Inatt är jag din

Godkväll! Nu är jag hemma ifrån ännu en dag med mycket skratt,mys och folk! Nu ska jag plugga på engelskaläxan, samtidigt som jag kollar lite på några avsnitt av sjunde himlen med lillebrorsan! Mysig kväll måste jag allt säga! Puss :love:

110831

Hejsan! Dagen i skolan har varit väldigt chill måste jag allt säga. Hade ingen idrott idag pga att vi skulle hämta våra datorer och det är vid den datan jag sitter just nu, så den här ska jag ha i tre år nu iallafall. Just nu sitter jag på uh och bara chillar med Sarah&Louise, Emil&Daniel är här och är hur jobbiga som helst :( imorgon är det skola, efteråt är jag med Sarah&Elias, i think! Puss :love:


where are you when i need you most

Hallu. Förlåt för dålig uppis, men igår så orkade jag helt enkelt inte, glodde bara på film hela dagen och myste med Sarah oh Emil osv. Livet leker för det mesta och jag försöker hinna med det så gott som det bara går. Om en halvtimme ska jag dra ner till körskolan för att ha teorikurs, inte det roligaste direkt. Men vill man ha körkort så får man göra det, bara har man rätt inställning fixar man allt :) Nu ska jag gå ut och ta en cigg för att lugna ner mina stackars nerver. Puss :love:



Det är ingen som förstår

Egentligen orkar jag inte sitta här och skriva överhuvudtaget men känner verkligen att jag måste få skriva av mig lite! När jag blir äldre så ska jag aldrig gifta mig eller skaffa barn, det blir mycket lättare då! Jag känner verkligen att jag är helt slut, jag måste verkligen försöka fixa skolan och körkortet osv men samtidigt så måste jag ha tid för vännerna, vilket jag har ganska ofta faktiskt! Sen så är det familjen, det känns som om jag har hela ansvaret, "du måste se till din lillebror" blablabla... alltså, visst, han är min lillebror och jag älskar honom, det gör jag verkligen, men jag har ett eget liv, jag kan inte springa efter honom dag ut och dag in, jag kan inte se till så att han sköter sig hela tiden. Jag kan inte ta hand om allt och alla, när jag knappt orkar ta hand om mig själv! Jag vill inte ha det där stora ansvaret som jag en dag kommer få, inte än, inte förrän jag gått ur skolan iallafall! Jag vill fortfarande vara ungdom, springa på stan med kompisarna, göra dom läxorna jag får, vara lycklig och bara leva livet.. men jag kan inte det.. inte när allting vilar i mina händer, det händer saker dag ut och dag in och jag är den ända som måste vara stark hela tiden, alla tror att jag är så jävla stark hela tiden, men snart bryter jag ihop.. jag kan inte finnas där för alla andra när jag knappt kan stå på mina egna ben, jag vill finnas där för alla som behöver mig, men jag då? Jag behöver också någon, jag kommer inte fixa det här.. Jag kan inte göra det här själv!

Jag viskar i mörkrets skugga

Hejsan! Jag har verkligen inget vettigt att skriva överhuvudtaget idag, men nu ska jag iallafall sätta mig ner tillsammans med pappa och börja läsa igenom körskolaboken och göra lite uppgifter i den, sedan ska jag duscha och slänga på mig en ansiktsmask.. blir bara att chilla hemma hela dagen, vilket ska bli väldigt gött måste jag säga! Nu måste jag kila! Puss :love: 




Jag kan inte ens stå om du inte ser på

Hejsan! Sitter här med Sarah just nu, och gör inte så jätte mycket! Vilket väder man vaknade upp till idag eller? Blev väckt av världens jävla smäll precis över vårat hus, först trodde jag att jag var död tills jag hörde mamma skrika som bara den! Det var ganska läskigt måste jag allt säga, idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, duscha, slänga på mig en ansiktsmask, plugga, kolla på film osv! myyysig lördag kommer det bli! Puss :love: 



Tonight i'm fucking you



Drar ut till bussen som tar oss till Falköping och sedan är det Skövde som gäller :)

Fredag

Hejsan! Nu är det helg men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag inte ha något emot att gå till skolan imorgon också! weard.. men min helg börjar iallafall med en kväll/natt på matfestivalen tillsammans med Sarah och träffa massor med trevligt folk! Men ska surfa runt lite till, ta en cigg och göra i ordning mig nu! Puss :love:

Så här ser jag ut just nu! 

Skola och outfit






Jeansleggings - Cubus Linne - Cubus Tröja - Ginatricot

Nu är jag redo för att dra till skolan :)

Nytt i garderoben!



Idag har mamma varit och hämtat ut ett paket ifrån gina tricot till mig, 149:-

jag saknar dig tusen gånger om

Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett inlägg lite fort innan jag drar ut till bussen som tar mig till Sarah, där jag är tills skolan börjar! Det är ganska kallt ute och jag hittar inte min adidas jacka :( så jag är inte på världen bästa humör! Vaknade med världen huvudvärk plus att jag har skit ont i magen! Den här dagen börjar bra känner jag. Men nu ska jag kila ut till bussen så att jag hinner röka också! Puss :love:


En dag i taget

Godkväll! Kom hem för inte så jätte längesen och har precis ätit! Kvällen var helt okej, men ganska mysigt folk! Imorgon är det skola som vanligt men då börjar jag inte förrän vid 10.00, känns ganska skönt med lite sovmorgon iallafall! Vi får se vad som händer efter skolan imorgon! Nu ska jag gå ut och röka, leta upp lite godis, slänga mig i sängen och börja lite på läxan jag fick igårkväll på körskolan! Puss :love: 

Bilder ifrån sibylla;






talk to my hand

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos Sarah och vi kom hem ifrån skolan för en liten stund sen. Idag har det inte hänt sådär jätte mycket, alla "vanliga" lektioner börjar imorgon! Nu ska vi kila iväg till sibylla och sedan är vi på uh resten av kvällen! Puss :love:

110823

Hejsan! Sitter hemma hos Sarah just nu och väntar på att hon ska göra sig i ordning! Sedan drar vi oss la bort emot skolan för att göra en engelsk diagnos, kanske inte världens roligaste andra dagen menmen.. efter skolan blir det att vara med Sarah och kanske träffa Emil en liten stund också! Nu jag ta en cigg innan vi ska gå! Puss :love:





Första dagen!

Godkväll! Jag känner på mig att uppdateringen inte kommer bli så bra här nu när jag har börjat skolan och allt, men jag ska göra så gott jag kan så att jag hinner med allt :) Idag var det första dagen i skolan/på handel och det gick la bra antar jag? Men omg, vad nervös jag var! Efter skolan träffade var jag med Sarah, vi träffade Ellinor och följde henne till hennes buss och sedan drog vi upp till uh med Micke,Emil&Robin och där uppe träffade vi även Jesper&Kim! Sen var jag ju på körskolan, vilket gick väldigt bra det också! Men nu ska jag lägga nug i sängen och läsa likabehandlingsplanen som ska vara läst tills imorgon! Puss :love: 



need you know

Hejsan! Är hos Sarah, vilket jag har varit i några timmar nu! Har hunnit duscha en snabbis också gick vi till godislagret och köpte lite godis som vi sitter och vräker i oss just nu! Man måste ju njutta av sommarlovets sista kväll! Men just nu, funderar jag starkt på att lägga mig i sängen, tjata lite skit och sedan sova! Låter faktiskt som en toppen idé! Vet inte riktigt hur uppdateringen blir imorgon men som sagt imorgon ska jag till skolan och efter det är det körskola som gäller! Men jag försöker uppdatera någongång mellan skolan och körskolan! puss :love:

Usch!




Tidsinställt.

Outfit



Tröja - H&M Shorts - H&M 

Nu
ska jag packa och sedan drar vi hem till Sarah och bara tar det lungt, blir att lägga sig tidigt idag!

Imorgon smäller det...

Hejsan! Imorgon är det skola, känns jätte konstigt! Jag är inte sådär jätte nervös, än men det kommer nog imorgon antar jag! Det är ju en jävla tur att man ska börja i samma klass som Sarah iallafall! :) Idag blir det la bara att chilla tillsammans med Sarah, ikväll drar vi hem till henne och där tillbringar jag min natt! Jag sitter här med mitt honungsvatten och gör absolut ingenting, febern kommer och går fortfarande lite som den vill och jag är jätte förkyld! Åh.. jag hatar det här! Bara för det ska jag ut och ta en cigg nu! Puss :love: 



Hmm...?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen nu för tiden, jag funderar på att slänga in några tips, ute och inne, nytt i garderoben, bloggtips och kanske något mer lite då och då! Så att ni bara slipper läsa om mina tråkiga dagar! Tror nog att det får bli så :) 

Nu så ska jag vänta på att Sarah duschat klart och när hon gjort det så ska vi gå ut och ta en cigg och sedan är det sängen som gäller för min del! Febern kommer och går lite som den vill, börjar bli jätte förkyld och det är inte bra eftersom det är skola om ungefär 1 dag! Så det får bli att knarka alvedon,honungsvatten och kinaolja i ett dygn nu så hoppas vi på att det är bättre på måndag! Vi hörs imorgon! Puss :love: 



Summer11

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Varit på Liseberg 3 gånger i rad!

Dog någon som stod dig nära?
Nej!

Är det något du saknar från sommaren 2010 som du ville ha sommaren 2011?
Skulle ju inte skada med lite mer värme, fast iof kommer jag ju inte ihåg hur värmen var föra året. 

Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas?
Varje dag, varje sekund! trots det dåliga vädret så är allt oförglömligt!

Största misstaget?
Tror faktiskt inte jag gjort så många misstag i sommar? inte som jag komma på nu.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Skadat mig har jag gjort, när jag åkte moped! 

Bästa köpet?
Mina kläder!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder,godis,liseberg!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag fick spendera dagarna med helt underbart folk!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011?
"Fest hos mange" och "Änglarna ifrån göteborg" 

Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare sommrar?
Gladare, måste jag allt säga!

Vad önskar du att du gjort mer?
Badat, solat!

Vad önskar du att du att du gjort mindre?

Sovit så jävla länge!

Hur tillbringade du din midsommarafton?
Liseberg med Malin&Sarah! 

Blev du kär i sommar?
Faktiskt inte!

Favoritprogram?
Sjunde Himlen!

Bästa boken du läste i sommar?
Spöktjuven!

Största musikaliska upptäckten?
ursäkta? 

Något du önskade och fick?
Kunde inte önskat mig en bättre sommar!

Något du önskade dig men inte fick?
bra väder&värme!

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

var med ellinor och bara chillade!

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Värmen!

Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2011?
Linne,short& ibland klänning!
Vad fick dig att må bra?
Alla runt omkring mig.

De bästa nya människorna du träffade?
Emil? Annars så fick jag upp lite gamla kontakter, men emil kände jag inte sen innan! 

Sommarens hetaste?
jag, vem annars? ;)

Sommarens största kärlek?
Ingen!
Sommarens besvikelse?
Vädret.

Sommarens bästa?
Mina vänner.

Sommarens snällaste?
Sarah,Ellinor,Malin,Erik,Elias,Mamma,Pappa, räcker det? :) med andra ord, min familj och mina vänner, hade blivit en lång lista det där!

Det är inte alltid lätt att välja rätt väg

Hejsan! Som ni kanske märkte i det tidigare inlägget så fyller min kära mor 51 år idag, det var därför jag skulle gå upp så tidigt, för att sjunga,ge henne present och fixa frukost! Hon fick en lila klocka av mig,pappa&erik! Just nu är Solveig,Ingmar&Mormor här, vi har precis ätit och jag väntar på att det ska bli tårta! Ikväll kommer Sarah hit och sover hos mig och imorgon drar vi på gudstjänst! Nu ska jag gå ut och röka! Puss :love:

Btw; Lyckat att jag börjar bli sjuk lagom tills skolan börjar!  



Grattis mamma!


Grattis på 51 årsdagen!
Jag älskar dig!

Ett måste:


Den här tröjan är ju bara ett måste till hösten, 149:- på GinaTricot! Tror att jag ska flörta lite med Mamma senare!

Tröttare får man leta efter

Hejsan! I det tidigare inlägget så skrev jag godnatt men jag måste erkänna att så var ju inte fallet, klockan är kvart över 7 och jag har inte sovit än.. vet inte vad det är för fel på mig! Men ska ändå upp om 45 minuter så det är ingen idé att jag somnar nu, vad jag ska göra då får ni reda på lite senare! Nu ska jag dricka massa energydricka så att jag håller mig vaken också ska jag gå ut och ta mig en cigg! Puss :love:

Ovasett vad...

Med detta inlägget säger jag godnatt! Var med Sarah hela dagen, drog en sväng till Skovde, handlade lite och käkade donken! Sedan kom vi hem till mig igen och då kom Elias en sväng och snackade lite skit med oss! Nu ska jag slänge mig framför tven och kolla på "turtles med lillebror! Barnsligt, jag vet! Men det var så längesen! Nu är det även bestämt att jag och Sarah drar på bio på Torsdag och kollar på "jag saknar dig", bättre kan det nog inte bli för tillfället! Puss :love: 


Schema


Syns inte sådär jätte bra, men körsången ska ja absolut inte ha! 
Men på onsdag har jag; Matte,Idrott,Branshkunskap&Servicekunskap!
På torsdag har jag; Entrepenörskap,Information och Kommunikation,Engelska&Samhällskunskap!
På fredag har jag; Samhällskunskap,Idrott,Mentorstid,Matte,Svenska&Engelska!

Monopol


Helt beronde av detta underbara spel som jag spelar dagligen på facebok, tycker verkligen att ni borde testa det här spelet, fast om ni inte vill bli spelberonde ska ni nog inte börja spela det!

Ge mig en kyss

Hejsan! Tog en rejäl sovmorgon idag (som vanligt!) Idag blir det att dra till Skövde med Pappa&Sarah föratt Sarah ska köpa lite skolgrejer, om 2 dagar smäller det dåva! Idag fick jag hem massa bilder på posten, som jag beställde på fujidirekt, fram till den 8/9 är det 100 gratis bilder, bara 29 kronor i porto! Det är väldigt billigt, måste jag allt erkänna! Nu ska jag gå ut och röka! Puss :love:


Sova är det bästa som finns

Nu är jag vaken, eller ah.. har varit det i snart 2 timmar! Om 4 dagar börjar skolan, så här har ni en nervös chey! Idag ska jag nog bara umgås med Sarah hela dagen, och hon sover här inatt igen! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag avslutar la det här inlägget med att jag går ut och röker! Puss :love: 



Spelberoende

Hejsan! Det här är inte bra, klockan börjar bli mycket nu och jag funderade ett tag på att gå upp och vara lite social emot Erik,Emil&Sarah! Men inte gick det för sig, istället kan jag verkligen inte sluta spela alla coola spel som finns på nätet. Töntig? Ohja, that's me! Menmen.. imorgon blir det att vara med Sarah hela dagen, och sedan kanske vi skulle vara med Ellinor en stund också ska vi träffa min saknade Malin, bättre kan det verkligen inte bli! Ska spela klart och sen tror jag att jag går och lägger mig lite grann! Puss :love: 

Tog lite bilder när Sarah fick för sig att hoppa studsmatta när det ösregnade och åskade; 




60 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? är med Sarah just nu!
3. Hur lång är du? 1,68-69
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Kniven i hjärtat!
5. Vem ringde du senast? Sarah!
6. Hur löd ditt senaste sms i inkorgen? Men äre säkert ni kan då? :) 
7. Var är dagens planer? jag vet inte, det märker vi
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? både och. 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Grön/blåa
12. När vaknade du idag? halv11 ungefär! 
13. Har du någon gång hittat en katt? Inte som jag tagit med mig hem direkt.. 
14. Vilken är din favoritplats? hemma?
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ingen aning.  
17. Vad skrämmer dig som mest? Spindlar
18. Vem fick dig att skratta senast? Elias! nyss faktiskt. 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Dom är ifrån stenåldern!
20. Har du stationär eller bärbar dator? både och!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Definera utan? 
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Hur många ställen har du bott i? två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? kan man la säga 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? när jag känner för det. 
27. Vilken är din favoritglass? twister
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka utomlands, flytta hemifrån! 
29. Tycker du om Kinamat? ahhh 
30. Tycker du om kaffe? Nej! 
31. Vad dricker du till frukost? Oboy!
32. Sover du på någon särskild sida? tror jag inte, men inte på ryggen iallafall
33. Kan du spela poker? Nej!
34. Tycker du om att mysa? Ohja!
35. Är du en beroendemänniska? ah!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? tror det. 
37. Vill du ha barn? yesyesyes!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska,
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej!
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, godis, pizza osv och försöker la spara lite också!
42. Äger du dyra smycken? nej, inte direkt!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Snickers!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Ellinor!
46. Välj ett ärr på din kropp? Smalbenet!
47. Vad har du för ringsignal? Vet inte riktigt
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? något har jag la någonstans. 
49. Flirtar du mycket? ibland
50. Vart togs din profilbild för din Facebook? odenhallen!
51. Kan du byta olja på bilen? Nej! 
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Verklighet eller dröm
54. Vad gillar du mest med ditt utseende? jag är söt!
55. Vad tror du andra gillar mest med ditt utseende? jag är söt!
56. Dansar du i bilen? beror på vad det är för musik :D 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? mix megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? jag vet inte.  
59. När var du i kyrkan senast? i måndags :D 
60. Vilka personer utmanar du? dom som vill!

Vad är grejen?

Igårkväll kom jag in på blogg som jag inte alls tyckte om överhuvudtaget, han skrev såna nedvärderade saker och det verkade typ som om vi tjejer var några jävla obejkt, jag fattar inte grejen? att man ens kan med och skriva såna saker som han skriver, fattar verkligen inte grejen.. ni kan ju kika in själva HÄR!

Photo-brush 5

Jag laddade ner ett väldigt bra program, som heter photobrush 5, där du kan redigera bilder, måla, skriva och bara ha kul med alla dina bilder osv. Jag rekommenderar verkligen det, för er som har nytta av det så är det verkligen bra!




Bilderna är ifrån google!

Ny dag ffs

Hejsan! Vaknade för inte så jätte längesen, emil&erik kom hem för att kolla om dom kunde låna mitt fkort för dom skulle till Skövde, så nu lånade jag ut det, det betyder att jag inte kan åka någonstans idag! Men Sarah kommer hit lite senare och då blir det la bara att chilla framför film eller något! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av "kvinen i hjärtat!" Puss :love: 



Dream

Jag har en dröm
och en dag, kanske inte imorgon, inte om en vecka eller tre år,
men en dag kommer den drömmen bli verklig!
Då kommer du ångra att du aldrig lärde känna den där osynliga flickan
för då är jag så jävla mycket bättre än dig!


Puss, kram och nyp på stjärten!

Hejsan! Var en liten stund i stan med Erica förut, vi tog en kebabtallrik och tjatade lite! Mysigt var det. Jag åkte iallafall hem runt halv8 och nu ska jag gå ut en promenix med pappa så vi hörs la senare! Puss :love:

Outfit



Byxor - Cubus Linne - Ullared

Alla dagar jag var din

Hejsan! Tog en rejäl sovmorgon, det bästa som finns är att sova! Brorsan kom hem och åt lite mat tillsammans med mig, och snart ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig lite, vid 5 tiden drar jag in till stan och leker med Erica :) bättre kan det inte bli! Puss :love:



Ses på onsdag


Sarah åkte till Åland igår, suger big time eftersm jag saknar henne megamycket! 
Men jag träffar henne på onsdag igen, vilket är happyface!
Ovasett vad så älskar jag dig! :love:

Inget med dig som är underbart

Godkväll! Var i stan en liten stund förut och träffade Ellinor, vi drog en kebabrulle och tjatade massa skit! och sedan drog jag hem för att dra till kyrkan, där jag sjöng för fulla halsar, har även hunnit med en liten promenix nu på kvällen :) Imorgon blir det att vara med Erica, vi drar nog till uh eftersom det inte finns så mycket annat att göra. Nu ska jag kolla på film med pappa! Puss :love: 



byebye


Nu ska jag ta mig lite att äta, men bara lite för det blir en kebabrulle med Ellinor i stan sen och sedan drar jag ut och väntar på bussen som tar mig in till stan, ikväll blir det allsång i kyrkan med mamma,pappa! Puss :love:

Världens bästa föräldrar


Jag har världens bästa föräldrar, och det tvekar jag inte en sekund på att skrika över hela världen!
Jag älskar er, mega jätte mycket!

En för alla, alla för en

Hejsan! Vaknade precis och har inte ett skit att göra, Erik&Emil drog in till stan nyss och det ska jag också göra men inte förrän lite senare.. jag tror iallafall att det blir att vara med Ellinor :) Jag hoppas även på att träffa Emil sen igen för att kolla hur det gick! Nu ska jag gå ut och ta min "morgon" cigg! Puss :love: 



Jag är inte din och kommer aldrig att bli

Godkväll, min söndag har varit hur mysig och slapp som helst! Sarah kom hit och vi glodde på några avsnitt av sjunde himlen och sedan kom Micke&Emil och gjorde oss lite sällskap och sen kom Erik hem ifrån Skövde och vi körde hem Sarah! Nu sitter jag här och har inte ett skit att göra, Erik&Emil lämnade precis mig! och jag kan ju lova er att den sista tönten är ju inte född än.... 


Hahahahahha.. såhär tillbringar vi en söndagskväll, helt knäppa är dom men tyvärr så kan man inget annat än att älska dom! Ni är bra och ni får en alltid att skratta! Puss på er :love:

Don't let other people's opinion define you or bring you down, keep the faith and always trust yoursel

Hejsan! Kom precis ut ur duschen, jag väntar på att Sarah ska komma hem till mig också blir det 7th heaven marton! :) det är den bästa serien som någonsin har gjorts, så jag rekommenderar verkligen alla att kolla på den! Idag blir det bara att slappa hemma! Puss :love: 



<3

Det här var den bästa dagen på länge!
Jag vet att vi fixar det här.
Dom tre musketörerna kommer att återförenas.
Jag älskar er! 


110812

Hejsan! Var som sagt i skövde idag, shoppade lite.. först gick vi i commerse och sedan drog vi och käkade en kebabrulle, MUMS! Sen var det Elins esplanad som gällde :) Helt underbar dag måste jag allt säga. Ikväll blir det la att leka med Sarah,Elias och kanske Erik och Emil! :love: 

Här får ni bilder på sakerna jag köpt; Dokumentväska - Akademi bokhandeln, Pennfack - Clasohlsson, Ramar - Clasohlsson, Randig kofta/tröja - H&M, tröja - Cubus, Byxor - Cubus!











7th heaven - the third season

Åhnej, min pappa är inte den snällaste människan jag känner just nu :( Hade fått hem sjunde himlen på posten idag men inte kunde han berätta det för mig, utan det berättar han klockan 10 på kvällen? Så nu blir det att jag är uppe halva natten(tack vare honom) och glor på sjunde himlen! oså ska jag gå upp halv9 imorgonbitti! Aja, istället för Johan Falk blir det sjunde himlen! Puss :love:


Jag följer inte någons regler!

Godkväll! Imorgon ska jag tydligen åka till Skövde tillsammans med Mamma,Pappa,Erik&Emil :) och senare på kvällen så kommer Sarah hit en liten stund, tror jag? Nu är det inte långt kvar på sommarlovet, ungefär 1 vecka och 3 dagar, kan vi inte få lite bättre väder dom här sista dagarna då? Nu ska jag kolla på Johan falk! Puss :love: 



110811

Hejsan! Verkligen inte orkat blogga idag, fast jag typ suttit här idag. Vaknade inte förrän vid 2 tiden idag.. herrejisses! Just nu sitter jag här tillsammans med Emil&Elias! Snart ska jag ut och röka så vi hörs! Puss :love:



110810

Hejsan! Idag har farmor och farfar åkt hem, och jag har varit i stan en liten sväng och hämnat Sarah.. nu sitter vi här! Ikväll blir det bara att chilla tillsammans med Sarah,Erik,Micke,Elias&Emil! Puss :love:

Vegby

Hejsan! Det var visst Vegby vi åkte till, det ligger utanför ulericahamn. Vi spelade fotbollsgolf och fikade lite osv.. Här får ni en bild på resultatet! Puss :love: 



110809

Hejsan! Vaknade för inte sålänge sen och väntar på att det ska bli lite mat! Efter maten så ska vi dra till Ulericehamn, eller ahh.. lite utanför! också ska vi spela fotbollsgolf, bada, fika och bara ha roligt! Jag ska inte glomma digitalkameran, jag lovar! Idag är det bara 4 månader kvar tills jag fyller 18, kan man längta mer till sin 18 årsdag än vad jag gör? Jag tror knappast det! Men nu ska jag kila, Puss :love: 



You are beautiful


You are beautiful


Ge mig en rubrik

Hejsan! Dålig rubrik jag vet, men ganska dålig fantasi just nu! Sarah är här och snart ska vi äta kvällsmat och sedan dra ut och träffa Elias! Farmor och farfar är här också. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, men det märker vi då! Puss :love: 



110808

Hejsan! Vaknade för ungefär en timme sen, gick och la mig ganska sent, eftersom jag försökte få Erik&Emil att sova.. men dom lyssnar då fan aldrig på mig! Sarah åker snart hem men hon kommer tillbaka senare förhoppningsvis, idag kommer även farmor och farfar hit och stannar tills på onsdag! Nu ska jag ta mig något att äta och hoppas på att jag inte spyr upp det, jag mår jätte illa! Puss :love: 



Man kan bara lita på sig själv

Hejsan! Jag ska snart gå och lägga mig, tänkte bara informera lite om min söndagskväll, Elias&Pontus kom hit, så vi kollade på lite skräckfilm tillsammans och sedan käkade vi tacos, mys som tusan var det. Och nu så har jag kollat på film tillsammans med Sarah,Erik&Emil! Så ska la snart gå till dom och snacka lite och sedan slänga mig i sängen, känner verkligen att mitt huvud behöver en tupplur just nu! Puss :love: 



So keep your head up high so your tears don't fall as low as the person you're crying over.


Slapp söndag

Hejsan! Idag har jag inte gjort ett skit känns det som, hjälpt pappa med att städa garaget lite grann! Just nu väntar jag på att Sarah ska duscha klart så att jag snart kan hoppa in i duschen! Om ungefär en timme kommer Pontus&Elias och då ska vi äta lite tacos, godis och kolla på skräckfilm, kommer bli jätte mysigt ;* men nu ska jag göra något vettigt av mitt liv! Uppdaterar senare! Puss :love: 



Handel

Hjälp, jag har ju glömt att berätta! Som ni redan vet så kom jag in på industri men jag var även andra reserv på handel och i fredags fick jag reda på att det är två stycken som har hoppat av så jag kom in på handel och ska gå där tillsammans med Sarah! Bättre kan det inte bli :D

"Prinsessa"

Med detta inlägget säger jag godnatt och somnar tryggt intill Sarahbabe! Jag tänkte bara berätta lite om en otroligt bra film som jag verkligen tycker att alla ska kolla på. Den handlar om en tjej som är rätt kraftig och "ful", hon har knappt några vänner och hon känner sig missförstod och oälskad men hennes högsta dröm är att bli skådespelerska, sedan träffar hon en dokumentärfilmare som följer med henne i hennes vardag och filmar i princip allting hon gör. Men det ända den här filmaren är ute efter är pengar, så hon utnjuttar henne bara.. hur det går för henne får ni kolla på själva. Men här har vi ett typiskt exempel på att alla är lika mycket värda och vad spelar det för roll om man är lite kraftigare än alla andra så länge man är sig själv? och har man en dröm så ska man kämpa för att uppnå den drömmen ovasett motgångar!


Mys lördag

Hejsan! Varit på bilbingo hela dagen typ och om ungefär en timme kommer Elias hit, och då drar jag,Elias&Sarah bort till pizzerian och käkar och sedan hem till mig och glor på film och myser sönder! Imorgon blir det även filmkväll med Sarah,Elias&Pontus! Det kommer bli superbra. Nu ska jag nog gå ut och röka i guess? Puss :love: 



Home

Äntligen hemma ifrån Vimmerby, ¨varit i västervik och shoppat och badat osv. men nu sitter jag här tillsammans med sarah iallafall, vi ska glo på lite film, äta tacos osv! Puss :love: 

Här är bilder på sakerna jag köpt; Väska - intersport, Kollegieblock - Bokhandeln, Almenacka - Bokhandeln, Hårfärg - Sandströms, "Sminkset" - Cubus, Filmer - Konsum, Ansiktsmask - Lindex, Rakhyvlar - Lindex, Bh - H&M, Stickad tröja - H&M!














Suprise!

Heej hallå! Nickolina är som sagt i Vimmerby och myser med sin släkt,så jag (Sarah) tänkte skriva några rader här, så ni har något att läsa! Hon är hemma imorgon, och då ska jag se till att hon uppdaterar som vanligt. Dock ska jag sova hos henne imorgon och mysa riktigt mycket, för giiissa om jag har saknat henne? :( Ska bli otroligt mysigt att träffa henne igen!!! :)

Och sen vill jag bara säga, att Du Nickolina,är min bästavän! Den jag kan prata med om allt och det känns hur bra som helst. Jag är oerhört glad som har dig och jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Du har förändrat mycket i mitt liv och visst, vi kan bråka rätt rejält, men åh vad glad jag är att det går över lika fort igen!! Hoppas du kommer hem med något fint till mig imorgon, eller nej... jag har ju dig! LOVE YOU :love:

Glöm inte att kika min blogg, för att komma dit, tryck HÄR och sköt om er!!

Borta i tre dagar

Godkväll! Tänkte bara informera er om att jag drar till Vimmerby i imorgon bitti och kommer hem på fredag. Så bloggen kommer stå tom, om nu inte Sarah är jätte gullig och gästbloggar lite då :) Dagen har helt klart varit rolig, piercade tungan och ont som fan gör det, fick min älskade frapino och skrattade så att jag nästan dog, nu kommer jag inte träffa någon på tre dagar och det känns lite sorgligt menmen.. ska bli kul att träffa farmor och farfar också! Men nu ska jag gå och lägga mig, kanske hinner uppdatera innan jag drar imorgon men förvänta er inget. Puss :love: 





110802

Hejsan! Är vi redan inne i augusti? Kanske är som dom säger att tiden går fortfarande när man har roligt ;) Jag orkade verkligen inte uppdatera igår men nu kommer det ett inlägg innan jag ska dra igen, igår var jag i Ulericehamn tillsammans med Pappa,Erik,Emmelie&Sarah, det var mycket trevligt.. vi badade och åt glass. Tror inte att vi tog några bra bilder direkt menmen.. idag ska jag dra till Göteborg med Elias&Sarah, kanske Pontus. Jag ska piercam tungan, vilket jag redan gjort en gång, men råkade bita sönder smycket så att hållet läckte igen, är man klumpig så är man. Ska vila lite till innan jag åker in! Puss :love: 



RSS 2.0