Jag hatar att vara så jävla svag!

Jag bryter ihop totalt snart , jag hatar mig själv... jag är helt jävla patetiskt.
Jag e rädd, rädd för vad som kmr hända, rädd för att bli lämnad, rädd för att bli ensam..
Ja ni fattar? Jag e rädd för precis allting som har med mig oh mitt liv att göra.
Jag är så jävla svag, patetisk oh helt jävla dum i huvudet.
Kan jag inte bara bli stark, orka stå på mina egna ben och inte ligga där nere på marken som en jävla larv och inte komma någonstans i livet.
ohhhhhhhhh. vad jag hatar det. Jag kan inte förklara med ord vad som håller på och händer för ni skulle ändå inte förstå eftersom jag knappt själv förstår ett piss just nu... jag vill inte leva såhär längre.. pga allt det här så klarar jag inte av skolan heller.. jag kan inte tänka på något annat!

Malin Andersson Aka Dumbo <3

Baby... jag vet inte riktigt hur jag ska få fram allt som jag har att säga till dig men jag måste iallafall försöka även om du är obeskrivlig.. det är såhär att om du flyttar så finns inte jag längre... vi har känt varandra i över 2år nu och dom 2åren har varit helt jävla underbara, vi har skapat oss så jävla många minnen. Innan du kom in i mitt liv visste inte jag vad vänskap var för något, men du lärde mig det, du fick mig att förstå att jag var älskad och inte helt ensam på den här planeten även kallad helvetet. Men nu? efter 2 underbara år så känns det som om vi håller på och glider isär, det är inte det samma längre men vi jobbar på det, jag vet att jag inte är den du vill att jag ska vara, men tro mig, jag försöker så gott jag kan. Under en lång tid nu har jag haft ett helvete, jag har brytit ihop iaf 3ggr i din famn under typ kanske 2 veckor? Jag har inte berättat så mycket för dig vad det är som händer, men jag orkar inte förklara när jag vet att du ändå inte kommer förstå, för jag förstår knappt själv vad det är som händer just nu, jag känner bara hoppet försvinner mer och mer för varje dag som går, jag gråter floder hela tiden och jag bryter ihop för minsta lilla, det har du själv sett eller hur? Men snälla, lyssna riktigt noga på mig nu, om du flyttar så finns inte jag längre, då är det över för min del, det kan jag lova dig. Jag kommer inte klara av det. Jag tänker inte släppa din hand en jävla gång till, jag tänker inte låta det här hända. Jag har sagt att jag aldrig ska släppa taget om dig och det håller jag fast i, men snälla lämna mig inte, inte nu iaf.. kommer du ihåg när vi sa att vi skulle bo tillsammans när vi blev stora? Ska man inte hålla fast vid det man lovar? Om du flyttar härifrån nu så kommer vi aldrig mer träffas, antagligen för att jag inte finns längre då och för att du flyttat men iaf, det kommer bli ett helvete för mig.. det är inte bara dig det handlar om, det handlar om mig oxå och om alla i din omgivning. Men visst om du blir lyckligare av att flytta härifrån så ska inte jag hindra , om du e lycklig så är jag lycklig, men isf säger jag HEJDÅ! Det är inget liv utan dig vid min sida. 

DUMBO - JAG ÄLSKAR DIG (L)

 


Borde jag känner mig värdelös nu?

Efter allting jag har gjort för dig, så får jag bara skit tillbaka..
Du är som en syster för mig oh jag älskar dig, jag hoppas jag visade tillräckligt mkt så att du fattade att jag älskade dig.. men tänker du lämna mig nu? här helt ensam? jag förstår inte vad jag har gjort för fel.
Bara för att jag inte vill vara på någons sida? först var jag¨på din sida efter allt som han gjorde emot dig, han fick dina tårar att rinna oh under den tiden så fanns jag alltid där hos dig lr hur? men det var igår som jag insåg att han mår inte heller bra efter allt du gjort emot honom.. det var drf jag ångrade min åsikt , jag bryr mig om dig jävligt mkt, men jag bryr mig oxå om honom. Jag vill inte att ngn av er mår såhär oh vad du än gör kmr inte han ta tbx dig, han har bestämt sig, du måste våga ta emot sanning, men du tål ju inte ens sanning, du lyssnar inte.. förlåt? Jag kanske har varit helt jävla störd ? jag vet faktiskt inte.. men är det såhär du vill ha det? så visst, men glöm inte att jag älskar dig!

Osocialast.se

Mitt lov har varit helt underbart. Mina kompisar slår precis allting. right? :D
Kompisarna, uh, blondering, skratt, flum, nudlar, marknad, bättre kan det inte bli! <3

Idag är det påskafton :D
Jah har faktiskt ganska tråkigt!
Drog ut en stund oh träffade eve, rebecka, linus, jessica, pernilla, linda oh victor förut.
Det var trevligt :)
Senare ikv blire la förhoppningsvis påskeld med Jessica oh Pernilla :)
Det kmr bli myys <3

Ska försöka bli mer social. Pusshej :*




 
Jag älskar dig oxå maddeliiiiiiiiten ;* <3

RSS 2.0