12.58

Hejsan. Just nu håller jag på och lagar mat till mig och brorsan. Efter vi käkat så är det bara att vänta in Eve, Micke och Emil. Jag och Eve ska in tilll stan och träffa världens bästa Malin, och dom andra vet jag inte riktigt vad dom ska jag glra men dom skulle hålla oss sällskap på bussen in till stan iallafall. Nu måste jag fortsätta med maten för jag är vrålhungrig. puss!

Söndagsmys!

Sent inlägg! Dålig uppdatering idag, i know. Men har som sagt varit i bohuslän och kom inte hem förrän vid 20.30 så var ju där i ungefär 12 timmar. Direkt när jag kom hem så drog jag hem till Micke, och myste med honom, Erik, Emil och Eve, dom är så j*vla bra. Vi gjorde inte så mycket förutom att lyssna på musik, tjata och mysa, hihi! Imorgon ska jag leka med Malin & Eve och kanske träffa lite mysigt och roligt folk, nu ska jag fortsätta surfa lite och sedan sova. Godnatt! 

Bildlöst inlägg! 

09:18, söndag

Nu drar jag mig emot bohuslän, vi hörs när jag kommer hem!


Spindlar

Ingredienser
• 100 g smör eller margarin
• 1 1/2 dl Dansukker Flor med chokladsmak 
• 3 dl havregryn
• 2-3 msk starkt kallt kaffe

Garnering
• Kokos
• Dansukker Florsocker
• Röd hushållsfärg
• lakritssnören

Rör matfett och flor med chokladsmak poröst. Tillsätt havregryn och kaffe.Forma till runda bollar som rullas i kokos. Forma även mindre bollar, som sätts som huvud på de kokosrullade bollarna. Blanda ett par matskedar florsocker med någon droppe röd hushållsfärg och lite vatten och droppa som ögon på huvudet. Skär lakritssnörena i bitar och sätt som ben på spindlarna.


Dag 13 - Ett foto på mig och min familj






00:58

Godkväll/Godnatt, välj och vraka vetja! Just nu sitter jag i sängen och väntar på att malin ska komma upp för jag tydligen läsa för henne, hon sover här inatt, vilket ni kanske har fattat? Mivhi, ni ska bara veta hur bra det känns och hur längesen det var så jag är en glad tjej idag! Kvällen har varit bra, spelade match och det gick väldigt bra även fast det blev en förlust. Imorgon så ska jag och malin ta världens längsta sovmorgon och när vi vaknat och kanske ätit något så drar vi bort till gymmet. Imorgon kväll är det uh som gäller, i guess! Vi hörs. puss!


Dag 12 - Något jag längtar efter


Snart höstlov...

Hejsan. Sitter i skolan och väntar på att matten ska börja, slutar 15.00 och gissa vad? DÅ ÄR DET HÖSTLOV! Som jag har längtat till det här lovet och nu är det snart här, lyckligare kan man inte bli :) efter skolan så ska jag och sarah träffa Malin, dra till körskolan och sen åker vi hem till mig för att hämta lite saker osv.. och sen spelar jag match på uh ikväll också blir det att hänga med mysigt och trevligt folk resten av kvällen, åhh.. jag bara älskar fredagar! Nu ska jag fråga Sarah om jag kan få låna en cigg så att jag kan gå ut och röka innan matten (a) puss!

 

Dag 11 - Varför började du blogga?

Hm.. varför jag började blogga? Det är en svår fråga, men typ alla mina kompisar bloggade och jag läste deras bloggar och tyckte att det verkade roligt och sen så ville jag ha någonstans där jag bara kunde skriva av mig och det hjälpte faktiskt bloggen mig med och jag upptäckte att det var väldigt rolig. Jag kommer inte sluta med bloggen på ett bra tag.. så ni får stå ut med mig i några år till :)


10:44

Hejsan. Just nu har jag information och kommunikation, känns ganska skönt att sluta 14:10 idag, fast det känns inte okej med prov i eftermiddag. Men det är la bara att bita ihop och göra så gott man kan. Efter skolan så drar jag till skövde med Sarah♥ för att hon ska köpa skor. Nu måste jag fortsätta jobba så att jag kommer någonstans, puss!

Skolan tar död på mig...

Sitter och puggar som ett monster.. hur mycket jag än pluggar så fastnar det inte, jag glömmer bort det lika fort för det eller så fattar jag inte ett skit.. känner att det kommer gå väldigt bra för mig imorgon... Åhh.. jag är inte så glad så borde sluta blogga nu, jag har egentligen inte tid med det här.

Dag 10 - Ett annat foto på mig och mina vänner





Kärlek på hög nivå!


17:18

Hallu. Dagen i skolan har varit hyfsat bra, gått jävligt fort måste jag nog allt erkänna! Jag var så duktig så att jag var med på idrotten och sedan gick jag till copp bygg för att ställa några frågor tillsammans med sötnosarna på bilden! Just nu sitter jag och Sarah hemma hos mig, och om ungefär en halvtimme drar vi oss emot stan och chillar på uh, plus att jag måste plugga jättemycket, prov i samhällskunskap imorgon! Nu ska jag röka, puss :love:




I väntan på att lektion börjar...

Snodde en lista från Sarah! Klicka på namnet för att komma till hennes blogg.

När ingen ser eller hör mig: så sitter jag och mumlar för mig själv
Jag går aldrig hemifrån utan: min mobil.
Min blogg heter som den gör för att: jag är bäst.
Om jag vågade skulle jag: typ sjunga inför 1000 pers.
Om 10 år kommer jag: bo i småland
Mitt rum kan beskrivas som: rörigt
Mig själv med tre ord: social för det mest, katig men samtidigt snäll när jag vill.
Jag tränar: på gymmet.
När jag var liten ville jag bli: vetrinär
Nu vill jag bli: 18.
Humör just nu: trött

Dag 09 - Något vackert



Sommaren är vackrast av allt!


09:49

Just nu har jag Svenska så måste snart återgå till min stackars insändare som aldrig blir klar. Idag går jag till halv4, efter skolan drar jag till Willys för att köpa lite måltidsersättningar och sedan blir det att träna lite fotboll och hänga med trevligt folk resten av kvällen. Nu ska jag fortsätta jobba XOXO


Dag 08 - Något jag är stolt över

Jag är stolt över att jag tog tummen ur röven och gjorde något åt min skolsituation! Jag är så stolt över att jag vågade hoppa av skolan och började om för det är det bästa som jag någonsin har gjort. Jag har världens bästa klass, bra lärare och skolan går skit bra nu, jag är så jävla lycklig nu och det tänker jag förbli! 

 

 

09:07

Sitter i skolan och har svenska, idag slutar jag 15:20 och sista lektionen är det prov som gäller. Taggad? njae, inte direkt. Det ska även bli väldigt skönt att träna i två timmar efter skolan och sedan försöka äta en nyttigt kvällsmat. men nu måste jag fortsätta jobba, puss :love:

21:05

Godkväll. Sitter här och har lite ångest, varför vet jag faktiskt inte. Känner att jag behöver plugga lite till men jag orkar verkligen inte så det är tur att jag kan det mesta iallafall.. så istället tänkte jag slänga på några avsnitt av sjunde himlen och hoppas på att jag kan somna sen utan massa mardrömmar. Imorgon är det skola osv.. efter skolan blir det solarium, gymma lite och gympa! Nu känner jag att jag är på gång, för nu ska jag verkligen gå ner några kilon också. innan jag slänger mig framför tven så blir det en cigg.. puss :love:

11:45, söndag

Goddagens! Tänkte bara informera er lite om vad som händer idag, för det mesta så ska jag plugga nästan hela dagen men i eftermiddag så ska jag även på lite 50-års kalas och sedan så ska jag nog kolla med Sarah om hon typ vll träffas i någon timme eller nått, och ikväll får vi hoppas på att jag pluggat tillräckligt så att jag kan slänga mig framför tven och kolla på sjunde himlen. Men nu ska jag ut och röka, duscha, plugga och äta! pussisar


Dag 07 - Mina mål för denna månaden

Jadu, denna månaden är snart slut.. bara en vecka kvar. Men under den veckan som är kvar så ska jag kämpa på som fan i skolan, eftersom jag har två prov osv. och jag ska allt se till och iallafall få E på både proven, men jag har inte direkt några mål.. om nu inte ett mål är att vinna fotbollsmatchen på fredag :)


Gymmat

Här har jag spenderat min förmiddag tillsammans med brorsan:






Dag 06 - Ett minne från min barndom

Blir ett väldigt sent inlägg eftersom det snart är söndag, men ingen skada skedd :)

Jaha, jag kommer inte ihåg så mycket ifrån min barndom. Inget roligt iallafall. Därimot kommer jag ihåg den dagen då mamma och pappa kom hem till mormor och berättade att morfar död men det konstiga är att jag kommer inte ihåg vem min morfar är, jag kommer inte ihåg hur min morfar ser ut.. jag vet att han bodde i bohuslän så jag träffade honom inte sådär jätte mycket. Kan man sakna någon som man knappt vet vem det är? Ibland tänker jag på honom och undrar vart han är, hur han är, vem han är och hur han ser ut.. ibland önskar jag att jag bara kunde få träffa honom, bara för en liten stund så att jag iallafall kan få se hur han ser ut och vem det är jag saknar så jävla mycket. Jag hatar cancer.. varför måste den ta död på så många?

Om det inte vore för det här kanske han hade levt idag?

42 frågor om din bästa vän

1.Vad heter hon? - Sarah Henrikson
2. Hur gammal är hon? - 16, 17 i Januari
3. När träffades ni sist? - Hon är hos mig nu
4. Vad har hon för hårfärg? brunt
5. Brukar hon färga håret? inte så ofta.
6. Vilka färger har hon haft? - Blont?, brunt, orange (hahha)
7.Vad har hon för parfym? - Vaniljparfym i think.
8. Är hon galen? - Ni skulle bara veta.
9. Vad är erat första minne? - Anfiteatern.
10. Har ni många minnen ihop? - ohja.
11. Vart bor hon? - Falköping.
12. Har ni varit utomlands tillsammans? - Nej, men förhoppningsvis till sommaren.  
13. Är du avundsjuk på henne? - inte direkt, eller borde jag vara det?
14. Vad heter hennes syskon? - Kim, Angelica, Veronica, Anna, Peter och Liam.
15. När träffades ni första gången? - 2009
16. Hur träffades ni? - genom Anton. 
17. Vad går hon i för sporter? - ingen. men hon har spelat fotoll fast det var nog många år sedan. 
18. Vad kan hon göra på helgerna? - vara med mig, uh, datorn osv. 
19. Göra efter skolan? - vara med mig, blir aldrig av med henne ;)
21. Har ni pussats? - ah, hihi (a)
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? - yes.
23. Har hon fräknar? - neh.
24. Har ni kollat på film någon gång? - yes.
25. Har ni bråkat någon gång? - yes, men inte på ett halvår nu :) 
26. Har ni sovit i samma säng? - yes.
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? - ohja.
28. Har du sett henne gråta? - mjo :/
29. Vad gjorde du då? - Tröstade henne, vad annars?
30. Har du sett henne vara riktigt arg? - det vet jag inte, ;o
31. Har hon sett dig gråta? - yes.
32.Vad ska ni göra i sommar? - forhoppningsvis åka utomlands. 
33. Har hon svikit dig någon gång? - det kan man la säga,
34. Har ni pratat i telefon någon gång? - varje dag. 
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? - dö. 
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? - det hoppas jag. 
37. Älskar du henne? - ohja.
38. Vad är det bästa med henne? - Allt. förutom när hon slåss. 
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? - ingenting. 
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? - det får vi nog diskutera lite mer innan jag bestämmer mig. 
41. Hur ser hennes klädstil ut? - bara bra.
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? - har hon redan gjort.



13:44, lördag

Godmorgon! eller ah, sov nog ganska länge idag! Jag och Sarah sitter här med varsin data i knät och jag väntar på mat för jag är vrålhungrig men maten är på gång. Idag blir det att dra in till stan och träffa lite folk antar jag. och nu ska jag ut och röka igen för jag är fortfarande röksugen! puss :love:

KOMMENTERA! Ni suger på det faktiskt.

Dag 05 - Ett foto på en plats jag tycker om


12:34

Sitter på mattelektionen och ska snart fika med världens bästa klass! Om lite mer än två timmar så är det helg, hur gött som helst och helg betyder mys med fint folk och sova så mycket som det bara går! Bara engelska och svenska kvar, puss :love:

Sminkväska/väskor

Igår så var min söta mamma iväg och hämtade ut ett litet paket till mig, som var i från Kina.. och då började man ju fundera lite. Men sen när jag öppnade paketet så var det mina efterlängtade sminkväskor som jag beställde på erikasgarderob.se! Det är fem stycken, i olika storleker!


Får tyvärr bli en bild som är tagen med webbkameran eftersom jag inte hittar sladden till digitalkameran :(


Dag 04 - En dålig ovana jag har


10:29, torsdag

Hejsan! Var på körskolan en liten stund tidigt imorse och pluggade på teorin, vilket gick hyfsat! Nu sitter jag på min andra lektion, idag slutar vi tio över två och det är likamed mys med folk och lite plugg! puss :love:


22:28

Godkväll! Jag har inte orkat blogga sådär jätte mycket idag, jag har även slut på ideer vad jag ska blogga om så tur att jag har min lilla lista iallafall :) Skolan rullade på som vanligt. Redovisade, vilket gick utmärkt, gymmade på idrotten så nu är jag stark, hihi! Ja, annars hände det la inte sådär jätte mycket. Efter skolan var jag med Sarah&Louise och hade det mysigt.. jag och sarah hade våra catfights men på skoj förstår! Imorgon har jag sovmorgon men ändå är jag så duktig så jag drar till körskolan och pluggar på teorin lite. Nu ska jag plugga engelska så vi får höras imorgon. puss :love:



Dag 03 - Ett foto av mig och mina vänner

Det blir inte bara ett foto, men tar på dom som jag inte klarar mig utan och som är bäst i världen!










Tänkte bara säga...


Dag 02 - Sanningen bakom mitt bloggnamn

Om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte varför jag heter just nu, men jag antar att det är för jag kallas för Nicco och då passade det ganska bra in och sen så kom jag ju inte på något annat.. men jag tycker om mitt bloggnamn faktiskt :)


Dagens...


• Har ni tänkt på en väldigt läskig sak? Endel kanske har, endel inte. Jag har det iallafall, och jag har gått och funderat ett bra tag på alla människor vi möter i världen.. människor vi känner igen lite, människor vi aldrig träffat.. vi vet ju inte deras förflutna eller hur? Tänk om vi träffar världens mördare utan att ens veta om det, det är ganska läskigt när man tänker efter, jag tycker dom ska införa att när dom släppt ut en mördare ur fängelset så ska dom tatuera in i pannan på honom/henne och skriva mördare i pannan så att man vet vem man ska hålla sig borta ifrån!


09:34, tisdag

Godmorgon! Sitter och har svenska just nu, ganska lång dag i skolan idag! Men efter skolan så drar jag till odenhallen för att lira lite fotboll, också avslutar vi la kvällen med att vara med lite folk på uh. Antar att jag måste jobba nu? Mend det är så svårt när jag inte läst klart boken än! puss :love:


Hiss och diss


• Pojkvän/Flickvän
- Det är bara mysigt att ha någon nära en, som man kan dela allt med.. så det är helt underbart ha en pojkvän eller flickvän sen finns det ju även dom som trivs med att vara singel och det är inget fel med det!

Kommentarer
- Det är så roligt att logga in på blogg.se och se att jag har fått en kommentar. Fortsätt så!

Gulliga sms
- Man blir så glad när det blingar till i mobilen och det är någon man gillar som har skrivit världens gulligaste sms, så en stor hiss till det.







Vilda fester
- En stor diss till fester där det bara är slagsmål, polisen kommer och folk däckar. Ska man ha fest ska man ha roligt, vilket man kan ha utan alkohol också för den delen!

Vara sjuk
- Det är verkligen inte roligt att vara sjuk, man missar så mycket både i skolan och fritiden.

När man ringer till någon och den inte svarar
- Finns inte så mycket att säga om det, är bara fett störande!


19:25

Godkväll or something? Dagen har varit väldigt lyckad måste jag allt säga, var skola som vanligt, hade skolfoto, vilket jag hoppas blev väldigt lyckat. Käkade även Pizza med Sarah och Sanna, eftersom Sanna fyller år som sagt. och ja, skolan led väl emot sitt slut.. och jag åkte typ hem direkt efter skolan.. varit i affären med mamma precis, där hon köpte lite godis till mig! Snart ska jag fortsätta läsa min stackars bok, som bara ligger framför mig och väntar på mig, också blir det lite tv tittande! Sen leder väl kvällen emot sitt slut antar jag! Ska nog ut och röka nu, känner mig lite röksugen faktiskt. Pussisar :love:

Webcameran fungerar inte :(


Dag 01 - Ett nytaget foto på mig


Då kör vi en till lista då...

Dag 01 - Ett nytaget foto på mig
Dag 02 - Sanningen bakom mitt bloggnamn
Dag 03 - Ett foto av mig och mina vänner
Dag 04 - En dålig ovana jag har
Dag 05 - Ett foto på en plats jag tycker om
Dag 06 - Ett minne från min barndom
Dag 07 - Mina mål för denna månaden
Dag 08 - Något jag är stolt över
Dag 09 - Något vackert
Dag 10 - Ett annat foto på mig och mina vänner
Dag 11 - Varför började du blogga?
Dag 12 - Något jag längtar efter
Dag 13 - Ett foto på mig och min familj
Dag 14 - Mina tio favoritlåtar just nu
Dag 15 - Femton random fakta om mig själv
Dag 16 - Något som får mitt hjärta att smälta
Dag 17 - Planer/drömmar/mål jag har
Dag 18 - Någon jag tycker om
Dag 19 - Lista tre hunkar
Dag 20 - Mina smeknamn
Dag 21 - Ett foto jag aldrig lagt upp
Dag 22 - En film
Dag 23 - Ett foto som väcker många känslor
Dag 24 - Något som får mig att skratta
Dag 25 - Några av mina favoritbloggar

Grattis!

Grattis sötnos!
Hoppas du haft en jätte bra 16 års dag!
Du är hur bra som helst, och jag är så himla glad över att vi ska gå i samma klass i 3år!

I love you, my friend! :love:


I miss you, I need you!

Jag minns det som igår..
Vi hade träffats några gånger innan.
Bara myst, kollat på film, kanske gått någon promenad.
Men jag minns särskilt den dagen när du gjorde mig till den lyckligaste tjejen i hela världen

"Jag vill att du ska bli min, jag vill att du ska bli min flickvän,
jag vill visa upp dig för hela världen och kunna presentera dig som min flickvän"

Orden vällde igenom mig
Gång på gång hörde jag dig säga dom där orden.
Allting runt oss försvann,
för mig fanns bara du, liggandes intill mig.
Varför tar allt det underbara slut så fort?


I gotta find you

Godkväll! Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket, typ pluggat och sen drog jag in till stan en liten stund och träffade lite roligt folk. och nu sitter jag här med sarah, som för övrigt sover här inatt. Dessutom har jag glömt att berätta för er att jag beställt hem sjätte säsongen av sjunde himlen, så förhoppningsvis kommer den imorgon eller på tisdag! Nejmen, jag ska inte sitta så mycket vid datan.. eftersom jag ska läsa en bok som ska vara utläst imorgon och jag har inte ens läst hälften.. jag är nog den smartaste människan som finns! puss :love:


I love the way you lie




16:15

Haha, tror nog jag har världens sötaste mamma när det gäller att sitta vid datorn!


Photo


12.16

Godmorgon! Jag vaknade för en liten stund sen och känner att jag är rätt seg i hela kroppen, mamma håller på och fixar lite frukost till mig! Mellan 17.00 - 17.30 så kommer Sarahbabe hit och gör dagen lite bättre och sedan drar vi in till uh, måste bara se en fotbollsmatch som är där och träffa lite folk! Nu ska jag ut och se hur det går för mamma! puss :love:


True




You sucks!

Blir nog inget festande ikväll, så vet inte riktigt vad jag ska göra.. men jag får la slänga på en film här hemma tillsammans med mamma och pappa, och dricka lite öl och cider här istället då! Förhoppningsvis så drar jag ut mycket senare ikväll och träffar någon, inte bestämt ännu!


17:43

Hallu. Hemma efter en låååååååååååååång dag och jag är helt slut, imorse satt jag på körskolan i 4 timmar och snackade om droger, alkohol osv. Sen drog jag upp till skolan och gick på dom tre sista lektioner, vilket jag egentligen inte hade någon lust med alls! Efter skolan kom Mia och hämtade mig, och vi drog till donken och käkade och sedan körde hon hem mig och nu sitter jag här och äter tårta och väntar på att jag ska få cigg! Om en stund ska jag börja fixa mig inför ikväll också! Sådär ja, nu ska jag ut och röka! puss :love:

 


Ännu en...



Var med och tävla om ett presentkort värde 1000kr på H&M
hos världens bästa bloggare!

Klicka på bilden för att komma ditt!



22:30

Godkväll! Sitter hemma hos mig just nu med Sarah som bara klagar på mina katter hela tiden också ska man stå ut med henne inatt? Herregud säger jag bara... iallafall jag duschade för en stund sedan, slängde i lite hårinpackning i håret och satte på mig en ansiktsmask så nu känner jag mig ren och fräch! Imorgon så är jag ledig i fyra timmar för att jag ska till körskolan, sedan så drar jag till skolan och går på typ dom tre sista lektionerna och imorgon kväll är det fest, vad jag vet just nu iallafall! nu ska jag surfa runt lite till och sedan sova. puss :love:



Tävling hos...

Jag är med och tävlar hos seriedrottningen.se
Tävlar om säsong 1 & 2 av "The Vampire Diaries"
Var med ni också om inte annat kika in hennes blogg iallafall :)


Hiss och diss


• Blogga
- Jag bara älskar att blogga, det är nästan det bästa som finns!

Fester
- Att festa loss är aldrig fel, eller hur? Dricka lite, umgås med folk som gör allting så mycket bättre!

Skolan
- Man måste tänka lite på framtiden också och gör man bra ifrån sig ju roligare blir skolan!

• Donken
- Åhh, vad det är gott.. om jag fick och kunde så skulle jag äta det varje dag!

• Chokladbollar
- Känns så skönt att sätta sig med datan efter skolan och bara slappna av med en chokladboll!


• Kläder på nätet
- Det är så tråkigt när man beställt något på nätet också får man hem fel storlek!

• Snö
- Vi får hoppas på att vi slipper snön ett tag till, det blir så kallt och snöbollskrig blir ju inte direkt bättre!

• Touchmobiler
- Touchen går sönder så lätt och man tröttnar lärr på dom!

• Lakrits
- usch, finns inte så mycket mer att skriva om det!

Segt internet
- Man vill bara slå ihjäl i datan när det går hur segt som helst!

 




10:32, torsdag

Hallu. Sitter i skolan och har information och kommunikation. Jag slutar 14.10 idag, hur bra är inte det då eller? :D Efter skolan så ska jag och Sarah hänga med mamma till banken och sedan ska vi käka donken, ikväll får vi se vad som händer! Nejmen, nu måste jag jobba! Puss :love:


Don't dream your life, live your dream



Rätt sugen på den här tatueringen faktiskt.
2 Problem bara:

1. Jag vågar inte.
2. Jag har inga pengar just  nu! 


Dag 15 - Någon som du har känt längst + 15 fakta om dig

Räknas min lillebror? Honom har jag känt sen han föddes ;)



15 fakta:

1. Jag fyller 18 i december, vilket jag älskar att berätta för alla!
2. Jag vill ha en hund mer än någonting annat!
3. Jag röker!
4. Jag älskar choklad!
5. Jag är fruktansvärt mörkrädd, hatar verkligen att gå själv ute i mörkret!
6. Jag tror på spöken/andar!
7. Jag är beronde av cola!
8. Jag hatar falska människor och folk som ljuger!
9. Jag tar åt mig elaka kommentarer jätte lätt, men inte positiva!
10. Jag älskar att shoppa och att hela garderoben är full med kläder!
11. Jag tycker inte särskilt mycket om att dricka, bara någon gång ibland!
12. Jag har humörsvängningar så att det bara skriker om det!
13. Jag älskar skolan, (nu för tiden)
14. Min lillebror är det bästa som hänt mig, jag stöttar honom till 110%!
15. Jag suger på sånt här!



20:56

Hallu. Nu känns bloggen fräch och snygg, TACK SARAH! :love: Bästis var här en liten stund förut, kändes väldigt skönt att bara få sitta och snacka med henne om allt möjligt och kolla på lite film. Har precis tryckt i mig en pizza, fast orkade inte hela som vanligt! Pappa är inte hemma inatt, han sover på hotell i trollhättan, vilket känns lite sorgligt! Men nu ska jag ut och röka, sedan glo på film! puss :love:

HOJ

HEJ COOLINGAR! Sarah här. Har ändrat hela Nickolinas blogg och nu känns den fräsch och fin, eller vad säger ni? Nästan så jag vill ha det så.. Men nej! Nu tycker jag ni ska slänga in en kommentar varje gång ni kommer in på hennes blogg, är det en deal? Besök gärna min blogg också, för att komma dit trycker ni HÄR :D

PUSS OCH GODNATT!!

Vad händer imorgon?

Jo det ska jag berätta för er nu hade jag tänkt! Först på morgonen så ska jag köra bil med körskolan, får hoppas på att det går lika bra som vanligt! och sedan är det skolan som gäller, börjar 11.00 och har bara tre lektioner, känns lite skönt måste jag allt säga! Efter skolan drar jag och min allra bästavän Ellinor hem till mig och glor på film, snackar och myser till det rejält! livet leker! pussisar :love:


Löshår

Nu är jag jätte glad eftersom mitt löshår ifrån fannyhair.se kom idag :) 

 

Be happy


Dag 14 - Någon som du har roligt med

Hur många får man nämna?



+ många till.


Morgondagen

Imorgon så bär det av till tandis på morgonen, slipper första lektionen.. vilket känns lite skönt faktiskt! Sen är det skola som gäller fram till halv4 och efter skolan så tror jag att det är lite fotbollsträning i odenhallen som gäller.. sen hänger jag nog på uh resten av kvällen med roligt folk! Nu kryper jag ner under täcket och drömmer sött! puss :love:


Dag 13 - Någon som har ett fint leende

Ola rapace, en av mina favorit skådisar! Jag tycker att han har ett fint leende
och ett plus i kanten är ju att han är skit snygg! 


14:17

NU: Servicekunskap!
SEN: Skövde med bästa malin!
SENARE: Plugga,plugga,plugga!


Dag 12 - Någon som du vill vara med



och


jag saknar dig mindre och mindre

Godkväll. Var i Falköping en liten stund ikväll, satt mest och chillade på tågstationen och träffade lite folk. Imorgon så är det skola som vanligt, och jag måste verkligen göra klart utvärderingen annars blir inte läraren glad på mig! Efter skolan så drar jag till Skövde med Malinbabe, vilket kommer bli awesome. Saknar verkligen våra dagar tillsammans. Sen är det även bestämt att jag ska på fest i helgen, så den här veckan kommer bli hur bra som helst! Vill ni hänka på till festen, så är det bara att höra av er så hör jag av mig till honom som den är hos. Men nu ska jag hoppa in i duschen och skriva klart utvärderingen. puss :love:


11:02

Hejsan. Tänkte bara informera er om att min farmor och farfar är här nu, och vid 1 tiden kommer moster och mormor. Så det blir att umgås med släkten halva dagen iallafall. När dom åkt hem så får vi se vad som händer. Måste göra klart en läxa också. puss :love:


..


Dag 11 - Någon som är överdriven

Jag tror nog alla fattar varför jag tycker kissie är lite överdriven, men hon är faktiskt söt också!


10:08



Nu drar jag mig emot stan för att sälja lite kakor osv.
Hemma runt halv1-1 igen!


Tänker du någonsin släppa taget?

Godkväll! Hemma efter en ganska ovärd kväll.. menmen.. det är helg och det är huvudsaken iallafall! Drog in till uh med lite folk, och kollade på när mina tjejor spelade fotboll, själv var jag inte med pga att jag inte var i skolan idag också är jag ju jätte förkyld som ni kanske vet.. matchen gick ju som den gick men bara att ta nya tag imorgon :) Just nu sitter jag med datan i knät och en cider i handen och kollar på tv med mamma, mysigt som tusan och skönt att vara hemma. Jag uppdaterar innan jag drar in till stan imorgonbitti, imorgon förmiddag står jag i fiket på uh. puss :love:


Dag 10 - Någon du är arg på

Jag tänker inte nämna något namn...


09:39

Hejsan! Blev att vara hemma ifrån skolan idag, vilket känns väldigt behövligt. Jag är sjuk och dessutom har jag inte sovit något inatt pga att jag bara  legat och hostat, asjobbigt! Men ikväll ska iallafall in till stan en liten stund, har match i odenhallen ikväll och det får jag inte missa men jag kan nog inte anstränga mig så mycket. Nu ska jag ut och röka och sedan kolla på film. puss :love:


21:42

Godkväll. Ligger framför tven och fryser snart ihjäl.. jag börjar bli skit sjuk och det är absolut inte bra! Snart kommer min älskade far hem med donken till mig, jätte snällt. Nu ska jag skicka samhällskunskapen till min lärare och sedan plugga lite engelska hade jag tänkt. men nu måste jag kila. puss :love:

inga bilder!

Dag 9 - Någon du inte varit med på länge

Jag saknar dig, bästavän! :love:


08:06

Godmorgon! Jag har knappt sovit någonting inatt, bara legat och hostat seiöst hela natten.. skitjobbigt! Jag ska bara klä på mig nu sen måste jag gå ut till bussen och göra mig redo för ännu en skoldag.. det är marknad idag också, så ska gå runt där en stund, fast på lektionstid för vi skulle fråga någon som jobbar på marknaden massa saker! Efter skolan idag så blir det att vara med BV, vilket vi inte gör så ofta längre så det är verkligen behövligt. men nu måste jag kila, puss :love:

Dag 8 - Någon du saknar

Jag vet inte vad jag ska säga....


22:50

Godkväll. Ligger på soffan och ska snart slänga ihop datan och sova. Jag har i princip pluggat hela kvällen för imorgon är det prov som gäller, vilket suger big time. Jag mår inte alls bra och jag bilr helt galen på det här.. jag vill verkligen inte bli sjuk och jag måste till skolan imorgon för att göra provet.. jag har jätte ont i magen, halsen osv!n Känner att jag bara klagar ikväll så lika bra att jag slutar skriva nu. men hoppas ni har det bra iallafall. puss :love:


Grattis världens bästa pappa



Idag fyller min älskade pappa 44 år!
Ett mega stort grattis till honom.
Jag älskar dig pappa! :love:


Dag 7 - Någon i din släkt



Lillebror! :love:


21:08

Hejsan! Hemma efter en spännande dag.. Efter skolan var det som sagt Skövde med sötnosarna och jag fick tag på lösnaglar, vilket Louise hjälper mig med imorgon! Imorgon är det skola som vanligt, prov också för den delen. Efter skolan så är det tydligen "fotbollsträning" eftersom jag är så dum och tackar ja till att vara med i uh-ligan! Får la hoppas på att jag inte gör bort mig allt för mycket :) Just nu försöker jag hitta något trevligt på tven men det finns verkligen ingenting, men lika bra det eftersom jag måste läsa på branchkunskapen som är till på onsdag! Så nu ska jag leka plugghäst, puss :love:


Dag 6 - Någon du vill få tillbaka kontakten med

Jag saknar våra dagar! :love:


11:06

NU: Entreprenörskap!
SEN: Branchkunskap&Servicekunskap!
SENARE: Skövde med sötnosarna!

Ska även försöka hitta lösnaglar i Skävde ('y




Dag 5 - Någon som är en barndomsvän



:love:


Ullared

2 ansiktsmasker - 9kr/st, Linne - 40kr, Tröja - 129kr, Munktröja - 169kr, Spetstrosor - 19kr/st och byxor - 129kr  












12:33

Godmorgon, eller jag har varit vaken sen 11 tiden. Jag börjar bli jätte förkyld, kan inte svälja, har ont i halsen&nacken osv.. så nej, jag är inte taggad inför skolan imorgon men får hoppas på att det blir bättre.. för jag vill till skolan! Väntar på att pappa ska komma hem så att vi får i oss lite mat och sedan efter maten bär det av till Skövde tillsammans med Sarah. Men nu ska duscha men innan det så tar jag en cigg! Puss :love:


01:15

Med detta inlägget tänkte jag faktiskt säga godnatt, jag är jätte trött men vill egentligen inte sova men jag måste om jag ska orka med något. Sarah sover här inatt men den tråkmånsen har redan somnat, så typiskt henne! Btw så kommer bilderna på dom få grejerna jag köpte i Ullared upp imorgon och imorgon så kommer även Mia&Daniel på besök och det blir nog trevligt, åker även till Skövde imorgon för att shoppa lite extra.. Jag vet inte om jag har nämnt det men jag har ju redan börjat köpa lite småsaker tills jag ska flytta hemifrån som jag sedan lägger i min fina kista! Men nu måste jag slänga ihop datan. Puss :love:


Dag 4 - Någon som har samma intressen som dig

Det får nog bli Sarah, vi borde ha samma intressen eftersom vi umgås typ varje dag x)


Visa mig vägen till paradiset

Hejsan. Inte hunnit blogga något idag, var som sagt i ullared idag.. helt slut när jag vaknade imorse eftersom jag börjar dra på mig världens förkylning så var inte speciellt taggad men det blev lite saker iallafall, hittade inte något speciellt som jag verkligen tyckte om men bilder på det kommer när jag kommer hem ikväll. Märkte även nyss att jag glömde lägga upp dag 4 igår, så det får bli idag istället. Allting kan man faktiskt inte komma ihåg. Just nu sitter jag på uh med lite folk och myser framför data och tv. Men nu ska jag kolla lite på tv. puss :love:


RSS 2.0