Prima ballerina

Hejsan. SItter på tåget tillbaka till Falköping tillsammans med Sarah&Louise, när vi kommer till Falköping ska vi dra upp till uh och mysa rejält. För övrigt så spenderar jag min natt hos Sarah, och imorgon ska vi shoppa som vi aldrig gjort förut för imorgon bär det av till ullared, min helg är fullspäckad som ni kanske märker? och helt underbart kommer det att bli. :love:


09:15

Hejsan. Sitter i skolan och har samhällskunskap just nu, sitter och jobbar med typ kommuner och landsting.. fick även reda på att jag blev godkänd på hemuppgiften i demokrati eller jag fick ett E som det så vackert heter nu för tiden, det gjorde typ hela min dag :) Får vi hoppas på att matteprovet går lika bra idag då. Efter skolan drar jag till Göteborg med Sarahbabe för hon ska ta hål i öronen och senare ikväll blir det massa mys med folk på uh. Nu kom läraren, måste kila! puss :love:


Räcker det med att säga tack?

"Om vi inte hade brytt oss skulle vi aldrig kommit"

Om du bara visste hur glad jag blev över att få höra den meningen, det värmde verkligen.
och helt ärligt vet jag inte vad jag hade gjort utan er den där natten.
Vi kanske inte alltid är dom bästavännerna, kanske inte alltid ens pratar med varandra.
Men det spelar ingen roll för jag kommer aldrig glömma det ni gjorde för mig,
jag kommer aldrig glömma att den natten överhuvudtaget.
och att bara veta att ni bryr er gör allting så mycket bättre.
Ni är mina hjältar!




?

Sitter på uh och chillar och har verkligen inget vettigt att skriva, vill bara att ni skulle veta det för nu ska jag ut och röka. pussisar


Dag 3 - Någon som är snäll

När du vill är du snäll, love u! :love:  


Nytt i garderoben:

Pyjamas - H&M


Fråga

Nu tänkte jag att jag skulle svara på en fråga som jag fick av en läsare igår:

Varför var du på rättegång? :o

Svar:
Jag var på rättegång igår för att stötta min lillebror, det var egentligen han som skulle ditt pga lite olika saker som han har gjort, mer än så kan jag tyvärr inte säga. Men han behövde mig iallafall. 

 


11:53, torsdag

Godmorgon. Jag vaknade nyss och är fortfarande hur trött som helst. Idag händer inte så mycket, skönt med studiedag måste jag allt. Mellan 1 och halv 2 kommer sarah hit och chillar lite. Vid 4 tiden blir det nog att dra in till stan och hänga på uh resten av kvällen och träffa folk, men innan jag drar in till stan så ska jag plugga lite matte eftersom jag har matteprov imorgon, inte det roligaste men det är ett måste. Idag kommer jag nog även uppdatera ganska ofta faktiskt, jag ska t.ex. visa er ´min nya pyjamas osv. Men nu ska jag ut och ta en cigg, sen måste jag laga mat till mig och min lillebror! :love:



Ingen är perfekt...

Innan du uttalar dig om mig, ska du känna mig.
Innan du uttalar dig om mitt sätt, ska du veta något om det.
Innan du uttalar dig om mina vänner, ska du känna dem.
Innan du uttalar dig om mitt liv, ska du leva det.
Innan du uttalar dig om något, ska du titta till din egen dörr!


Dag 2 - Någon som är snygg/söt

Jag skulle kunna döda för att få honom!


Starkare än någonsin

Hejsan! Sitter i bilen påväg hem ifrån Skövde, anledningen till varför jag var ledig var för att skulle på rättegång.. vilket gick hyfsat bra eller vad man ska säga? Aja, ska till stan för att Erik ska ta hål i sitt öra, och ikväll blir det att hänga på uh med lite roligt folk förhoppningsvis. Har även fått hem en asgullig pyjamas ifrån H&M idag, den får ni se när jag kommer hem ikväll. Men nu ska la jag fortsätta surfa lite då XOXO



Hero

Jag älskar den här låten och tycker att alla ni borde lyssna på den även om ni har gjort det förut vilket jag tror att alla har gjort. Den får alltid mig att bli tårögd och tänka på en speciell person.. :love:


22:19

Hallu. Just nu sitter jag och kollar på ghost whisperer, vilket är ett väldigt bra program men reklamen ska vi tala om hur tråkig den är :( Imorgon så är jag ledig ifrån skolan pga lite olika saker, så med andra ord är jag ledig både onsdag och torsdag för på torsdag är det studiedag! Längtar även till fredag då vi får studiebidraget, lite pengar skadar aldrig, jag är en glad tjej måste jag allt säga! Nu ska jag sluta prata så mycket XOXO 



Dag 1 - Någon som är vacker

Världens bästa! :love:


Lista

Tänkte köra på en sån här sak, jag har verkligen ingen fantasi så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i bloggen förutom vad som händer på min vardag så då tyckte jag det här passade väldigt bra :)

Dag 1 - Någon som är vacker
Dag 2 - Någon som är snygg/söt
Dag 3 - Någon som är snäll
Dag 4 - Någon som har samma intressen som dig
Dag 5 - Någon som är en barndomsvän
Dag 6 - Någon du vill få tillbaka kontakten med
Dag 7 - Någon i din släkt
Dag 8 - Någon du saknar
Dag 9 - Någon du inte varit med på länge
Dag 10 - Någon du är arg på
Dag 11 - Någon som är överdriven
Dag 12 - Någon som du vill vara med
Dag 13 - Någon som har ett fint leende
Dag 14 - Någon som du har roligt med
Dag 15 - Någon som du har kännt längst + 15 fakta om dig

11:31, måndag

Hejsan. Sitter i skolan med Sarah,Linda&Sanna.. vi orkade inte gå och äta idag eftersom det inte är sådär jätte god mat så vi sitter bara och chillar lite. 3 lektioner kvar och sen slutar vi, efter skolan blir det att dra och käka sibylla med Sarah och kanske Malin! Imorse hade jag min andra körlektion, vilket gick skit bra och jag känner verkligen är jag är på gång med körkortet nu :) Men jag uppdaterar senare när jag vet vad jag ska skriva om XOXO


Vi gick i regnet hand i hand..

Goddagens! Sitter i skolan och väntar på att branchkunskapen ska börja, 2 lektioner kvar och sedan slutar jag.. känner att jag verkligen inte orkar mer idag, men det är ett måste! Efter skolan så är det teorikurs på thorells, sista teorikursen.. känns ganska gött så att jag slipper det varje måndag men sen kommer ju massa andra kurser jag måste gå innan, måste även se till och börja med teorin på datorerna. Ikväll blir det bara att plugga lite och kolla på tv, det var allt ifrån mig för tillfället.:love:


Ipad

Tävla om en vit iPad 2 i Sveriges största gayblogg dennism.se!


Filmtips

Tänkte ge er ett litet filmtips.
Så valde en av dom bästa filmerna jag sett med väldigt bra budskap (enligt mig)
Hur många lingon finns det i världen! 

Jag skulle beskriva den såhär:
Hur man än ser ut, vilken sjukdom man än har
Så har man fortfarande talang och borde få bli sedd.

Den är verkligen värd att titta på.


20:18

Godkväll. Kom hem för en stund sen ifrån stan där jag var med Malin&Sarah.. och ni kan inte fatta hur glad jag är för att malin har flyttat tillbaka igen, det kändes behövligt och skit bra att få träffa henne idag! Just nu sitter jag framför tven tillsammans med Sarah och mamma, vi kollar på Gustafsson 3 trappor! Sarah sover även här inatt, och nu ska jag fortsätta lite med svenskaläxan som jag började med i eftermiddags. :love:


En gång till

Nu är jag med och tävlar ännu en gång om en hemlig goodiebag!
Var med ni också, http://chilipuffen.bloggsida.se/


09:55, söndag

Godmorgon! Just nu sitter jag här med en cappuccino i handen och världens tjockaste tröja på mig, men ska snart gå och göra i ordning mig innan det bär av till Vartofta och heja på brorsan :) Nejmen, har egentligen inte sådär jätte mycket att skriva om.. men ska ut och ta en cigg nu iallafall! :love:


jag saknar din famn

Hemma efter en dag/kväll med blandade känslor. Just nu ligger jag i sängen och funderar lite, imorgon så ska jag först hänga med på eriks match, tar även med mig datan ditt eftersom jag har en svenskaläxa att göra. Efter matchen ska jag övningsköra lite med pappa, och även fixa lite ärenden. Sedan så drar jag till stan (om jag inte redan är där) och umgås lite med sarah och malin. Så jag ska hinna med väldigt mycket imorgon med andra ord så tror det är dags för att sova. :love:

Bild i repris, måste verkligen skaffa nya bilder!

Du är bättre än bäst, min vän!


Jag är inte redo för att säga farväl

Det känns som om det vore igår
När vi träffades för första gången
Nu har det gått tre år..
och jag har inte glömt
Jag har inte glömt kyssen du gav mig
Jag har inte glömt när du sa att det är omöjlig kärlek.
Hur mycket vi ön älskade varandra så kunde det inte bli vi
Det gick bara inte, det var omöjligt.

Därför vill jag bara säga tack..
Fast det var tre år sedan så finns det känslor som aldrig tar slut!


12:28

Godmorgon typ? Nejmen jag fick faktiskt upp för över 2 timmar sen och just nu sitter jag på tåget till göteborg tillsammans med sarahbabe. Vi ska käka kinamat och gå runt lite osv. Ikväll så hänger vi nog på uh, träffar lite folk och myser till det rejält! När jag kommer hem så blir det att mysa framför någon bra film med en cider i handen, jag kommer bli alkolist! Idag är även en sån dag då jag inte blir bra på kort överhuvudtaget.. åh.. vad jobbigt! Men nu ska la jag fortsätta surfa. Hoppas ni får en bra lördag :love:




Helan går,

Godkväll, ska snart slänga på en film med mamma och pappa och typ äta ihjäl mig på gurka och dipp, mivhi.. livet är rätt så bra ibland!

Jag just nu!

Apor är så söta!


Mullig eller tjock? vafan spelar det för roll?

Jag börjar rent ut sagt trötta som fan på folks fördomar hela tid, bara för att jag är tjock/mullig så är jag inte dum i huvudet.. jag fattar vad ni försöker säga även om ni "försöker lägga fram det på ett fint sätt" men då är min fråga? Hur fan kan man lägga fram en sån sak på fint sätt? Dessutom är mullig och tjock exakt samma sak, det är ingen skillnad så det ör inte "snällare" att säga till någon att den är lite mullig! Alltså jag är människa med exakt lika mycket känslor som er, jag kan krossas, jag kan gå sönder i bitar, jag kan bryta ihop.. jag kan allt som ni kan. Bara för att jag är lite större så betyder la inte det att jag är mndre värd? Visst, det finns folk som är skit smala och som mår dåligt pga att folk snackar om att dom borde äta mer och gå upp mer i vikt osv... ska jag vara ärlig så önskar jag att jag vore en av dom.. vad ska jag göra för att bli accepterad? Jag vill inte att det ska sluta som förra gången...

En sång om ingenting

Det blev ingen volleyboll, sitter hemma hos sarah och vi bestämde oss för att beställa hem lite pizza istället! Om lite mindre än en timme kommer Louise och hänkar på oss oså drar vi la en liten stund till uh ikväll och vi åtta tiden åker jag hem för att mya till det rejält, med tacos, chips, gurka, dipp, godis och cider! hur gött som helst..

livet leker! :love:


14:09

Hejsan. Ska precis börja engelskalektionen, hade läxa tills idag så ska diskutera den i smågrupper typ. Helg om en timme och då drar jag och kollar volleyboll, i think? beror på om sarah hänger med annars skiter jag i det! pussisar! :love: 

jag tar en dag i taget

Tänkte bara berätta lite hur morgondagen ser ut, jag drar till skolan som vanligt på morgonen och vi får hoppas på att det rullar på fint. Efter skolan så kanske jag drar och kollar på lite volleyboll med någon/några tjejer. och sen får vi se om jag stannar kvar i stan eller om jag drar hem och myser framför någon bra film med familjen och någon god cider i handen:)

livet leker! :love:

Surprise

Fick hem ett paket på posten idag som jag inte ens visste om att jag skulle få
helt gratis också för den delen så det är la bara att tacka och ta emot :)

En långärmad tröja, mascara, läppglans och lypsyl!






19:04

Hejsan! Min dag har varit prima, skolan har gått fort, har jobbat på som vanligt och jag räknade även ut att det bara är 77 dagar kvar till jag fyller 18! Åhh... ni kommer aldrig förstå hur mycker jag längtar. Just nu sitter jag på uh tillsammans med Sarah,Louise,Micke,Robin&Emil, mycket trevligt. :love:




Lär dig utav dina misstag

Ligger på soffan just nu och kollar på sjunde himlen med världens bästa mamma. Jag har världens huvudvärk så att jag mår illa, säg bara inte att jag börjar få migrän nu också, jag orkar verkligen inte det.. jag har faktiskt en skola att sköta! Hade som sagt min första körlektion idag, vilket gick skit bra och jag är så nöjd med mig själv och förstår inte varför jag var så nervös innan! Men nej, nu orkar jag inte skriva mer, ska vila mitt stackars huvud nu. puss och kram :love:


23:36

Hejsan! Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, egentligen så har jag sovmorgon till klockan10 imorgon men istället så har jag tid på körskolan kvart över 8 för att ha min första körlektion tillsammans med dom, jag är så nervös så det finns inga ord för det. men efter det så drar jag hem till Sarah, vilar lite och sedan vidare till skolan, går ifrån 10.00-15.20. Har även redovisning imorgon och jag som hatar sånt men positivt tänkande hjälper alltid :) tar halv7 bussen hem imorgon för att käka pizza, godis, kolla på film och spendera hela kvällen tillsammans med mamma. det känns ganska behövligt faktiskt. men nu ska jag sova, vilket också känns behövligt. Puss :love: 


Visste du att..

Jag fyller 18 den 9 december
Jag älskar att sjunga men jag tycker inte jag är särskilt bra på det
Jag har världens dåligaste morgonhumör
Jag tycker att smink är överskattat
Jag vill inte ha något annat än en hund
Jag är beroende av cola och energidryck
Jag vill bli en stor bloggerska
Jag vill starta ett eget företag när jag blir äldre
Jag vill flytta hemifrån så fort som möjligt


07:52

Godmorgon. Jag har precis duchat, snart måste jag klä på mig för sen bär det av till bussen som tar mig till skolan! Jag har en lång dag framför mig 09:20-15:35, får la hoppas på att jag överlever :) ska nog ta en cigg innan jag gör ordning mig. :love:

Jag älskar att vara jag

Godkväll. Ligger framför tven och kollar på sjunde himlen, snart blir det att ta sig en hamburgare och efter det ska jag duscha och fortsätta kolla på tv och hoppas på att jag somnar :) Imorgon är det skola som vanligt, inget speciellt. Efter skolan drar jag till Stenstorp med Sarah&Emil! :love:


11:20

Hejsan! Sitter och har entreprenörskap just nu, men det är lektionen är nog slut snart skulle jag chansa på och då har vi lunch.. det är bra för jag är ganska hungrig :) Efter skolan idag så ska jag dra till körskolan och sedan hem, slänga på mig sparkdräkten och glo på sjunde himlen, hur mysigt som helst, skönt att ta det lungt på måndagskvällarna. Nu ska jag kila och fortsätta "jobba." hihi! Pussisar :love:


Helgens awesome:



Vi är sexiga må jag säga!
Sarah får bli helgens awesome.
Jag älskar dig!


det här kallas för kärlek

Jag har hur tråkigt som helst, borde verkligen plugga men känner att jag inte har någon ork överhuvudtaget. Släkten har åkt hem och Sarah kommer snart hit, kanske glor på lite film med henne, emil och erik! mysig som tusan.. förövrigt så har jag världens bästa vänner och jag tvekar inte en sekund att skrika det över hela världen. Jag älskar er!




Kokbok

Jag är med och tävlar om en kokbok, hos den här tjejen http://liivahliin.blogg.se/, eftersom jag älskar att baka. Jag tycker ni ska kika er in på hennes blogg och kanske ni också får för er att vara med i tävlingen :) Lycka till!


Bild tagen ifrån google!


10:57

Godmorgon! Gick upp för en liten stund sedan, Sarah har precis åkt hem, vilket är sad! Släkten kommer om ungefär två timmer och innan det ska jag hunnit duscha, slänga på mig en ansiktmask och klä på mig. Jag ska ut och ta en cigg, sedan hoppar jag in i duschen! :love:

Det är svårt att andas med klumpen i halsen

Jag är verkligen skit trött, trött pga att jag borde sova just nu, trött på allting som händer runt om mig, trött på att känna mig ensam, trött på att det känns om om ingen bryr sig längre, som om jag bara är luft för alla, sist men inte minst så är jag så jävla trött på att jag måste vara stark.. jag kan också gråta, jag behöver gråta men för att inte visa mig svag så gör jag inte det, jag behöver en paus, ifrån allt! Kände verkligen att jag behövde skriva av mig lite, men nog om mina problem.. jag hoppas allt är bra med er? Om 11 timmar kommer släkten och jag måste sova lite känner jag!

Tävling hos...

http://chilipuffen.bloggsida.se/

Jag är med och tävlar om en hemlig goodiebag hos tjejen här uppe!
Klicka er in på hennes blogg vetja, och var med ni också :)


Påväg hem

Hejsan. Sitter på tåget hem ifrån Göteborg tillsammans med världens bästa Sarah! Dagen har varit bra, jag piercademig, vi käkade donken också har jag även köpt comviqsurf så att jag kan sitta här på tåget och surfa runt lite på nätet, hur bra som helst :) Ikväll blir det nog lite chill på uh med roligt folk. :love:

Såhär snyggt blev det efter mycket lidande :)



Gotenbooorg

Hallo! Sitter hemma hos sarahs storasyster, där jag även spenderar natten i "lilla" göteborg. För övrigt så har dagen varit bra, i skolan osv. Hade HP-HA dag dom fyra första timmarna idag, vilket bara var pinsamt men det var roligt på samma gång. Imorgon drar jag till Masthugget och picerar mig, industrial! och för alla er som inte vet vad det är för något så har det med örat att göra men jag slänger in en bild på det imorgon! Snart blir det att sova för min del, har nog aldrig varit såhär trött på en fredagskväll! :love:


Nytt i garderoben:

Tröja - bubbleroom.se


07:48, torsdag

Godmorgon! Tänkte bara berätta lite för er vad som händer efter skolan för min del jdag, Jo jag drar ner till stan för att möta upp mamma och mia oxå ska vi till banken och sedan ta en liten fika. Sen hänger jag med dom till Kinnarp för att hämta ut mina paket och sedan drar jag in till stan igen och umgås lite med Sarah&Louise! :love:

Tidsinställt

Godkväll. Kör på ett litet tidsinställt inlägg här nu då, eftersom jag sover antagligen när jag laddat upp detta. Sen jag kom hem har jag bara glott på tv och pluggat engelska och suttit här... imorgon är det skola som vanligt, fast har bara tre vanliga lektioner, soft som tusan. efter skolan imorgon så drar jag till göteborg och sover hos Sarahs syster tillsammans med henne.. awesome! :love:

Äntligen har jag fått mina älskade hörlurar från junkyard.se!


22:20

Godkväll! Jag är snart klar med samhällskunskapen, smart att jag inte börjat med engelskan än men den får jag fixa imorgon kväll. Jag har även börjat kolla på lite saker som jag ska köpa tills jag flyttar hemifrån, visst, jag kommer inte flytta hemifrån än på tre år iallafall men man kan aldrig vara för tidigt ute, så när studiebidraget kommer i slutet av månaden blir det att beställa lite saker plus att jag ska önska mig saker i julklapp, hur bra kommer inte detta bli eller? As gutt. Nu ska jag bädda ner mig på soffan och kolla på ett avsnitt av sjunde himlen. :love:


Världens bästa!


Statistik

Jag har sett på min statistik att det är väldigt många som läser min blogg, men jag måste vara helt ärlig och säga att ni suger på att kommentera så nu är mn fråga.. vilka är ni?! Kan ni inte berätta lite om er själva, vart ni bor osv, skulle vara jätte roligt att få reda på :)

Jag är en glad tjej idag

Heeeeeeej! Ville bara berätta att jag är skit glad idag eftersom jag fick två sms förut om att mina saker jag beställt har kommit, blir att hämta ut det imorgon och då får ni även se vad det innehåller :)


Håltimme

Hejsan! Sitter i skolan och har håltimme, eftersom vi inte har någon idrott idag! Bara 2 lektioner kvar och sedan slutar jag, ska plugga som bara den idag.. nu ska jag jobba lite med samhällskunskapen. :love:


Jag älskar dig!


21:45

Godkväll! Idag var det orientering på berget som gällde, blot, äckligt, kallt! Jag hatar det verkligen, det regnade och man sprang i lera... usch! Aldrig igen! Efter skolan drog jag hem till Sarah och tog ett litet bad, åt lite och sov lite. Sedan när Sarah fått liv i mig så drog vi till uh och spenderade hela kvällen där men roligt folk! Just nu sitter jag och glor på fotboll med lillebror, sällskapet är bra men fotbollen suger! men förhoppningsvis blir det att kolla på sjunde himlen säsong fem! Får se vad dagen bjuder på imorgon! Nu ska jag äta tacos. :love:

Såhär sammanfattar jag min dag genom en bild:

Love you like a love song

Godkväll! Kom nyligen hem ifrån stan, måndagar är lite jobbiga, först skola och sedan körskola.. men det är bara två måndagar kvar nu som tur är :) Dagen har varit helt okej, Sarah är här och ska sova här.. jag väntar på att mamma ska komma hem för jag hittar inte posten plus att jag är vrålhungrig, en mamma är bra att ha! Imorgon är det orientering på berget med hela klassen, tar med mig digitalkameran så kanske jag orkar ta lite bilder. Vi hörs xoxo


So what?

Alla snackar om att det var 10 år sedan terrorattacken i new york var då 3000 människor dog, det är tragiskt det är det. Jag lider verkligen med deras familjer som var tvungna att gå igenom det. Men alla miljontals barn som dör av svält varenda jävla dag då? Dom har ingen som sörjer dom, det är ingen som bryr sig om dom, det är ingen som håller en tyst minut för dom! Så istället så skänker jag mina tankar till dom, tänk en gång till, tänk om!¨


Helgens awesome:




HA11 :love:


Hemskt...


Brunett



Färgade håret igår och såhär blev resultatet!


Nytt i garderoben:

Kofta - Rut m.fl Jeans - H&M 




trött, tröttare, tröttast

Godmorgon! Jag vaknade precis, typ första gången jag vaknade före mamma och pappa.. känner mig faktiskt lite stolt :) Får la hoppas på att mamma börjat med lite frukost, om ungefär 45minuter kommer Sarah hit, tänkte köra på en liten pluggdag.. jag måste verkligen göra körskoleläxan eftersom jag ska ditt imorgon! Menmen.. igårkväll när jag hade kommit hem så beställde jag hem ett par as snygga hörlurar på www.junkyard.se, ni borde verkligen kika in på deras hemsida, det är dyrt där men det är verkligen värt det! Nu ska jag ut och ta en cigg :love:

Här har ni dom:
  

10:12, lördag



Går ut och tar en cigg innan jag drar in till stan för att ta tåget till göteborg med Sarah,Louise&Malin! :love:


Parteyyyy

Tack för kvällen! :love:












Taggataggatagga!



Drar mig emot stan för partyyy :)


Cirkus skratt

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen, inte dom bästa bilderna direkt.
Men trevligt hade jag det iallafall! :love:








13:15



Bara svensja och engelska kvar, tagga inför ikväll!


08:45, fredag



Såhär kul har jag på samhällskunskapen när vi ska skriva uppsatas om demokrati :)


Don't forget

Goddagens! Sitter i skolan med lite folk och ska snart ha information och kommunikation! Jag slutar klockan2 idag och efter skolan blir det att vara med Sarah oxå ska vi på cirkus, as nice! :love:


Kom ut ikväll

Godkväll! Jag fryser verkligen jätte mycket, inte den varmaste kvällen vi haft iallafall! Var i Skövde idag och kikade på Eriks match, det ösregnade så jag såg ut som en dränkt katt efteråt och kunde knappt gå.. men matchen gick inte så jätte bra, det sluade med vinst till Skövde iallafall! också tog vi med oss lite pizza hem och erik fick presenter, av mig fick han ett presentkort så att han kan ta hål i ena örat och av mamma och pappa fick han en harrypotter bok. Imorgon så ska jag på cirkus tillsammans med Mamma,Pappa,Sarah,Erik&Pontus så jag får inte glömma digitalkameran! Nu ska jag sova. Godnatt! :love:


Från och med du!

Hejsan! Dagen i skolan har varit bra, slutade med en kebabrulle på happytime tillsammans med Sanna&Ramona :) Nu sitter jag på uh tillsammans med Sarah&Louise, om ungefär en timme kommer pappsen och hämtar mig, då bär det av till Skövde och kolla på när han spelar match och sedan blir det pizza och ge Erik presenter! Grattis än en gång,världens bästa lillebror! :love:


Jag, just nu!

16år


Grattis världens bästa lillebror!
Idag blir du en stor kille och jag hoppas att du får en jätte bra dag!
Jag älskar dig!


-

Hejsan! Efter skolan drog jag till läkaren och fick ett läkarintyg, äntligen!! Just nu sitter jag på uh tillsammans med Sarah&Louise och vi väntar på att Emil,Linus&Kim ska komma hit, man kan inte spendera en vardagskväll bättre än på det här viset! Nu ska jag tjata lite skit och fortsätta surfa lite på nätet i väntan på att boysen kommer. :love:


Jag tror att jag kan flyga

Sitter i skolan och nördar men om 10 minuter så är det lektion igen, information&kommunikation! Tycker vi har ett ganska tajt schema faktiskt, men jag överlever :) Ha det bra :love:


Nu säger jag...


Det är okej att känna



Man blir faktiskt jätte berörd av det här och rädd! Och om jag blir rädd när jag inte ens har haft cancer, hur rädda tror ni inte dom är som har/haft cancer är? Sprid vidare och visa att ni bryr er!  


Skola (mp)

Goddagens! Sitter i skolan och har kul? eller vad man kan kalla det, bara två lektioner kvar som gäller och efter skolan blir det körskola och sedan hänger förhoppningsvis Sarah med mig hem där vi bara chillar och glor på idol! Nu ska jag göra mig redo för nästa lektion! :love:


Jag finns vilken tid på dygnet som helst,
hur jobbig eller katig du än är så är jag vid din sida! :love:

Idol 2011

Jag rekommenderar alla att se på det, skit bra är det. men jag fattar inte varför man ska ställa upp i idol när man inte kan sjunga? Jag älskar att sjunga men jag tror inte min röst skulle hålla för att vara med idol så jag är inte så korkad så att jag ställer upp i idol och skämmer ut mig :O aja, just nu sitter jag iallafall och glor på idol fast det är reklam just nu! Alla har åkt/gått hem till sig, så nu är man själv med familjen så det blir la att mysa med dom resten av kvällen och äta lite gott! :love:


Rädslan tar över

Jag är rädd.
Rädd för framtiden.
Rädd för att bli någon jag inte är.
Rädd för att skaffa nya vänner.
Rädd för att förändras.
Rädd för mörker.
Rädd för vad som kan hända.
Rädd för allting!

Rädlan börjar ta över och jag kan inte styra den!
Jag är inte rädd för dig men jag är rädd för vad du kan göra!


Wallawalla





:love:


14:37

Hejsan! Jag har precis duschat, Louise&Sarah håller på att klippa/färga Emils hår, så vi får hålla tummarna för att det blir bra (y) Jag mår inte bra överhuvudtaget, förkylningen kommer och går lite som den vill och det går ut i huvudet eller rättare sagt så går det ut i hela kroppen. Mår inte alls bra, men jag får stå ut. Ikväll blir det bara att chilla framför datorn och tvn, idol börjar idag och det får man absolut inte missa! :love:


10:10, söndag

Godmorgon! Vaknade för bara en liten stund och ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på musik tillsammans med Sarah! Mamma är hos mormor, pappa och erik gymmar och emil sover! Funderar på att hoppa lite på honom så att han vaknar, åhh vad han kommer älska mig då :) Idag så ska jag chilla med Sarah,Louise,Emil&Erik! Vi ska färga Emils hår, tydligen osv. också kanske det blir lite mys framför någon film! Puss :love:


Helgens awesome:



Helgens awesome får bli Emil Persson Aka Lök!
Han är helt klart bäst, fixade mitt internet på skoldatorn osv.
Dessutom så är han ju nästan som min bror..
jag älskar dig, knasis!


Myskväll!

Godkväll, just nu sitter vi och kollar på fångarna på fortet! Snart ska vi käka och sedan blir det att kolla på bröllopsfotografen och äta massa godis, chips, lökringar, läsk, glass osv! :love:


17:25

Hejsan! Idag är det lördag och jag har bara tagit det lungt! Farmor och farfar var här en stund förut eftersom mamma fyllde år för 2 veckor sen och erik fyller år om 4 dagar. Dom kom för att uppvackta dom, tillochmed jag fick 250:- så glad tjej blev jag :) Var inne i stan vid 3 tiden för att köpa godis och då hämtade vi sarah också, så nu sitter vi här och nördar! Ikväll blir det la att mysa tillsammans med mamma,pappa,Erik,Emil&Sarah! Lördagskvällen kan inte bli bättre! Nu ska jag ut och ta en cigg och tänka på min 18 årsdag, jag gör nog inget annat än att tänka på min 18 årsdag. Puss :love:


nobody is perfect

Hejsan! Sitter hemma hos Sarah, vi kom hem för en liten stund sedan ifrån skolan! Dagen har varit toppen idag, det har redan gått en vecka, det har gått mega fort! Svenskalektioner är ganska roliga när läraren typ glömmer av oss? Haha! har nog aldrig tyckt om skolan så mycket som jag gör nu! Om en liten stund så ska vi dra ner till rese för att träffa Jessica och Tim, och sen så ska vi nog träffa Emil idag också, vi ska chilla på uh antar jag. Finns inte så mycket annat att göra, men nästa helg då jävlar är det ållefestare :) men nu ska jag kila! Puss :love:


written in the stars

Hejsan! Ska dra lika fort som jag satte mig här, men tänkte bara uppdatera en snabbis. Nu drar jag till Sibylla och uh med Sarah&Louise! Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss :love:

a pat on the back



Såhär ser jag ut idag, och snart drar jag mig emot skolan för ännu en dag!


RSS 2.0