäst!

Tjo! Äntligen hemma, kanske taskigt att säga så? det var kul att träffa farmor och farfar och det var ganska skönt att komma ifrån falköping en helg.. men det värsta av allt var ju såklart att vara ifrån alla kompisar och det var långtråkigt vissa stunder! Nejmen, helvete vad snabba sarah och erica är ;o dom kom precis hem, dom hämtade pizza, själv är man ju inte så hungrig då! menmen, en mysig söndagskväll blev det trots allt, jag får ju tillbringa den tillsammans med underbara människor! aja, men nu ska jag dra mig lite, uppdaterar när jag kommer hem! Kyss!



2 dagar utan dig, helvete, jag saknar dig redan!

HEJ

HEJ! (.. Det är inte Nicco som skriver) Ne, för den damen är påväg hem ifrån Småland och jag längtar otroligt mega bajs mycket tills jag får krama om henne. Saknat henne som tusan och denna helgen har varit jätteknepig utan henne, buhu. 

Tänkte bara fylla ut hennes blogg lite, med tanke på att hon inte haft en dator i helgen! Men hon är tillbaka ikväll. PUSS ifrån Sarah! :)


Vilket charmtroll! ( Nu vet jag hur död jag är ikväll.. Haha! )

Jag saknar tiden då jag var liten!

Godkväll! Hemma ifrån en lång dag med praktik och underbart folk på det. Joel gjorde min dag helt och hållet, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, ett tag visste jag inte om jag skrattade eller grät. HAHA! Jag kommer vara väldigt osocial här i ungefär 3 dygn, vilket jag hatar! Jag drar till småland imorgon för att träffa farmor och farfar och kommer hemma på söndag då jag drar direkt hem till sarahbabe men vi får se om det kommer ett inlägg på söndagkväll någon gång! Nu ska jag dricka min älskade cola, äta påskgodis och gå&lägga mig, jag är helt jävla slut. Men ey, glöm inte att vara sociala på sms i helgen och det är ett måste! Hoppas alla får en bra helg.

Kyss!


Lycklig till tusen!

Trasigt liv!

Att ni inte ser hur dåligt jag mår? Blundar ni hela tiden eller vill ni inte se? Att gråta sig till sömns varannan natt, är jävligt jobbigt. Men att hela tiden behöva hitta på vad man ska säga till dom man delar allt med, är ännu värre. Att ljuga för dom som alltid ställer och lyssnar, är ett helvete. Varför kan ni inte bara försöka förstå? Jag vill vara som dom, jag vill vara normal!

Ni har förstört mitt liv, jag hoppas ni är glada nu! Ni är vinnarna, eftersom ni tror att livet bara är ett jävla spel. Ni vann, ni krossade mig, ni knäckte mig, ni fick mig att bryta ihop så fira att ni har förstört en människas liv, min fråga är bara; skulle ni kunna leva med att ha ett liv på erat samvete?



Alla behöver vi en förebild!


Världens bästa pappa!

Jag älskar dig pappa, även fast du vissa dagar kan skälla på mig
Men jag vet att du skäller på mig pga att du är rädd om mig.
Kommer du ihåg den där gången då du och mamma kom på mig med att jag hade tjuvrökt?
Då var jag skit arg på er, pga att ni stog och skällde på mig
Men nu i efterhand så förstår jag att det var pga att ni är rädda om mig,
Ni vill inte att jag ska dö i någon konstig sjukdom, drf vill ni inte att jag ska börja röka heller.
Jag är så tacksam för allting som du har gjort för mig.
Alla behöver en manlig förebild, jag har dig och kommer alltid att ha dig!
När jag behöver dig som mest så vet jag att du alltid står där..
Jag vet att när jag behöver en pappa kram som mest, så får jag alltid en.
Jag vet att om jag behöver pengar till något, så ger du mig dina sista kronor.
Jag vet att om jag behöver bli hämtad eller få skjuts någonstans så kommer du så fort du kan.
Trots att jag kanske inte visar det så bra, så är jag så jävla tacksam för precis allting som du gjort!
Jag är så glad över att jag har en pappa som bryr sig om mig, för det är många som inte har det.



Dom tre musketörerna kommer aldrig försvinna!

Jag älskar er idag, imorgon och föralltid.. ovasett vad..?

Dom tre musketörerna exicterar fortfarande och ska bli starkare än någonsin!
Ni är det finaste jag har och det bästa som hänt mig!
Jag kan inte tänka mig ett liv utan er, mina änglar! 

Jag älskar att vara i din närhet!



 

Jag har världens bästa pojkvän, that's it!
Halsbandet ni ser på bilderna fick jag av honom i torsdags! <3

My life would suck without you
We belong togheter,
Forever united here somehow
You got a piece of me and honestly!

Jag är så glad över att du är min, bara min!
Tänk att det är just du, den där killen som jag tyckte var så jävla snygg första gången jag träffade honom.
Vilket mina kompisar fick höra en heldel om.
Men då så kunde aldrig tänka mig att ha dig som pojkvän.
Tiden har gått snabbt, känns som om vi har känt varandra i evigheter!
Men nu, så är jag så jävla glad över att få kalla dig för min!
För att visa hela världen att du och jag hör ihop..
Take my hand baby, we can do it togheter! <3

boooooring........





Just nu sitter jag och äter! Mamma kom precis hem på sin matrast och håller mig sällskap! Jag hittade en värdekupong ifrån sibylla så det får la bli sibylla någon gång i veckan, låter som en bra ide tycker jag! :)  

This is how I feel!

Godmorgon! Jag vaknade för en halvtimme sen, blev ingen praktik idag. Var ju hos läkare för 1 vecka sen och vi kom fram till att jag har inflammation i stortån, så jag går på pencillin och inflammationen går ut i hela kroppen, jag hatar det seriöst :( menmen... blir iallafall att sola solarium på aktis idag tillsammans med min onda smörja! Igår var ju jag och mina onda smörjai vårgårda tillsammans med min familj, det var mys, men gick inte så bra för eriks lag menmen.. det var la kul ändå? Sen var jag och erica i stan också fick jag träffa världens bästa pojkvän, vilket var underbart för han är jävligt saknad och jag får inte träffa honom idag :( det suger bigtime! Nejmen, nu ska jag prata klart med sarah i telefon och sen göra något att äta! Kyss!



Baby, don't let me go!

Hejhopp! Slänger in ett kort inlägg innan jag kryper ner i sängen tillsammans med världens bästa Erica! Vi har varit i skövde idag, blev donken och en massa godis och hela kvällen har vi hängt på uh, förvånad? HAHA! Men nästa helg kommer bli sorglig, jag åker till vimmerby och får inte träffa världens bästa pojkvän på en helg, hur fan ska jag överleva? Menmen, imorgon är det vårgårda som gäller för brorsan har cup så nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ska ju fan gå upp klockan sex imorgonbitti! Puss på er!


Du är det finaste jag vet!

Godmorgon! Ja, jag är hemma och har inget liv, bussen till praktiken går om ungefär 20minuter.. inget jag ser fram emot men aja, jag är så jävla lat så det finns inga ord för det. Haha! omg, vad sarah är söt eller? Läste precis det hon skrivit i min blogg.. Åh! Jag älskar dig hubbybunny! Efter praktiken idag så kommer mami oh papi och hämtar mig vid pa:s för mamma ska köpa jeansleggings till mig ('a och sen drar jag hem till sarahbabe oh käkar lite tacos osv. Det blir antagligen uh hela kvällen, sen sover jag hos sarah, awesome! Nu ska jag kila, köss!
Älskling, utan dig i mitt liv skulle allt bara vara mörkt.
Solen skulle aldrig exictera i mitt liv!
Du är det finaste jag vet.
Jag älskar dig, tusen gånger om!

YOU ARE MY EVERTHING


Tjalol, alla Niccoas läsare! Hon som just nu sitter och skriver på Nicco's blogg, heter Sarah och jag är en helt random person. Men ändå är jag rätt tuff när jag vill ;) Haha! Ne, men jag tänkte skriva några rader om mina gooa vän, till namn Nickolina.

Minns du första gången vi träffades? På anfiteatern, i plantis här i Falköping. Vi kände egentligen inte varandra. Vi började lära känna varandra, genom att bråka det första vi gjorde, för jag trodde du var på g med mitt ex. Jag nästan hatade dig. Haha! Lite patetiskt, men hade vi inte bråkat, hade jag aldrig fått veta vilken bra och underbar person du är. Jag är så oerhört lycklig med dig och nu var det för två årsen, som vi träffades. I sommar. Och jag blir bara mer och mer besatt och galen i dig! DU är min bästavän, och det kan inte en människa ändra på. Vi har haft det väldigt upp och ned, men inget kan förändra vad jag tycker om dig. Du är helt magisk och mitt allt. Jag har alltid lika kul med dig, trots att du brukar ha ett fruktansvärt menshumör. Jag vill aldrig någonsin förlora dig, oavsett om jag kan ha sagt det vissa stunder, men det har jag verkligen aldrig någonsin menat. Kom ihåg det, babe! Du är det bästa som någonsin hänt mig och det menar jag mer än allt annat i världen. Jag hatar att vara utan dig, och älskar att bara få vara med dig. Jag är alltid lika rädd att du ska släppa min hand och gå din väg, det skulle jag aldrig klara.

Och du, älskiipäälski.. Du vet att jag alltid kommer finnas för dig, oavsett vad. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet som du ringer, jag kommer alltid finnas till hands! Och oavsett hur ofta du ber mig dra åt helvete, kommer jag verkligen alltiiid finnas här. No matter what, liksom. Det ska vara du och jag, föralltid. Det har jag bestämt och så står det skriver. " Nickolina och Sarah - nu och föralltid " Vi är dem två klumpiga idioterna, som alltid skämmer ut oss och som folk alltid snackar om. Men vad gör det? Jag trivs så himla bra med dig, och älskar att se dig le och vara glad. Hatar dem gångerna då jag inte får någon kontakt med dig alls, och det är det värsta. Att se dig så jävla nerbruten och borttagen. Jag kommer alltid göra allt, för att få se dig le och vara lycklig. På heltid! Du är stark min vän, du är så jävla stark och klarar allt. Jag bara vet det. Det finns inget du inte klarar, absolut inget. Du är min sol, när regnet faller och min måne när mörkret kommer smygandes. Du är min hjälte, min stjärna och min, bara min Nickolina!

Ja... vad ska jag mer säga? Du är min solstårle, en tjej som alltid får mig på humör! Våra minnen är bara mer än oslagbara. Jag vet att jag betet mig som en idiot, men vet du vad? Vi fixar allt tillsammans, precis allt. Det finns inget vi inte fixar tillsammans, right? Kom ihåg att jag alltid kommer finnas till hands, vart jag än är. Jag gör allt för dig. Precis allt! Du är den viktigaste i mitt liv. Mitt andra ja.

JAG ÄLSKAR DIG, SÅÅÅ JÄVLA MYCKET




Borde kanske ge upp?

Godeftermiddag! Nyss kommit hem ifrån en lång dag, eller den känns ganska lång fast klockan är ju bara halv4än sålänge! Sitter i min lilla ensamhet och äter ben och jerry glass och snart ska jag gå och sminka mig! Blir läckare idag, så ja, vi får se vad han gör med mig! Sen drar jag in till stan och är med sarahbabe och sover hos henne! Snacka om att man får vårkänslor i det här vädret eller? Nu saknas det bara att det blir lite varmare också. Nejmen, nu måste jag skynda mig!

Kyss!


Ingen har sagt att livet är lätt!

Jag är lycklig, det vågar jag erkänna men samtidigt som jag är så jävla lycklig så kan jag få den där känslan som gör att jag känner mig helt världelös och ibland känns det som om ingen älskar mig och då menar jag verkligen INGEN! Men jag vet ju att det inte är så, jag har pojkvän som jag är lycklig tillsammans med och jag har världens bästa vänner som alltid finns där och bryr sig och trots mina brister och fel så lämnar dom mig inte vilket jag är väldigt tacksam för. Men ibland så blir jag bara så osäker på vem jag egentligen är eller rättare sagt; vem vill jag vara? och för en gångs skull så har jag svarat på den frågan; Jag vill vara den personen som mina vänner och min lillebror kan se upp till, jag vill vara omtyckt ibland mina nära och kära och helt ärligt så skiter jag fullständigt i vad folk tycker om mig så länge inte jag inte förlorar någon som betyder mycket för mig för ärligt talat så skulle jag inte överlevt då! Jag kanske inte är lika stark som endel men jag har iallafall mod till att vara mig själv!




Göteborg, here we come!

Hejhopp! Just nu sitter jag på tåget till göteborg tillsammans med Sarahbabe och Ericabejbi, helt underbart! Är la snart i allingsås skulle jag tro. Sarahjävel sitter och dricker upp min cola :( men aja, bloggar när jag kommer hem igen, hejssvejs!


Don't cry baby!

Hemma ifrån en toppen dag! Drog ju som sagt till gbg tillsammans med världens bästa Erica, det var awesome! Fick oxå träffa älsklingen i en timme, vilket var väldigt underbart! Jag känner mig trygg i hans famn och han är bäst i hela världen, bara så att alla vet! Just nu sitter jag och kollar på tv och har en stor skål tacochips och guacamole bredvid mig, MUMS! Livet leker förfan!




Lovade Ericabejbi en bild på ringen som snart kommer hem i brevlådan så varsegod:

Spring för livet för här kommer jag!

Nu ska jag springa och sminka mig innan det bär av in till stan, funderar på att gå och pussa lite på min lille kissemisse också. Idag blir det göteborg med världens bästa smörja! Älsklingen får jag träffa antingen imorgon eller på tisdag istället, men ni ska veta att han är jävligt saknad! Men nu ska jag gå och göra i ordning mig!

Kyss!


Crying in the rain!

Godeftermiddag! Jag vaknade nyss, i väntan på maten så sitter jag och smäller i mig kyckling, MUMS! Idag får jag förhoppningsvis träffa älskling, det blir stan med bv en sväng puss på det ;*

Bjuder också på lite bilder som jag tog nyss;






Du ska veta att jag saknar dig!








Dagens outfit;

Jeansleggings:
Cubus!
Linne: Cubus!
Kofta: Ullared!
Ring: Fått av världens bästa lillebror!

Nu ska jag krypa ner under ett täcke på soffan och kolla på film med världens bästa mormor och världens bästa mamma, sen så kommer jag sakna älsklingen massor också men imorgon får jag förhoppningsvis träffa honom, vilket jag längtar väldigt mycket till! <3



Can I be the one?

Sålänge jag har dig, så är jag någon!
Jag är så glad över att jag träffade dig, you are the one for me!

Gud vad trött jag är trots att jag gick upp för ungefär 2 timmar sen! Jag har så jävla tråkigt så jag vet inte ens vad jag heter, mormor är hemma, vilket är bra för henne har jag saknat! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ingen verkar ha tid för mig :( men om ni har det, så kanske ni kan höra av er? Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, sarah åkte för ungefär 2 timmar sen också. Men har lovat henne att hon är min hela nästa vecka, catfight, you know.. HAHA! Nu ska jag sluta tjata och göra något med mitt liv. Kanske blir att dra in till stan och träffa lite gulligt folk! 

Kyss! 


Crazy in love!

Jag är så galet lycklig och vet ni varför?
Jag har världens bästa pojkvän!

Min kväll/natt har varit helt underbar, blev att tillbringa den tillsammans med Jessica, malin, sarah oh thess så min kväll har inte varit något annat än bäst:) malin har varit jävligt saknad och äntligen fick jag träffa henne! inatt sover även sarahbabe här, tänkte göra popcorn men seriöst, jag är för trött för det ;o omg, men nej, nu låter jag som en fjortis -.-' HAHA! Jag kanske ska sluta tjata så mycket eller vad säger ni? Btw; Fuck vintern, nu vill jag ha sommar med en gång, seriöst, tröttnat som fan på det här vädret! kill me typ? Men nej, kanske ska dejta kudden snart? och ärligt talat skiter jag i vad sarah tycker, hon får följa med trots att hon inte vill!

God helg, svälj en älg!




Jag älskar er, tusen gånger om! <3







Jag vill se dina ögon le!

Jag är lycklig sålänge jag har dig, du är anledningen till leendet på mina läppar!

Godkväll! Dagen har varit grymt bra, förutom min mensvärk.. men jag har överlevt trots det^^ Praktiken gick bra, fick också reda på att jag får fortsätta på pas efter den här veckan, jag kanske inte har nämnt att jag bara hade 2 veckors prov? Men nu vet ni det, och jag fick typ MVG *happyface* om nu det hade räknas i något betyg. Haha! Men det går tydligen kanonbra för mig så han vill ha kvar mig, vilket var roligt att höra! Sen blev det att träffa min onda smörja och sarahbabe och dom gjorde min dag totalt!
Imorgon blir det att mysa sönder hela kvällen/natten tillsammans med sarahbabe och förhoppningsvis träffa baby :*

Sarah says;
"Det är svart skum som kommer ut ifrån den som ser ut som vispgrädde och sen kan man hälla den i oboyen!

- HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!



Born this way!

Hejhopp. livet rullar på, kanske inte direkt i rätt spår.. jag har humörsvängningar som fan oh vet inte vad jag ska göra åt det, ena stunden så kan jag vara hur glad som helst och sen kanske någon säger något som inte skulle göra mig arg i vanliga fall men jag exploderar så ja, läkare, here I come typ!

Men över till det jag egentligen tänkte skriva;
Jag har en vän, som är söt, snäll och som alltid finns där! Hon är en ond smörja men som vill mig väl trots att du kan vara ond emot andra. Erica Andersson, du är helt jävla awesome och bäst på alla sätt och vis, jag är så glad att jag har dig vid min sida.. alla borde ha någon som dig vid sin sida för då blir livet så jävla mycket enklare, jagälskardig, jagälskardig, jagälskardig! <3


Du är min, bara min!

Godkväll! Praktiken gick bra idag, lite sisådär långtråkigt, men hade ju något att se fram emot iallafall:) efter praktiken drog jag till Skövde med min onda smörja för hon skulle lämna in sin mobil, den krånglade. Sen så fick vi helt enkelt damp och hittade en touch mobil som kostade 500kr, så ah.. tro fan att vi köpte den. En LG är det! Inga kontakter kvar så ni får la helt enkelt försöka skicka era nummer. Rättare sagt, jag köpte den, mamma betalade den. Mina föräldrar är bäst! Men nej, nu ska jag typ krypa ner i sängen och se om någon är social på sms.. jag är skit trött!

SeeYaa!


Vi har något som ingen kan förstå!

Godkväll! inte bloggat på hela helgen pga att jag inte suttit vid datan, jag har inte tid med sånt. Men helgen har varit bra, vet inte riktigt vad jag ska säga om helgen men mina kompisar är ju liksom bäst så då kan ju inget gå fel! Nejmen, wallander börjar snart så det blir att krypa ner framför tven med en godispåse och lite cola! Praktik som vanligt imorgon och sen drar jag till skövdecity med min onda smörja! jag lovar ingenting , men förhoppningsvis kommer det ett inlägg imorgon också!

SeeYaa!




Tiden stannar när vi är med varandra!

BARA FÖR ATT MINA FÖRÄLDRAR ÄR BÄST SÅ BESTÄLLDE DOM EN SÅN HÄR TILL MIG NYSS!

99kr på H&M!


Take my hand baby, we can do it!

Den 3/3-2011 så hände det någonting.. jag blev den lyckligaste tjejen i hela världen! Jag var nervös, jag skakade och när jag såg dig blev jag helt jävla knäsvag! När du la din arm runt mig och drog mig intill dig och tog tag i min hand, jag lutade mig emot din axel.. åhh.. allt var perfekt! Jag blev helt varm i hela kroppen, jag ville skrika av lycka, jag visste inte vad jag skulle säga, inte du heller. det blev världens pinsamaste tystnad. Trodde aldrig man kunde känna såhär, trodde aldrig jag kunde bli som här lycklig. Men ey? det är du som får mig att le, du är anledningen till mitt leende på läpparna, du är anledningen till varför jag inte kan sluta le! Det ända jag är rädd för nu, är framtiden och alla dom som vill förstöra, kommer vi klara det? Du snurrar hela min värld.. det är för tidigt för att säga att jag älskar dig men jag vill bara att du ska veta att jag tycker så jävla mycket om dig! <3


10;a - Någon du tycker är väldigt snäll!



Julia - Jag saknar det vi hade, jag saknar oss två! <3


Stupid in love!

Jahaja, nu sitter jag här igen! Hemma ifrån praktiken idag pga att jag är sjuk.. näsan rinner, ögonen rinner, ont i halsen och snart spyr jag la också. Sen så spökar mitt psyke lite med, har ångest och panik som fan. Säg inte att jag börjar komma tillbaka till en sån svacka igen? Nejmen.. idag så ska jag vara med BV oh sen kommer nog Sarahbabe också! det blir oh vara på uh, men jag vet inte om jag och bv sover hos sarahbabe annars sover bv hos mig! Awesome. Sen måste jag träffa världens bästa också! Men kommer la in ett inlägg lite senare istället. 

SeeYaa!

 


Baby..

Varför kan man inte bara bli accepterad för den man är?
Varför ska jag jämt behöva ta all jävla skit?
Om jag hade fått bestämma själv så hade jag aldrig kommit till den här jävla världen.
Så ja, inte mitt fel!

Finns inte så mycket att säga, jag ger upp allt snart. fast samtidigt är jag så jävla glad för jag har världens bästa kompisar och det här är den bästa dagen i mitt liv! menmen...


Jag har ingen framtid utan dig!

Livet rullar la på som vanligt, dålig uppdatering och det ber jag om ursäkt för. I måndags var det ju min första dag på min nya praktikplats och jag förstår inte varför jag var så jävla nervös inför det, det gick ju skit bra och jag stor trivs där. tack gode gud för det! Annars har la dagarna gått jävligt fort, just nu sitter jag på uh tillsammans med thess och kim. Sarah kommer la snart och då bär det av hem till henne och vänta på att pappa ska hämta mig. Är på lite sisådär dåligt humör. menmen.. that's life. Förhoppningsvis kommer det in ett inlägg när jag kommer hem för känner att jag måste skriva av mig lite.

SeeYaa!


RSS 2.0